-
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
تورو قرآن بحثا رو نگاه کن ، از یه عده تعجب میکنم که 100 تا سرور از من بیشتر بازی کردن و دیگه به همه چی تو بازی رسیدن ، مردونه این چه کل کلیه با هم میکنین :| مردونه اگه میخواین 3 به تکش کنیم انقد حرف نا مربوط بهم نزنین :|
تیم جمع کنین برین جلو هم بزنین تو سر و کله هم ، قبل زدو خورد هم ول نکنین ، همیشه وقتی میبینین سایدتون عقب افتاده از باقی سایدا ، زودتر بزنین سایدا دیگه رو ، باور کنین شیوه بهتری هست تا قهر کنین برین ، بعد بیاین دعوا با هم ، انقدر کشش ندین اینجا !!! اگه رفتین میخواین باز بازی کنین خب هماهنگ کنین برین سرور بعد .
شاید من هم با عارف پریدم یه جا ، البته اگه دوستات قدر شناس باشن
))) شوخی میکنم ، ما که جز بدی و نوب بودن تو بازی کسی چیزی ندید ازمون ، ولی حال کنین با بازی ، چه حرفایی به هم میزنین ، یه سریتون رو از قبل میشناختم ، اون موقع که اینا رو میگفتین 15 16 سالتون بود ، الان که همه بالا 20 سالتونه ، بزرگ شدین دیگه .
بابای من وقتی هم سن شماها بوده من بودم
)) دوست باشین با هم ، این صداه هست که میگه کل کل ممنو
))
پ.ن1 : عمو عارف نمیخوای retire بشی :دی !؟
پ.ن2 : علی Unrated خوبم عزیزم تو خوبی !؟
پ.ن3 : علی ستاره ها ، ما رو دیگه اینجاها هم قبول ندارن چه برسه کام ، نسل ها عوض شده ، خیلیام بهتر از من و تو شدن
پ.ن4 : بدون اجازه پِی وی ممنوع

)))
پ.ن5 : نامردی نکنین حرف از سرورا دیگه بزنین ، امثال من و عارف که گناه نکردیم سرور اولمون بوده و تازه با ترا آشنا شدیم !!! جون آرش من رو سیبل نکنین ، اقا گیر بدین به هم ، جون آرش ، شوخی بود به خدا

))
با تشکر
درود :دی آرش بابات چطوره؟ سلامش برسون
آقا بحث الکی نکنید اگه حرفی واسه گفتن دارید سرور L1 با تیمتون بیاید توی عمل ثابت کنید
پ ن : میگم که مسعود برین همون مسعود نیزه (تام جری) خودمونه؟
سعید
-
فدات شم مكه كسي در حد هست كه بخاد قبول داشته باشه ؟ هر كسي خودشو قبول داره ،من به عنوان قديميترين و بهترين و بر افتخار ترين بازيكن اين بازي يؤ رو هم به عنوان توتال هم بلير قبول دارم ،
مشتي نميخاين دركيري رو شروع كنين؟ باوو بهتره همين الان همه جي مشخص شه ،اكر وقت شد بريم سرور ديكه ،اكر نه كه برين بي زندكيمون كه كلي كار داريم ، الكي وقت نداريم واسه اين سرور ، هر جه سريعتر وضعيت اين سرور مشخص كنيم ،فقط ارش هر كار ميكنين نزارين ش ش سود ببره ،لياقت ندارن ،نميخام مفت اين سرور رو بدم دستشون ،حاظرم كمك ج ش كنم تا ش ش رو ،،،
راستي يه توضيح واجب ج ش بدم كه از سايد ش ش بهتر و قويتر هستن ، فقط يا انكيزه ندارن يا بردو باخت براشون مهم نيست ،عشقي بازي ميكنن ،اكر بتونن با ما هماهنك شن حتما متاي شمال رو ميتركونيم ،
ویرایش توسط Head_shout : 03-27-2016 در ساعت 05:17 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن