-

نوشته اصلی توسط
Omid
متاسفانه ip فرد خرابکار قبل از خرابکاری، در اکانت شما لاگین کرده و برحسب اتفاق با ip لاگین شده اکانت شما در انجمن هم یکسانه! البته ممکنه فرد خرابکار شما نباشی و فرد دیگری به پسورد شما در انجمن و بازی دسترسی داشته!
در مورد این اتفاق متاسفانه بر طبق قوانین برخوردی با اکانت شما نمیشه انجام داد اما ایمیل شما بلاک میشه تا افتخارات کسب کرده با این ایمیل با اتمام این سرور به فراموشی سپرده بشه. قضاوت رو هم به بچه هایی که شبانه روز در این سرور زحمت کشیدند و اینگونه پاسخ زحماتشون رو گرفتن می سپاریم.
همچنین در پاسخ دوستی که میگن امنیت بلاگ و این حرفا متاسفانه ایشون پسورد اکانت رو داشته وقتی پسورد داشته باشی دیگه مشکل امنیت نیست! مگر اینکه اثر انگشت از کاربر بگیریم و گرنه سیستم قادر به تشخیص اینکه کسی که پسورد داره آیا صاحب اکانت هست یا خرابکار نخواهد بود.
از سایر دوستان هم خواهشمندم در صورتی که پسورد خودشون رو در اختیار دیگران مخصوصا این اکانت (_artemis_) یا هم اتحادی های این اکانت قرار داده اند فورا نسبت به تغییر پسورد اقدام کنند.
مسئولیت اتفاقات اکانت بر عهده خود کاربره پس وقتی پسورد رو در اختیار سایرین قرار می دهید باید منتظر اینگونه اتفاقات هم باشید.
و در پایان از افرادی که به جای بازی سالم اقدام به اینگونه رفتار ها می کنند خواهشمندم این رویه که فقط نشانه ضعف و ترس بازیکن هست رو کنار بگذارند و جوانمردانه بازی کنند.

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
به هرحال افراد زیادی پسورد اکانت و ای دی فرومم رو دارن!
در کل وقتی به شکایت ها پاسخی داده نشه این اتفاقات رخ میدن.

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
شنیدی میگن چیزی که عوض داره گله نداره!؟احمق با تک هیرو بردن اخرش این میشه در کل!

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
شما که کلا روتون زیاده!
هنوز داری از کتیبه ای استفاده میکنی که با تک هیرو از SWزدی پس اصلا لازم نیست چیزی بگی1بله احمق منحصر!
والا بچه های ما تا حالا 1بارم به بچه های این سرور زنگ نزددم حتی هم اتحادی ها!!!
کاری به نتیجه سرور ندارم در هر صورت ولی خوب یادت میمونه دیگه تو سایدی که من هستم خراب کاری نکنی!
va menalahe tofigh
چند تا پست رو براتون بولد کردم دقیقا زیر پست خودت
صرفا به این دلیل که به یقین برسی کاری که انجام شده عامدانه و کاملا برنامه ریزی شده بوده حتی افتخار هم بهش میشه
مورد بعدی طبق قوانینی که تو همین سرور نوشته شده و همه هم قبول کردیم که تونستیم ثبت نام کنیم هر پلیر صرفا میتونه با پسورد خودش روی اکانت خودش لاگین کنه در غیر اینصورت مصداق کامل مولتی اکانت هست و جریمه باید بشه طبق قوانین همین سرور !
در مورد اینکه کتیبه به صورت تک هیرو رفته اینور یا اونور مثل احمق منحصر ، چکمه اصولا هر مدرکی مبنی بر خرید و فروش ارانه بشه صحتش محرز بشه اکانت خاطی جریمه میشه
مورد بعدی با بررسی لینک های اتک قبلی روی کتیبه استحکام منحصر ، بک شدن همزمان با لانچ از سوی اکانت آرتمیس و ....
من صرفا یه خواهش دارم این اکانت کاملا تحت بررسی کامل قرار بگیره و بصورت کاملا قانونی و مطابق مقررات هرگونه خلافی انجام داده چه استفاده از بات ، خرابکاری در اکانتهای دیگر ، داشتن مولتی اکانت و ... مورد پانیش قرار بگیره
مورد بعدی بچه های متای شرق پر قدرت به کارشون ادامه میدن چون هیچ چیز لذت بخش تر از بردن یه عده ای انگشت شمار تو ساید های مقابل نیست که برای بردن دست به هر کاری میزنن و آخر سرور بازنده میشن
شاد باشید
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن