-
با سلام خدمت کلیه عزیزان
با توجه به این که چند وقتی میشه که از زدو خوردها گذشته ولی به خاطر تقاضای دوستان من لینکا ها رو میذارم .
http://dejkoob.ir/ir/report/16653027...dd,1668367aa15
اولا همنطور که بارها گفتم ; می خواستم بگم که از نظر من دژکوب مثل فوتبال میمونه و هرکسی ذر سایدی با یک تیمی قرار داره مثل (تیم های باشگاهی ایران) که برای یه ترنمنت ایرانی با هم رقابت می کنن و گاهییم تو نیم فصل
بازیکنان از سایدی به ساید دیگه ای میرن
و در اخرم شاید هممون به خاطر ایران در یه ساید و یه جهت قرار بگیریم و به جای رقیب بودن رفیق هم باشیم و از هم چیزای زیادی یاد بگیریم . خوب بگذریم :
خواستم در مورد اتکهای بالا یه صحبتب بکنم و اونم این بود که اک azazel فقط رو 5 تا تارگت از 10_ 15 جایی که فیک زده شده بود launch کرده بود و با توجه به اسکات هایی که دوستان از این اک کشیدن متوجه شدیم ایشون همرشو بلند کرده ... خلاصه 4 تا از این تارگتها تا خرخره دف ثابت داشت اما تارگت king se دف چندانی نداشت چون ارزششم نداشت ( همین الانم از pop ده معلومه crapa چند چنده ) اما با توجه به فاصله چند ساعته بین اتک های مشخص دف سواره ساید و دف خود اکانت خیلی راحت بعد از نشتن اتکهای فیک بک خورده و به تارگت اخر که اک علی جان بود رسید . از اونجایی که میزان دف نسبتا خوب بود ترچیح داده شده تا نیمچه دمبایی های 20 30 کی گرزی با سوارشونم که نزدیک بود به اونجا ارسال بشه . تا سر یه cap که نیرویی هم نداشت تلفات خوبی از تیم مقابل بگیریم که خوشبختانه همینطور هم شد .
منم 2 تا سوال میبرسم و بحثو خاتمه میدم
1: چرا cap بدون نیرو علی؟
2:چرا اتکا با 150 تا کاتا زده شده بود اونم روی capital
ایشاالله کلیه دوستان در تمام مراحل زندگیشون در سال آتی سربلند باشند
شاد زی مهر افزون
ویرایش توسط The UnderTaker : 03-17-2016 در ساعت 12:42 PM
دلیل: استفاده از واژگان غیر مجاز
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن