نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها

در مورد فیدر زنی از نظر من کار جالبی نیست ولی یه جاهایی لازمه (از میدگیم به بعد قبلش کراپلاک تاثر گذارتر) و قانونی برای نزدنش وجود نداره تا جاییم که من یادمه از سرور ۲ راند ۱ام بوده حتا زمانی که eyedin بازی میکرد یکی از سرورایی که لیدر بود این کارو انجام داد و هیچ کی ازش دلگیرم نشد وقتی این کارو کرد

یه مثال برات بزنم فکر کن ۲تا سایدی که قویترن متا بستن سایدای ضعیفتر میخوان برنده شن چیکار باید بکنن

۱. جاسوسی، خرید اکانت و دو بهم زنی و کارآیی از این نوع

۲. فیدرزنی، زدن نقشه،فرسایشی کردن روند بازی (زدن دهایی که برای ww دفاع ساختن) استفاده بهینه از همراشن بالا کشیدن wwهای فیک و غیره

۳.بیخیال شدن سرور و حذف گروهی

سلام
خوب اینجا چندتا مسئله هستش که شما مطرح کردی،
اولین مورد در رابطه با اصل مطلب فیدر زنی، توی سرورهای قدیم اولین مسئله ای که لیدر های سایدها با هم هماهنگ بودن ( حالا یا با برگزاری جلسه عمومی، یا با اطلاع قبلی) این مسئله بود که فیدری زده نشه، به جز موارد معدودی مثل، پیدا کردن نان کپهایی که همرشون پارک بودش.
بزارید منم یه مثال بزنم و بعدش جواب اون مثالی و که شما فرمودید و می گم
شما در نظر بگیرید که فیدر های واندر یک ساید رو بزنید عملا جلوی بالا رفتن هر واندری و از اون ساید میگیرید، و به دنبال این مسئله پلیرهای سروری که به عنوان مثال عرض کردم، دیگه نمی تونن شاهد بازی توی یک سرور خوب باشند، که توی اون همرهای زیبای واندر کوب مجبور میشن در مختصات های دیگهای بجز واندر لانچ بشن، به این دلیل که در صورت نبود فیدر، تیم هولدر توانایی بالا اوردن واندر و نداره و....
و در جواب اون مثالی که شما زدید، من صرفا نظر خودم و می گم:
مسئله مهمی که قطعا همه شاهد اون بودیم اینه که شاید بیگ همر ها و سوپر همرها بتونند سرنوشت مقطعی بازیو برای مدتی تغییر بدن، ولی در نهایت همکاری تیمی یک ساید و میزان توانایی تیم لیدری سرنوشت کلی یک ساید و یک سرور و رقم می زنه، شاید این حرفم یک مقدار کلیشه ای بیاد، ولی 100% همه شاهد این موضوع بودیم، پس بنابراین صرف اینکه یک سایدی ضعیفتر از یک ساید دیگه هستش دلیل نمیشه که بخواد به این عمل رو بیاره که فیدر زنی بکنه.
مورد یک و سه ای که شما فرمودید (معذرت می خوام) ولی به قدری چیپ و سطح پایین که فکر میکنم خودتونم میدونید که ارزش وقت گذاشتن و تحلیلش و نداره

در آخر هم جا داره عید و پیشاپیش به تمام پلیرهای این بازی زیبا تبریک بگم

معذرت می خوام که طولانی شد
موفق باشید