-
سلام به همه عزیزان. این پست دوستان رو با اجازه همگی تکرار کردم تا یاداوری شود بازی فقط با حرف جنگیدن نیست و استراتژی گروهی و نحوه پلی بسار مهم و جذاب تر هستش. بیاد قدیم و پلیرهای سابق:

نوشته اصلی توسط
آنالیزور
درود
دوست گرامی متاسفانه من توی سرور حضور ندارم و باز هم متاسفانه کسی کف فروم لینک نمیذاره که بشه آنالیز کرد تا دقیق جواب سوالتون رو بدم
اما باتوجه به پستها یه آنالیز بهتون میدم
یکی از قدیمیترین و منسوخترین روشهای پلن ریزی این هست که اردوگاه تارگت ها رو شلوغ کنی و چند تا تارگت در دور دست پیدا کنی و فیک منظم بری روشون مثل کاری که آقای ماهان انجام دادن و در نهایت زمانی که فیک لیست منظم رو رفتی ومطمئن شدی دفاع جابجا شده برای اون تارگت ها بیای یه تارگت که زیر 4ساعت فاصله داره و از قبل براش زوم کردی حمله ریل بری روش
نتیجه کار کاملا مشخصه اگه دف کوردینیتور آدم با تجربه ای باشه فورا تشخیص میده که تارگت کجاس و هر چی دفاع سواره دم دستش باشه میریزه اونجا و اگه لازم باشه و تشخیص بده با پارک کردن همرش جلوی اتک میتونه همر های خوبی از رقیب بگیره فوری همر پارک میکنه
این اتفاقی بود که برای پلن آقا ماهان افتاد
منتها چون دوستان مدافع زیاد حال آنالیز ندارن و بیشتر دوست دارن هوچی بازی در بیارن این مجال رو به مهاجم میدن که نقص پلن و قدیمی بودن نوع اون رو به دسترسی به اکانت مهاجم ربط بدن
موفق باشید
پی نوشت: من طرفدار هیچ سایدی نیستم صرفا جهت آنالیز فنی مسابقات در کنار تشک حضور دارم. امیدوارم لینک کامل از پلن های بعدی ببینم که بتونم دقیق بررسی کنم و نقاط ضعف و قوت رو بیان کنم
پی نوشت2: خیلی هم دنبال این نباشین که من کیم
سلام. ایولا خیلی وقته همچین پستی با این لحن فنی و حتی نگاه تحلیلی ندیده بودم و من یاد یه بابایی انداخت تو ای ار،یادش بخیر.
اما خیلی خوشحال شدم که از همین کنار تشک هم شما رو داشته باشیم تا دوستان یاداوری بشه قدیمیا فروم بازی و پستها فقط تجزیه و تحلیل پلن ها و استراتژی چهار ربع و کوآرترهای بازی بود تو فروم و کل کل و درگیری و کتک کاری هم بود بابت مسائل فنی بود یادش بخیر،
بازم دم خودم گرم که از همون موقع هم اگر پستهام جفنگ هم بود بازم خاطرخواه داشت و هنوز داره ، یادگیرین نصف شما ام.
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن