-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
این اقا سید که شما داری بهش تهمت میزنی روو من حدود 3ساله میشناسم 3نفر هم هستند و جنوب غرب باز تیــر هم هستند اگه همون سیدی باشن که سرور6 همبازی بودم باهاشون ایشون جنوب غرب بودنن و ما هم که طبق معمول خاک شهید پرور جنوب شرق نه تنها کثیف بازی ازشونن ندیدم بلکه یکی از امینترین آدمها توی لیدری جنوب غرب اون سرور بودن. بعید میدونم همچین کارایی که از ایشون سر بزنه.
البته به قول یه بنده خدایی میزان حال افراد است نه گذشته ولی من بعید میدونم ایشون اینگونه رفتاری اون هم علیه ساید جنوب غرب انجام بدن، حالا باز اگه ساید دیگه بودنن و به نفع جنوب غرب کاری میکردن شاید باور میکردم.
چی بگم والله
سربلند،پیــروز ودنباله دار باشید.
قربونت برم من از اول سرور این رو چک کردم حتی اتحادش رو عوض کردم این کارا رو نکنه گفتم شاید متوجه بشه دست از این کثیف بازیا برداره دیدم ن باز ساعت 4 صبح اومده داره blue sky رو چک میکنه شاید خودش نبوده اما نباید پسوود به رفیقش توSE میداده
شبی که دوستان پلن رفتن برا معماری منحصر این اقا از اکانتش بالای200کی دف داده بوده به معماری شما ازش بپرس این کارش چه دلیلی داشته ما به این جور حرکات تو بازی میگیم خیانت شما چه برداشتی میکنید؟؟؟؟
لینک دفش رو خودم چک کردم که همون لحظه آن شدو اکانتش رو از اتحاد خارج کرد تا مثلا لینک دفش لو نره
دوست عزیز گفتم که باید تو سرور میبودی و میدیدی که چه خبره
در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن