نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
خوب خوشبختانه مولتی هانتر در سرور بازی نمیکنه. می دونید ماهانه چند میلیون برای سرورها هزینه تبلیغات و دیتاسنتر و ... میشه؟ به نظرت اعتباری که با این همه هزینه و زحمت بدست اومده به خاطر دل یه مولتی هانتر که به نظر شما دوست داره بازی کنه! میشه خدشه دار کرد؟
کافی کمی منطقی باشید. بازی کردن مولتی هانتر به منزله بی اعتباری کلیه سرورهاست. بی اعتباری می دونید یعنی چی؟ یعنی اینکه شما زحمت بکشید هزینه کنید وقت بذارید و ماشین فراری تولید کنید و بعد روش آرم سایپا بزنید! مطمئن باشید مولتی هانتر اگه دلش بازی بخواد هزار تا بازی آنلاین و غیر آنلاین هست که وقت خودشو پر کنه و مدیریت سرورها اجازه نمیده هزینه های میلیونی که ماهانه داره برای اعتبار سرور ها خرج میشه به خاطر یه دست بازی مولتی هانتر از بین بره!
در ضمن شما تا نشانه و یا مدرکی ندیده باشید اجازه ترویج این تفکر دروغ رو ندارید که این هم یک نوع لطمه زدن به اعتبار سرور هاست. لطفا اگه مدرک و یا نشانه ای دیدید که این حس در شما القا شده بفرمائید در غیر اینصورت ادعاتون رو در دل خودتون نگه دارید و نشرش ندید.
من هیچی برای گفتن با شما ندارم! باید توی او ن4 مورد شرایط مدیر انجمن بایستی شماره 5ئی هم میزاشتم اونم داشتن اعصابه.

الان به این تند صحبت کردنتون به کجا میخوایین برسین؟

مدرک! یعنی شما قبول ندارین مدیرای انجمن توی بازی هم هستن!

یعنی من بخوام حرفی توی این انجمن بزنم اجازه ی من هم دست شماس؟ یا این تاپیک جای خاله بازیه و من اجازه نقد کردن ندارم باید میومدم خاله بازی!

توی همین تاپیک اینجا یکی از مدیرای بخش اومده اعلام کرده و همچنین همه میدونن مدیرای اینجا توی بازی هستن من چیو برای شما اثبات کنم؟ درمورد مولتی هانتر هم توی پست قبلی گفتم مطمعن نیستم نکنه برای چیزی که مطمعن نیستم باید عدم اطمینانمو مدرک براش رو کنم! اینقدر براتون سنگینه شنیدن این حرفا که چشاتون بستین و با پرخاش جواب منو میدین؟

از مدیر ارشد قبلی یاد بگیرین دیشب کلی مکاتبه کردیم نه ایشون ناراحت شده نه من چون در حد نقد من و پاسخگویی ایشون بوده.

موفق باشی