نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
پیمان جان واقعیت رو گفتی sw همیشه درگیری داخلی داشته این سرور هم که بعضی پلیرهای se به حساب یه بنده خدا اومدن sw حالا سر همه چی میزنن به همدیگه .مهران استورم هم که اومده و دیگه هیچی sw خودش خودش رو حذف میکنه .دوستانی هم که میان نظر میدن یه کم واقع گرا باشن بیخود نظرات دیگران رو اشتباه نقد نکنن
با سلام
هههههه
داداش تا وقتی من توی جنوب غرب هستم حتی مهران هم بیاد درگیری نخواهیم داشت
این اکانت های که میبینی درگیر شدن مولتی های شمال غرب هستن که دارن به حساب خودشون شیطنت میکنن
و جو میدن
با تشکر کسری

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ChapDAST نمایش پست ها
دوست عزیز شمال غرب نه تو ساید های دیگر مولتی داشته نه مثل بعضی ساید های دیگر اعتقادی به بازی کثیف داره چند تا نکنه خدمتت باید عرض کنم اگر یکم فکر کنی بهش میتونی منظورمو بفهمی .

۱- شمال غرب هیچ وقت از ساید های دیگر اکانت نخریده یا قول دادن گلد رو نداده به پلیر های ساید های دیگر
۲- شمال غرب لیدراش تا ببینن درگیری در ساید مقابل هست سریع زنگ نمیزنند به یکی از لیدر هاشون که ما حمایتت میکنیم تا اینجوری جنگ داخلی پیش بیاد ( خطاب به آرمان خان ) متاسفم برای افرادی که سن زیادی دارند و رفتار در حد یک محصل ۴ ابتدایی هم نیست .
۳- شمال غرب اکانت توی ساید های دیگر ثبت نام نمیکنه که پلیر هاش اول بازی با .... مالی لیدر های شمال غرب پا بگیرند بعد ساید رو آلوده کنند وقتی پا گرفتند .
۴-شمال غرب کسی توش وجود نداره گلد تمام پلیر های سایدشو بده که همه بیان برای یک نفر بازی کنند و پول یک نفر حال کنن و ار رو پول گلد یک نفر شاخو شونه بکشند خیر شمال غرب همیشه تمام پلیر هاش با جونو دل خودشون خرج کردن تا دور هم با هم خوش باشند .

نتیجه ی ۴ نکته : به شخص مورد خطاب بگید اگر که کم آورد خواهشا دست از اکانت خریدن برداره باشد که رستگار شود شاید اگر تکی در یک سرور بزارید بازی کند سطح بازیشو بفهمید /.

بهر حال بازیست دیگر برد و باخت دارد /.

پ.ن : شما هم اگر در حدو اندازه ی بنده بودی به شخصه مثل خودت پروفایل نویسی میکردم برات در کل با کسایی که اینجا بازی یاد گرفتند کاری ندارم /.

سال نو رو به تمام دوستان گرامی تبریک میگم

با تشکر
کارو چپ دست .
به به رفیق قدیمی و شفیق خودم
داداش سرور 50 فینال هم دیدی اس دبلیو به هم نریخت اینجا هم نمیریزه
درضمن بیشتر از این که به خودت متکی باشی به کسایی متکی باش که برات دارن بازی میکنن
قدیما و الان هم بازیت رو دیدم هم میشناسم
کمتر اکانت بچه ها رو ازشون بگیر بزار بازی کنن طرف خودش صبح گفت از ان دبلیو نامه دادن
بعد میگی کی اکانت بچه ها رو میگیره!!!!؟
خخخخخخ
داداش یادت رفته سیاست بازی منو؟؟؟؟
کاروجان این سرور رو به رو وایسادی امیدوارم باز اخر سرور باز از اون حرف ها نزنی!!!؟
ادم میبره میبازه
قرار نیست که هروقت ادم باخت هرچی دلش خواست بگه
خطاب به بعضی ها که میگن
موفق باشید
پرچم جنوب غرب همیشه بالاست این یادت باشه
لیدر قدیمی جنوب غرب کسری کینگ توتنز