از انجا که خود ساید nw متشکل از 3 ساید از سرور های گذشته میباشد که همگی دور هم جمع شدن که شاید بتوانن در مقابل sw عرض اندامی کنن
( تمامی پلیر ها در سرور های گذشته مغلوب بچه های که در حال حاضر در sw هستند شدند)
پیرامون اتفاقات سرور بنده همینجا جا داره متای 3v1 ج ش/ش ش /ش غ بر علیه ساید قدرتمند ج غ تبریک عرض کنم
از قدیم متای درون سرور به صورتی شکل میگرفت که سایدا بالانس بشن و بازی قشنگتری بعد از کتیبه ها شاهد باشیم
اما این سرور بنده خوشحال هم شدم که 3 ساید دیگر حتی قبل از فرا رسیدن کتیبه ها متای 3v1 خود را علیه sw علنی کردن تا همگان شاهد قدرت بی حد و اندازه sw باشیم
همینجا جا داره از لیدر های 3 ساید دیگر تشکر به عمل بیاد که با همفکری هم تنها راه چاره برای بیشتر ماندن در سرور رو متای 3v1 دانستن
اما همیشه یک برنده برنده هستش و یک بازنده راهی جز باختن نداره
باز هم تشکر میکنم که 3 ساید دیگر با متای خودشون قدرت بی حد و اندازه Sw رو قبول کردن
لول:دی
عکس مرتبط با بخش بالا در انتهای پست
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط pir mard
درگیری داخلی همیشه بیشتر از دشمن ضرر میزنه
درود بر دوستان با توجه به صحبت دوستمون درباره ی عدم یکپارچگی ساید
میخواستم ببینم چرا ساید nw به 2 اتحاد جداگونه تبدیل شده و یه سری بازیکنان به همراه مولتی هاشون از اتحاد اصلی جدا شدند Capture2.jpgCapture3.jpg
لطفا دوستان ساید های دیگه جهت جالب تر شدن و فعال شدن سرور فاینال پست هارو جواب بدن و درباره ی سرور و اتفاقات پیرامونش پست بزارند
با تشکر_لول:دی
ویرایش توسط l0l:D : 03-21-2016 در ساعت 06:25 PMدلیل: ویرایش :دی
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی