نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza khan نمایش پست ها
    درود بر همه عزیزان مخصوصا مود اینجا والا من یه اک کوچیک تو g1 ساختم
    پس بیخودی حذف نکن

محمد جان متاسفانه من در مسافرتم هم سرعت نتم پایینه و هم وقت کمی می تونم ان شم بنابراین انلایز نکردم سرورو
    ولی از عکسهای شما درسته که نویدشون خوب کار کردن و جای خسته نباشید داره ولی خیلی ساده بگم که یه دست صدا نداره

در مورد اتحاد ها هم باید بگم
    بالا بودن تعداد اعضای یک اتحاد ملاک مناسبی برای ارزیابی قدرت یک اتحاد یا یه ساید نیست و میزان تعامل بین اعضا و تعهد اعضای یک اتحاد به اهداف تعریف شده نقش مهمی داره که نیازمند لیدرهایی با برنامه و هماهنگیه وبا تجربه است و از اونجایی که 1x فرسایشیه و هنوز وقت زیادی باقی مونده نمیشه با قطعیت گفت کدوم ساید شانس بیشتری داره
    اما در مورد این تایم از بازی باید بگم که ne خوب کار کرده و تا الان از سایدای دیگه پیشی گرفته(البته روی کاغد و تاپ رید) و فکر کنم پلیرای زیادی هم داره
    که این یه مزیت خیلی خوبه(یه نصیحت دوستانه منطقه بندی فراموش نشه) ولی من خودم به شخصه همیشه میگم یه همر خوب بهتر از چند تا troopهست اما اگه دوستان ان ای برنامه داشته باشن و و این تروپ ها رو تبدیلش کنن بسیار میتونه کمکشون کنه .
    1روش خیلی ساده بگم فرض اک نوید تو این تایم سرور یه همر خوب داره و تو تاپ ریده و من یه اک معمولی که غارت متوسط دارم اما در انتها همر هامون یکی ممکنه در بیااد .حالا چجوری خلاصه بگم ساید برای اعضا دوتا پارکینگ (پارکینگ چییست الان نمیتنونم توضیح بدم یه خورده فرق داره روشش ) جور کرده و من با این غارت کم 4 موتوره شارز میکنم و به ایشون میرسم (با کتیه بماند) (مزیت های اک غارت گر بماند بالاخره اون اک با اک من باید یه فرقی بکنه )

امیدوارم پوزشش منو دوستان ne و بقیه عیزان بپذیرند قصد دخالت نداشتم فقط نظر دادم
    در مورد nw هم افراد با تجربه و بازی بلد زیادی داره .. امیدوارم موفق باشن

با ارزوی لحظاتی شاد برای همه

شاد زی مهر افزون
    رضا

- - - updated - - -
    درود بر اقا رضای عزیز مشتی می خواستیم بیایم عید دیدنی پیچ زدید:d
    ما تازه دو روزه ازاد شدیم داریم می ریم این ور اون ور. اقا بنده از کلیه کسانی که به نظرشون میاد ما بهشون توهین کردیم عذر خواهی می کنم بله رضا کار سایدne واقعا عالی هست تا اینجا امید وارم در ادامه هم همین رو نشون بدن ولی خوب باز من نظر اینه nw سالاره:d
    یکم بعضی کار هاشون مثل فیک گذاشتن روی دهکده های ما و مسائل دیگه که نمی شه اینجا مطرح کرده باعث شده که ما اینقدر روشون فکوس کنیم مگر نه بچه های خوبی هستن:d
    در کل این که من بچه هام رو جمع می کنم مخصوصا خودم رو و کلی سعی می کنیم مطالب مفید داخل فروم بزاریم.

مدیر عزیز که به من شخصا نامه زدید که توهبن می کنم به بچه ها از شما از عذر خواهی می کنم چون با شما هم کل کل کردیم تو (شخصی) امیدوارم از این به بعد در راستای پیشرفت فنی تاپیک بتونیم به سهم خودمون همکاری لازم رو داشته باشیم

عطا اثر بخر سرمون به کشاورزی خودمون باشه:d
    ویرایش توسط mamad.nervermore : 03-26-2015 در ساعت 01:58 AM

2. تشکر Need4Relax, 3KaLe Po0oK تشکر نمود
    پسندیدن Need4Relax, 3KaLe Po0oK پسندید

کلمات کلیدی این موضوع