نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
چند تا پست رو براتون بولد کردم دقیقا زیر پست خودت
صرفا به این دلیل که به یقین برسی کاری که انجام شده عامدانه و کاملا برنامه ریزی شده بوده حتی افتخار هم بهش میشه
مورد بعدی طبق قوانینی که تو همین سرور نوشته شده و همه هم قبول کردیم که تونستیم ثبت نام کنیم هر پلیر صرفا میتونه با پسورد خودش روی اکانت خودش لاگین کنه در غیر اینصورت مصداق کامل مولتی اکانت هست و جریمه باید بشه طبق قوانین همین سرور !
در مورد اینکه کتیبه به صورت تک هیرو رفته اینور یا اونور مثل احمق منحصر ، چکمه اصولا هر مدرکی مبنی بر خرید و فروش ارانه بشه صحتش محرز بشه اکانت خاطی جریمه میشه
مورد بعدی با بررسی لینک های اتک قبلی روی کتیبه استحکام منحصر ، بک شدن همزمان با لانچ از سوی اکانت آرتمیس و ....
من صرفا یه خواهش دارم این اکانت کاملا تحت بررسی کامل قرار بگیره و بصورت کاملا قانونی و مطابق مقررات هرگونه خلافی انجام داده چه استفاده از بات ، خرابکاری در اکانتهای دیگر ، داشتن مولتی اکانت و ... مورد پانیش قرار بگیره
مورد بعدی بچه های متای شرق پر قدرت به کارشون ادامه میدن چون هیچ چیز لذت بخش تر از بردن یه عده ای انگشت شمار تو ساید های مقابل نیست که برای بردن دست به هر کاری میزنن و آخر سرور بازنده میشن
شاد باشید
مانی کبک دیدی؟خوبه سهیل همینجا مدرک خریدن احمق یونیک گذاشت یعنی شما ندیدی؟!!!!!! خوبه والا