نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها
    درود و علیکم
    می بینم که چند روزی نبودیم تو فروم بعضی ها جولان می دن

یه دوستی چند روز پیش به ما گفت که اقا جان اگر رنک یک سرور رو از اینا بگیرید (unnamed) اینا حذف می کنن بنده خدا گفت اینا تو هر سروری رنک یک سرور رو ازشون گرفتن اکانت رو یا حذف کردن یا ول کردن یکم فکر کردم دیدم سرور پیشe1 دقیقا همین شد وقتی اینا نتونستن اثر هنری بخرن و ده بزنن و از رنک یکی سرور افتادن اکانت رو ول کردن و به ساید سپردن.
    خلاصه سرتون رو درد نیارم عزم خودمون رو جزم کردیم و عاقبت شد این

حالا بعدا ترش چجوری نتیجه گرفتیم

اره خلاصه اینجوری شد که اساتید شاکی شدن و سعی در دیوار کردن نیرو های خودشون کردن

اما قبلا تر از همه اینا

با ما کل می کردن از این به بعد نمی زارن اثر بخریم
    ولی وقتی چکش های این مدلی عمو عطا رو دیدن پشیمون شدن و...

ببخشید منو جو گرفته بود یه لحضه فکر کردم عادل فردوسی پور هستم loooooooooooool

و در اخر با تشکر از همه بچه ها که محض خنده حرکتشون رو جواب دادن اما خدای ما شاهد بار دیگه از هر سایدی حتی به شوخی اتکی روی هر یک از اکانت های ساید ما بیاد بویژه اکانت هایی که روشون برنامه بلند مدت داریم بی جواب نخواهد ماند....

ودر اخر عمو عطا 5 تا ده دیگه تا تایم مقرر چیزی نمونده !!!!!

سلام خدمت بازیکنان سرور و دوستان توی فروم

الان معلوم شد رنک ۱ برای کی اهمیت داره که تا ۶۰تا پاپ زدین بالا عکس میگیرن

با ۶۵ تا گندمخور میخاین دیوار کنین؟

یا بازم دست به دامن بازیکنای دیگه؟

و اینو بگم که اگه از بچهای nw سو استفاده نمیکردین اکانتتون الان بهترین فارم سرور بود

انصافا اگه تو ne بودین من از همچین فارمی نمیگذشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط mori0351 نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز نمی دونم کدوم از بچه های اکانت هستید سینا ، حمید ، سعید خودتونم میدونید که هر اکانتی که زده میشه یه برنامه بلند مدت واسش در نظر میگیرن حتی واسه یه دونه گندمش تا حالا اکانت Gorzi2 وارد هیچ بحث و نظری نشده و کلا فروم کلا اکانت رو به حاشیه میبره و خیلی ها فقط اکانت میسازن توی هر سروری که شروع میشه فقط میان توی فروم واسه بحث و جدل ( قصد توهین به شما رو نداشتم چون منو خوب میشناسین ) کلا من خودم دژکوب قدیم بازی مکیردم و بعد از 4 سال اومدم کاری چیزی داشتین دیگه اینجا مطرح نکنید نامه بدین روی اکانت چون کلا درگیر فروم نیستیم ولی چون خیلی ها رو نمیشناسم میام پست ها رو میخونم اعضا و افتخاراتشون رو ببینم .

با تشکر از شما
    مصطفی PALM
    سلام سینا هستم امیدوارم از پستم ناراحت نشده باشین

تو تمام سایدا کسایی که میخوان حذف کنن یا به سایدا دیگه میزنن یا نیروهاشونو ۱دونه ۱دونه میزنن به یکی از ساید خودشون برای رتبه دفاعی که این اتفاق بیشتر میافته تو تمام سایدا هم هست هم ne هم nw هم se و sw

و همون جور که گفتم رفع اسپم بوده یعنی موضوع بی اهمیتی که فقط پست منو از داستان تبدیل به یه پست داخل سروری میکنه

بازم امیدوارم ناراحت نشده باشین
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط saiwnaay : 03-19-2015 در ساعت 10:03 AM

2. تشکر Ma.Ho تشکر نمود
    پسندیدن Ma.Ho پسندید

کلمات کلیدی این موضوع