-

نوشته اصلی توسط
Omid
هرگونه خرید و فروش امتیازت بازی (بر طبق قانون شماره 5 بازی تبادل پول) تخلف بوده و با اکانت های متخلف برخورد صورت میگیره. اما باید این تخلف برای مولتی هانتر محرز باشه در غیر این صورت میشه دخالت در روند بازی. متاسفانه قانونی جهت الزام به عدم همکاری ساید های مختلف در دژکوب وجود نداره و مجازات کاربرانی که در ساید های مختلف با هم همکاری می کنند توسط مولتی هانتر می تونه به دخالت در بازی تعبیر بشه.
اما راهکار در این موارد چه خواهد بود؟ در صورتی که همکاری (مثل رد و بدل شدن کتیبه) انجام بشه و مولتی هانتر دخالت کنه و سند و مدرکی من باب رد و بدل شدن پول نداشته باشه کسی که با این انتقال موافق هست به مولتی هانتر برچسب دخالت در بازی خواهد زد و در صورتی که مولتی هانتر دخالت نکنه باقی کاربران که با این انتقال مخالف هستند برچسب عدم برخورد مولتی هانتر رو خواهند زد. اما واقعا راه حل چیه؟
ببینید مولتی هانتر سرورای شما اگر اگر و تنها اگر و کاملاً تاکیدی، یکبار دژکوبو به عنوان بازی تجربه کرده باشن خیلی راحت میتونن از روی زمان لاگین و اتکی که مدافع( یا کلینر کتیبه) مشاهده کرده و از هم اتحادی ها درخواست نیرو (یا برداشتن کتیبه از ناتار) نکرده ، خزانه دیگری داشته ولی جابجا نکرده و ... راحت تشخیص بده آیا هماهنگ شده این کتیبه رفته یا نه!
وقتی حتی قرار نباشه چنین اتفاقی بیفته (هرچند الان مطمعنم میایین میگید من از کجا میدونم که شما اینکارو نمیکنید باید بگم اگر اینکارو میکردین میگفتین) من هزارتا فکر میتونم بکنم! اینکه اون اکانتی که کتیبه داشته از خود مسئولین سرور بوده و با فروختن کتیبه 100 هزارتومان اینطوری برای خودش پول درآورده یا ...( قضیه تهمت نیستااا بلکه میخوام بگم اگر شما کارتون درست انجام ندین انتظار نداشته باشین اذهان کاربرا مثل این مواردی که گفتم مخدوش نشه)
any way امیدوارم درست و حسابی بدون درنظر گرفتن اینکه اون اکانتا برای سرور سودآور بودن یا نه قانون اجرا کنید و 100 البته اگر تخلف محرز شد نام کاربران خاطی( نام اکانتشون در سرور نه نام شخص) قید کنید ، بالاخره اونایی که میخوان متخلفارو بشناسن از روی نام اکانت میتونن بفهمن کیا بودن.
اینم بگم مولتی هانتر و مدیرای انجمن نبایستی توی سرور اکانت داشته باشن هرچقدر هم شما بگید بودنشون موردی نداره ولی 100% مورد داره بالاخره یه کوچیک هم شده اگر ساید خودشون و دوستایی که پیدا کرده همراهی میکنه میتونه از اختیاراتی که داره برای سایدش استفاده بکنه . مولتی هانتر به واسطه ی دسترسی به پنل و مدیر فروم به واسطه دسترسی هاش توی فروم.
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن