-

نوشته اصلی توسط
UNRATED
اولا ممنون بابت توضیحاتت
دوم اینکه یه بخش حرفات رو قبول دارم
ولی بر اساس این عکسی که دادی اکانت goul baz رتبه یک غارت هست و همین الان که دارم این پست رو مینویسم رتبه 2 غارت هست
میتونی به راهنمایی بدی ایشون چجوری رید میزنن که تاپ حجوم نرفتن هنوز؟
Screenshot_14.jpg
Screenshot_13.jpg

نوشته اصلی توسط
MaHaN SaMuRaI
ببین دوست عزیز دو نوع راه وجود داره یک اینکهه پوش یا دوم اینکه این اقاجلو زن داره مثلا یه اک با 5 تا گرزی می زنه بعد اون می زنه می بره
ماهان سامورایی عزیز:
خیلی جالب نیست سریع روی همه اسم بزاریم یا برچسب متقلب بودن بزنیم به سایر دوستان. در نوشته هام اشاره کردم با توجه به اکانت و وضعیت و موقعیتش ممکنه این شرایط متفاوت باشه لذا قبل از متهم کردن دیگران بیا یکم منصف باشیم و حداقل یک آنالیز خیلی پایه و ساده بکنیم اکانت رو بعد نظر بدیم.
در کل سعی کنیم به کسی تهام نزنیم اینجا. مخصوصا که ممکنه هیچ وقت اینجا نیاد و فرصت پیدا نکنه از خودش دفاع کنه، حالا چه دفاعش مورد قبول باشه چه نباشه.
unrated عزیز، اسمتم نگفتی 
در پاسخ شما باید بگم ایشون احتمال بسیار زیاده فقط ناتار میزنه و در حال حاضر ناتارها نیرو ندارن اینجوری که من دارم میبینم. این عکس اول لیست ناتارهای اکانت خودمه که خیلی با دقت جدا شدن از بین سایر ناتارهای عزیز 
Farm List Sample.jpg
من اعتقاد دارم که اگر یک گول با رعد رید بزنه و درست کارشو انجام بده، بدون انجام روش های چریکی مثل زدن اکانت های مولتی و پوش کردن، گرفتنش کار بسیار سختی خواهد بود.
حالا اگر کسی داره با روش های دیگه رید میزنه و اومده بالا، خودش میدونه. شاید بعضی از دوستان هنوز افتخارت کسب نشده ای مونده تو دلشون که اینجا پیگیرش هستن تا به هرشکلی که میتونن بهش برسن اینا . بزارین کار خودشونو بکنن و کاری بهشون نداشته باشین. این دسته هیچ وقت منقرض نمیشن و هیچ وقت هم اصلاح نمیشن ولشون کنین بزارین هرکاری میخوان بکنن.
در نهایتچه با بازی سالم و خیلی فنی چه با پوش و تقلب و مولتی اکانت بازی و روش های مختلف، اگر همر ساخته بشه تو اکانت، مهم هنر بازی کردن هست در نهایت که چطور از اون همر استفاده بشه. کسایی که با تقلب بیان بالا معمولا کار خاصی هم انجام نمیدن چرا که فرصت یادگرفتن بازی درست رو از خودشون می گیرن.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن