نقل قول نوشته اصلی توسط ُSHovalie Sefid نمایش پست ها
یکی از ایرادات فروم الان نداشتن اقتدار مدیریت است
البته شاید خود مدیریت باعث بوجود اومدن این برخورد شده است البته سیاست مدیریت که با کاربران مدارا شود کمی برای من مبهم است اگر پلیس اجتماع بخواد با دزدی های کوچک مدارا کند می شود همان تخم مرغ دزد شترمرغ دزد می شود
یکی از موارد دیگه ای که من خیلی جاها دیدم اینه که یک مدیر میاد تاپیک رو قفل میکنه و میبنده ، مدیر دیگری حالا بالاتر یا پایین تر میاد دوبارهدر مورد تخلفات پست میزاره و توضیح میدهد
این دوتا اشکال داره
1- وقتی مدیر محترم میاد و تاپیک رو مینده یعنی تاپیک رو بسته و کسی نباید پست بزارد ولی خیلی جاها دیدم که مدیر بعدی میاد و پست میزاره و اقتدار مدیر قبلی رو زیر سوال می بره
2- مگر شما ها ( مدیران محترم ) قبل از بستن تاپیک مورد نظر در قسمت مدیریت مشورت نمیکنید ( با مدیر ارشد یا مدیرهای قسمت های دیگر که تاپیک به اونها مربوط می شود ) که بعد ازپست مدیر که تاپیک رو بسته مدیر بعدی میاد باز توضیح میدهد که چرا فلان کار شده است
کمی هماهنگ بودن و کمی ابهت فروم از لحاظ نظم و رشد بهتر خواهد شد
به نظره من سیاست فعلی مدیران از جهاتی هم درسته
درسته که گاهی اوقات تهمت هایی متوجه مدیران شده
درسته که برخی این سیاست هارو اشتباه میدونند
درسته که با این سیاست کار برای مدیران سخت تره
ولی به عینه میشه شاهد پیشرفت فرهنگ پست گذاشتن ها هم بود(میتونید 2-3 صفحه آخر تاپیک جی1 رو مشاهده کنید)

با این حال برخی دوستان شکایت دارند که مدیران بازداشت میکنند و تاپیک هارو میبندند،ولی فکر میکنم این انجمن دموکراسی ویژه ای رو دنبال میکنه

شما خودتون فروم دژکوب قدیم حضور داشتید،حتم دارم هنوز یادتون هست که هرگونه صحبت در مورد مدیریت انجمن ممنوع بود،کافی بود نبویسید "مدیر عزیز حالت چطوره" در لحظه اکانتتون بازداشت میشد" ولی اینجا میتونید به راحتی از مدیران انتقاد کنید،ما هم همیشه از انتقادات استقبال کردیم و جوابگو بودیم ولی قبول کنید برخی انتقادات نا منصفانه بوده و حتی به ضرر خود کاربران هست.