نقل قول نوشته اصلی توسط kingphoenix نمایش پست ها
نمیدونم سر چی با من سرناسازگاری پیدا کردین پشت هم هرچی که میخوایی میزاری کف فروم.

همون پست اولی که من از شما رپیلای کردم بخونید اینجا ، شما فرق تهمت یا شک هنوز نمیدونید! تهمت اینه که من صریحاً بگم مطمعنم درصورتیکه بابت مولتی هانتر من شک دارم.

من به عنوان ارباب رجوع سایت ترااویاان اینجا هستم و شما پاسخگو ، من میرم گوشی Z3 میخرم حق اینو دارم شک کنم این گوشی زد آب هست یا نه و فروشنده اجازه اینو به من میده جلوی خودش گوشی بکنم توی لیوان آب تا شک من برطرف بشه.

یک مقدار آب خنگ میل کنید شاید مقداری توی مکاتباتتون تاثیر بزاره.
دوست عزیز کمی مودبانه تر پست بگذارید ، من این بحث شما رو با یه مثال میخوام تموم کنم.

محمد مایلی کهن و علی دایی رو هممون میشناسیم، چند وقته پیش به همین سبک شما محمد مایلی کهن به علی دایی تهمت زد و علی دایی ازش شکایت کرد؛ همه میدونیم تهش چی شد چونن مایلی کهن مدرکی برای اثبات ادعاش نداشت سر از اوین در آورد.

الان وضعیت شما هم همینه بدون مدرک دارید به تیم مدیریتی و مولتی هانتری دژکوب تهمت میزنید (یا به قول خودتون شک کردین و دارین جوری به خوانندگان القا میکنید که شک شما واقعیته) و میشه اکانت شما رو توقیف کرد. البته اینجا آزادی بیان برقرارهست و تا الان اجازه داده شده به شما که اگر مدارکی دارید این تهمتتون رو ثابت کنید. اگر مدارکی ندارید این بحث رو ادامه ندهید در غیر این صورت علی رغم میل باطنیم مجبور میشم به خاطر نشـر اکاذیب اکانت شما رو توقیف کنم.

از بازی و فروم با رعایت قوانین لذت ببرید