نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
فکر کنم تو خاطرتون نباشه درمورد زشت بودن سلام نکردن (با اینکه من این نظرو نداشتم و از همه عذرخواهی کردم)

ولی کسی که کاریو که به نظرش بد میادو انجام میده ...............

(احتمالا جواب میدین کسی به غیره شمال غرب تو فروم نیست که این نشون دهنده ضعف یه سایده چون مطالب با ارزشی گذشته نمیشه)

در مورد اون دوستمون که پست شمارو توهین برداشت کردن با اینکه باهاشون موافق نیستم ولی نظرشون کاملا قابل احترامه
چون

تا وقتی که کسایی که خودشون اسطوره میدونن وجود دارن بقیرو نمیبیننن (خودشون و دورو اطرفشنو میبینن)البته به کسییم مربوط نیست چون فقط خودشون و اطرافیانشون اسطوره میبیننشون و نظرشون قابل احترامه

به نظر بنده هم بهتره افراد خودشونو معرفی کنن

در کّل با تمام با پستتون موافقم ولی لحنتون زیاد مناسب نیست

بازم سلام یادم رفت سلام به همهٔ دوستان و همبازییای سرور

رفع اسپم

به نظرتون چه اتفاقی افتاده که یه نفر این مقدار رفته تو رنک دفاعی ولی کسی تو هجومی نرفته؟البته این مقدار افزایشم یافته
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز نمی دونم کدوم از بچه های اکانت هستید سینا ، حمید ، سعید خودتونم میدونید که هر اکانتی که زده میشه یه برنامه بلند مدت واسش در نظر میگیرن حتی واسه یه دونه گندمش تا حالا اکانت Gorzi2 وارد هیچ بحث و نظری نشده و کلا فروم کلا اکانت رو به حاشیه میبره و خیلی ها فقط اکانت میسازن توی هر سروری که شروع میشه فقط میان توی فروم واسه بحث و جدل ( قصد توهین به شما رو نداشتم چون منو خوب میشناسین ) کلا من خودم دژکوب قدیم بازی مکیردم و بعد از 4 سال اومدم کاری چیزی داشتین دیگه اینجا مطرح نکنید نامه بدین روی اکانت چون کلا درگیر فروم نیستیم ولی چون خیلی ها رو نمیشناسم میام پست ها رو میخونم اعضا و افتخاراتشون رو ببینم .

با تشکر از شما
مصطفی PALM