نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

حوب حالا که کار nw به پایان رسید لازمه اعلام کنم که se با بچهایی از ne که باقی موندن ادغام شد و از این به بعد زیر یه پرچم قراره بازی کنیم.
    شاید بشه یه کم بازیو جذاب کرد. از وقتی nw کلا حذف کنه و ما و sw بمونیم به نظرم یه کم بکوبین تو سرو کله یه هم تا عید. تو تعطیلات به یه nap بریم و بعد تعطیلات دوباره شروع کنیم به بازی.
    دوستان عزیز نظراتشونو بگن به ما و عارف عزیز هم اگه از نظرش اوکی هست که اعلام کنه به من.
    متای جنوب یه متای ناگسستنی بود ما هم فقط برای جذاب تر شدن بازی مجبور به این کار شدیم.
    حرمت بچهای nw هم جالب نبود. کاش حداقل یه دفی میکردن رو یونیک باورش سخته که بگی یه پلن باعث شد با لینک سبز جنگ بره sw .

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    حوب حالا که کار nw به پایان رسید لازمه اعلام کنم که se با بچهایی از ne که باقی موندن ادغام شد و از این به بعد زیر یه پرچم قراره بازی کنیم.
    شاید بشه یه کم بازیو جذاب کرد. از وقتی nw کلا حذف کنه و ما و sw بمونیم به نظرم یه کم بکوبین تو سرو کله یه هم تا عید. تو تعطیلات به یه nap بریم و بعد تعطیلات دوباره شروع کنیم به بازی.
    دوستان عزیز نظراتشونو بگن به ما و عارف عزیز هم اگه از نظرش اوکی هست که اعلام کنه به من.
    متای جنوب یه متای ناگسستنی بود ما هم فقط برای جذاب تر شدن بازی مجبور به این کار شدیم.
    حرمت بچهای nw هم جالب نبود. کاش حداقل یه دفی میکردن رو یونیک باورش سخته که بگی یه پلن باعث شد با لینک سبز جنگ بره sw .
    سلام مهدی جان
    چه قدر خوب بود قبل این اعلام عمومی یه صحبتی با عارف هم میکردی,شایدم کردیو ما خبر نداریم البته(عارف تا 10 مین پیش که چیزی نگفت)
    ولی در کل به عنوان یک پلیر ساده ساید با این پیشنهاد موافقم.البته با اون قسمت که کار NW تمومه موافق نیستم!پیشنهاد منم اینه که SW هم با باقی بچه هایی که تو nw میخوان ادامه بدن متا شه که یه خورده سرور بالانس شه و همه اونایی که این رخوت سنگین سرور رو تحمل کردند بتونند یه سرور پر هیجانو تجربه کنند
    پ.ن:کتیبه جنگ یونیکتونم مبارک محمد رضا,انگار امروز دوباره کتیبه آزاد شده تو سرور برای جنوب غرب

کلمات کلیدی این موضوع