چطوری ارشعلی عشق منی ، واقعا علی جز 2 3 تا پلیری بوده که دیدم واقعا با بازی حال کرده و رابطه بیرون و تو بازی رو قاطی نکرده ، شاید خیلیا با علی مشکل داشته باشن ، ولی واقعیت اینه که علی با 7تا ستاره ش :دی خود من 2تا سرور به مشکل خوردم باهاش و زدو خورد کردیم با هم با اینکه هم سایدی بودیم ، ولی وقتی میبینم این جوری با من حرف میزنه عشق میکنم ، در واقع خوشحال میشم که دژکوب بازی کردم که یکی مثه علی شد رفیقم .
دوست عزیز Unrated ما :دی شما علی هستی یا میلاد !؟ و آیا رو اکانت khargosh هستی !؟ حالا این همه گیر میدی به بچه های ما ، خب خودت الان کجای تاپی عشقی !؟ حالا اصن اینا دارن پوش میکنن ، با اینکه روز صلحه دارن پوش میکنن ، اقا گرزی میزنن ، جاسوس میزنن ، خب میزنن ، شمام بزن :| سهیل شنیدم کنارته :دی یعنی رو اکانتتون میاد سر میزنه :دی تارگت نکن خودتو :دی بذار تارگتم همین سجاد باشه همین 10 20 کی دف هم هدر ندر واستون :دی
سجاد جون تو نگران نباش کسی که لانچشو کنه گندمشم میده :دی میدونی که منظورمو :دی شاید با شماها رابطه م خیلی خوب باشه و خیلی قدیمی ، ولی برو بچه های ال استار هم بچه های گلین :دی واقعا خوشحالم که اومدم اینجا و باهاشون اشنا شدم :دی
پ.ن : بریم بعدی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
با تشکر
۱- علی هستم میلا بازی نمیکنه اره اکانت khargosh هستم
۲- سهیل نوبو به اکانت ما نچسبون اون بازیکن بود اکانت خودشو نگه میداشت
۳- مگه حتما باس تو تاپ بود؟؟؟
۴-جانشینی بدم گلد بگیری یکم واسمون؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن