نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 107

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور فینال 94

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود بر دوستان عزیز

از انجا که خود ساید nw متشکل از 3 ساید از سرور های گذشته میباشد که همگی دور هم جمع شدن که شاید بتوانن در مقابل sw عرض اندامی کنن
    ( تمامی پلیر ها در سرور های گذشته مغلوب بچه های که در حال حاضر در sw هستند شدند)
    پیرامون اتفاقات سرور بنده همینجا جا داره متای 3v1 ج ش/ش ش /ش غ بر علیه ساید قدرتمند ج غ تبریک عرض کنم
    از قدیم متای درون سرور به صورتی شکل میگرفت که سایدا بالانس بشن و بازی قشنگتری بعد از کتیبه ها شاهد باشیم
    اما این سرور بنده خوشحال هم شدم که 3 ساید دیگر حتی قبل از فرا رسیدن کتیبه ها متای 3v1 خود را علیه sw علنی کردن تا همگان شاهد قدرت بی حد و اندازه sw باشیم
    همینجا جا داره از لیدر های 3 ساید دیگر تشکر به عمل بیاد که با همفکری هم تنها راه چاره برای بیشتر ماندن در سرور رو متای 3v1 دانستن

اما همیشه یک برنده برنده هستش و یک بازنده راهی جز باختن نداره

باز هم تشکر میکنم که 3 ساید دیگر با متای خودشون قدرت بی حد و اندازه Sw رو قبول کردن

لول:دی

عکس مرتبط با بخش بالا در انتهای پست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pir mard نمایش پست ها
    درگیری داخلی همیشه بیشتر از دشمن ضرر میزنه

درود بر دوستان با توجه به صحبت دوستمون درباره ی عدم یکپارچگی ساید

میخواستم ببینم چرا ساید nw به 2 اتحاد جداگونه تبدیل شده و یه سری بازیکنان به همراه مولتی هاشون از اتحاد اصلی جدا شدند
    Capture2.jpgCapture3.jpg

لطفا دوستان ساید های دیگه جهت جالب تر شدن و فعال شدن سرور فاینال پست هارو جواب بدن و درباره ی سرور و اتفاقات پیرامونش پست بزارند

با تشکر_لول:دی
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1c.jpg (20.7 کیلو بایت, 10 مشاهدات)
    ویرایش توسط l0l:D : 03-21-2016 در ساعت 06:25 PM دلیل: ویرایش :دی
    بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی

2. تشکر KING Voice Kabir, behdad تشکر نمود
    پسندیدن KING Voice Kabir, behdad پسندید