-
03-11-2015 10:18 PM
شما از خودتون تعریف نکنین کی تعریف بکنه؟
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی!!!
جالب اینه که آخرش هم گفته: پوزش میخوام ولی نمیدونم چرا یهو حس کل کل و پست اینجوری بهم دست داد شرمنده دیگه به هر حال ، جدی نگیرید همش شوخی بود.
یکی ندونه فکر می کنه چقدر پیروزمندانه داره بحث رو پیش می بره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-11-2015 10:31 PM

نوشته اصلی توسط
shayan_shangfei
درود
من معمولا توی این جور بحث ها دخالت نمیکنم ولی این پلن تفرقه بنداز حکومت کن شما یه ذره نخ نما و زیادی تابلو بود داداش؛ بید وحشی یا فاتب اگه قرار باشه با این همه غارت و فیدر و این همه منابع لنگ همین 4تا دونه گرزی و رم باشن که کلا نوب ترین آدم هایی دژکوبی هستند که من دیدم ؛ یا مثلا اون 2زار نیروی بید وحشی چی بود که بخواد دیوار شه زمان ما که 3.6 بازی میکردیم این همه غارت نبودو جنگ آموز میومد دستمون همه فیدر خالی میکردن واسه غارت صاحب جنگ آموز؛ به این نیرویی که ایشون زد میگفتیم همر جنگی که معمولا این تایم از سرور دیوار میشد که گندم ازاد شه واسه رشد همر واندرزن جا باز شه؛ حالا با این همه غارت چند صد میلیونی دوستان به نظرت این دوزارده شاهی نیرو نیاز به باند بازی واسه دیوار کردن داره؟
شما من رو یاد علی دایی میندازی که یه عمره توهم توطئه و دشمن داره هیچ کس هم کاری به کاریش نداره.
برو این دام بر مرغ دگر نـه عزیزم.
خوش گذشت.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت: سیامک جان ؛ محمد رضای گل و عارف و سجاد وغیره هر پست و هر پلیری ارزش ریپلای ندارن بی خیال شین به بازیتون بچسبین.
درود شایان جان پس شما می تونی از همین الان لقب نوب رو بدی به اینا چون بنده از اول سرور با بچه های sw رابطه خوبی داشتم از c1 تا به اینجا پس حرفی رو که می زنم مطمئن هستم عکس یا حرفی نشنیدم امار دارم که حرف می زنم البته رم محمد رضا بر می گرده سریع کارگاهش فول شارژ داره می شه کم کم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
FaTeB
اسمتم نمیدونم که به اسم بگم ، ولی برادر نفاق نمیتونی بندازی ، همر تبری من یه جای دیگس که خود یاشار میدونه
سیاست خوبه ولی سیاست بازی یه چیز دیگس که توی رفاقت ما نیست حتی توی دشمنی ما هم نیست
شما باور نکن ، شما باور بکنی نکنی اهمیتی نداره ، از همون موقع که شایان جان ( این رو عرض کردم چون اعلان عمومی بود برای کل سرور ، جا داره از مکاتباتی که با شایان عزیز کردم تشکر کنم ) اومدن و فرمودن رم بسازین دورو بر 2 ماه میشه ، شما 1 ماه حساب کن ، میشه چقدر ؟ 4500 4600 تا حالا این برای 1 ماهشه بنده فرمودم کاتاهی ده 3 ما 1 سومش پرید ینی 1.5 کی کاتا داشتم ینی چی ؟ ینی ما 3 هفته تقریبا کاتا روشن کردیم اونم اوایل سرور ، الآن هفته چند سروریم ؟ هفته 20 ، 1 ماه اول هیچ این 1 هفته هم هیچ میشه 15 هفته 4 هفتش بابت کاتا میمونه 11 هفته که ما خیلی هم عقبیم ، الآن باید 11 12 کی رم داشته باشیم برادر
به باور شما کاری نداریم
عارف پشت ماهارو خالی نکرده ، همیشه کنار ماس
یه آمارم از همر گرزیمون بدم ما الآن با لاست معمولی باید 140 150 کی گرزی داشته باشیم حداغل ولی خوب بابت این امتیاز هجومی رفته ، چون ما به همر تبریمون فقط به اندازه نیاز رید میدیم و لاستش تقریبا 0 هست
کاش میموندینو میکوبیدم به واندر شما که ندیده هاتون رو میدیدن برادر
از شما عذز خواهی می کنم دوست عزیز حرف شما منطقی هستش و بنده اشتباه می کردم در ضمن تو این سرور هستم و منتظر همر واندر زن شما ولی حیف که نمی تونی رو واندر ساید خودت همر بلند کنی
-
03-11-2015 11:42 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-12-2015 01:56 AM
ههههه. رضا دلت میاد منو بزنی؟؟؟ واقعا"؟؟؟؟؟ همون بردیا رو بیا پلن مشترک بریم!!!! اتفاقا به کمکت احتیاج دارم از فردا شب بیای پیشمون کارت داریم داداش
عیدتوام مبارک
-
-
03-12-2015 01:01 PM

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
من امروز بیکار بودم، یهو یکی روم اتک گذاشت گفتم دمش گرم! بالاخره ما هم قراره یه کاری بکنیم وسط بیابون با این دفاعمون

ولی دیدم طرف فیک گذاشته با سرباز پیاده گول

منم رو همه دهکده هاش 1 دونه نیرو گذاشتم زدم برن

70 ساعت رو کل دهکده هاش عکس شمشیر بیاد برم رو اعصابش بلکه عصبی شه بزنه

حالا نامه طرف رو بخونین:
فایل پیوست 1224
اینا هنوز هستن تو دژکوب؟ من فکر نسلشون منقرض شده باشه!! خیلی وقت بود از اینا ندیده بودم!!
پ.ن: شایان جان حق داری. خدایش اینا اصلا ارزش ریپلای ندارن، ولی خوب چه کنیم دیگه، همینا هم غنیمته

همین که هنوز میان خودشون رو مضحکه میکنن و ما رو به خنده میندازن، دمشون گرم

تو بازی که کاری نکردن، حداقل اینجا یه مقدار شیطنت کنن بزنیم تو سرو کله اشون

سلام عارف جان
داداش عزیزم اره اینا نسلشون تو دژکوبه و منقرض نمیشه جون طفلکی ها تازه دارن بازی می کنن همه مثل ما که یک دفع جبرئل بهشون نازل نشد و دستور نداد پلی کن بعد ما گفتم نمی تونیم و اون هی اصرار کرد و ما بلا خره پلی کردیم و یک دفعه شدیم لیدر منتخب !!
خوبه فضای فروم رو تلطیف می کنی واقعا این بازی به این روحیه خنده نیاز داره ولی رعایت سن و سال بعضی ها رو هم بکن و هم این که جایگاه بعضی از اکانتها دیگه اجازه همچین پست هایی رو نمی ده ! حالا یاد قدیما کردی ! عجب!! بگذریم معلومه حالت بهتر شده که اومدی پلی میدی بازم خدا رو شکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Pars Boy
شما از خودتون تعریف نکنین کی تعریف بکنه؟
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی!!!
جالب اینه که آخرش هم گفته:
پوزش میخوام ولی نمیدونم چرا یهو حس کل کل و پست اینجوری بهم دست داد شرمنده دیگه به هر حال ، جدی نگیرید همش شوخی بود.
یکی ندونه فکر می کنه چقدر پیروزمندانه داره بحث رو پیش می بره

بچه مگه بهت نگفتم نیا فروم ایجا جای شما نیست که بدو برو بیرون دوستان می خوان نقاشی بکشن و پلن تحلیل کنن فضای فروم رو اشغال می کنی الکی باز یه هفته نبودم شما راه افتادین تو کوچه ! جمعه میام ببینم دارید چه می کنید الان باید برم وگرنه کلی دعوات می کردم
شایان جان دعواش کردم بره خونه شما بیا پلن هارو تحلیل کن دیگه نمی یاد داداش بچه خوبیه! ولی کم سن و ساله مثل ما پیر پاتل دژکوب نیست که عقلش برسه البت عقل من هم نمی رسه اهان راستی گفته بودی که کی گفته نیان فروم شرمنده داداش من گفته ولی نه به حساب بزرگی یه خواهشی بود که از پلیر های خوب 10 سال اینده و نوبهای امروز کردم که بیان مطالعه کنن ولی کامنت کل کل نذارن همین جا از شما بابت کلمه بزرگان استفاده شده در جمله این پلیرمون عذر خواهی می کنم ! داداش ما رو زمین نشستم و درویشیم نه ادعا ی بزگی داریم نه اداشو در اوردیم یه فرصتی بود که پلی کنیم بعد سالها اومدیم کردیم الانم که خدا توفیق موندن رو از ما گرفته تا ببینیم چی پیش میاد
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-12-2015 02:41 PM

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام عارف جان
داداش عزیزم اره اینا نسلشون تو دژکوبه و منقرض نمیشه جون طفلکی ها تازه دارن بازی می کنن همه مثل ما که یک دفع جبرئل بهشون نازل نشد و دستور نداد پلی کن بعد ما گفتم نمی تونیم و اون هی اصرار کرد و ما بلا خره پلی کردیم و یک دفعه شدیم لیدر منتخب !!
خوبه فضای فروم رو تلطیف می کنی واقعا این بازی به این روحیه خنده نیاز داره ولی رعایت سن و سال بعضی ها رو هم بکن و هم این که جایگاه بعضی از اکانتها دیگه اجازه همچین پست هایی رو نمی ده ! حالا یاد قدیما کردی ! عجب!! بگذریم معلومه حالت بهتر شده که اومدی پلی میدی بازم خدا رو شکر
- - - Updated - - -
بچه مگه بهت نگفتم نیا فروم ایجا جای شما نیست که بدو برو بیرون دوستان می خوان نقاشی بکشن و پلن تحلیل کنن فضای فروم رو اشغال می کنی الکی باز یه هفته نبودم شما راه افتادین تو کوچه ! جمعه میام ببینم دارید چه می کنید الان باید برم وگرنه کلی دعوات می کردم
شایان جان دعواش کردم بره خونه شما بیا پلن هارو تحلیل کن دیگه نمی یاد داداش بچه خوبیه! ولی کم سن و ساله مثل ما پیر پاتل دژکوب نیست که عقلش برسه البت عقل من هم نمی رسه اهان راستی گفته بودی که کی گفته نیان فروم شرمنده داداش من گفته ولی نه به حساب بزرگی یه خواهشی بود که از پلیر های خوب 10 سال اینده و نوبهای امروز کردم که بیان مطالعه کنن ولی کامنت کل کل نذارن همین جا از شما بابت کلمه بزرگان استفاده شده در جمله این پلیرمون عذر خواهی می کنم ! داداش ما رو زمین نشستم و درویشیم نه ادعا ی بزگی داریم نه اداشو در اوردیم یه فرصتی بود که پلی کنیم بعد سالها اومدیم کردیم الانم که خدا توفیق موندن رو از ما گرفته تا ببینیم چی پیش میاد
درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
موفق و پیروز باشی.
سجاد
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
-
03-12-2015 05:21 PM

نوشته اصلی توسط
Pars Boy
از خلاء حضور بچه های دیگه سوء استفاده نکنین. یه طرفه به قاضی رفتن که کاری نداره. ببین کی تو رو مسخره کرده با این کارش
حاجی پول خرج کردن و دهکده زدن که کاری نداره. بگذریم. بزرگای اتحاد از اول سرور به ما گفتن نیایم فروم. ما هم نیومدیم. این یه بار هم فقط جواب دادم که فکر نکنین خبریه.
در ضمن اینقدر هم از دفاع حرف نزن. کل پول توجیبی ات رو دادی یا امتیاز فرهنگی خریدی دهکده زدی یا قفس خریدی حیووون ریختی تو دهکده ات. اینا که پز نداره
تا دوست دارین از این حرفای الکی بزنین واسه خودتون. خوش باشین دیگه. (با عرض معذرت از بقیه دوستان)
این که میگی خلا واقعا راست میگی چون اگه خلا نبود شما جرات نمیکردی بیای اینجا پست بزاری
این که بهت گفتن نیا فروم بازم حق داشتن چونکه اومدن و پست گزاشتن تو فروم اداب خاص خودش رو داره
این که ما با پول توجیبی ده میزنیم درست فهمیدی چون پول پول تو جیبی رو گزاشتیم برا بازی حقوق و درامدمون رو باهاش زندگی میکنیم
یه جمله اخرتم درسته حرفامون الکیه چون در حد شما نیست فعلا این حرفا رو درک کنی باید یه چن سال دیگه بازی کنی و بیای تو فروم پست بخونی تا کم کم درک کنی که چی گفتن
-
03-13-2015 02:38 AM

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام عارف جان
- - - Updated - - -
والا ما هم زمانی تازه کار بودیم همه یه زمانی تازه کار بودن. ولی دیگه بلبل زبونی نمیکردیم که میکردیم؟؟!
طرف اتک فیک داده، من چیزی نگفتم. منم 4 تا حمله روش گذاشتم بزنم ساختموناش رو خراب کنم. دیگه این نامه این مدلی که داده معرکه است!!
شما هم یه مقدار دقت کن تو نوشتارت. با کنایه حرف نزن. حرفی اگه داری رک باش.
-
03-13-2015 11:19 AM

نوشته اصلی توسط
gomba gomba
والا ما هم زمانی تازه کار بودیم همه یه زمانی تازه کار بودن. ولی دیگه بلبل زبونی نمیکردیم که میکردیم؟؟!
طرف اتک فیک داده، من چیزی نگفتم. منم 4 تا حمله روش گذاشتم بزنم ساختموناش رو خراب کنم. دیگه این نامه این مدلی که داده معرکه است!!
شما هم یه مقدار دقت کن تو نوشتارت. با کنایه حرف نزن. حرفی اگه داری رک باش.
من نه می خوام نه همچین جایگاهی برای خودم قائلم که این مورد رو قضاوت کنم چون در مورد نسل صحبت کردی گفتم که یاد اوری بشه نسل جدیدی از پلیر ها دارن میان تو دژکوب که همون طور که گفتی از نظر رفتاری با ما فرق دارن غلط و درستش رو نمی دونم چون من تو غلط و درست خودم هم موندم ایراد ملت رو نمی تونم بگیرم در مورد بازی صحبت نکردم یه مورد کلی رو یاد اوری کردم بعید می دونم به کسی بر خورده باشه
با ادمهای رک و رو راست حتما رک هستم یادت نره اینجا ایرانه و اونایی که رک با هات صحبت می کنن حتما دشمنت هستن شما تو این فرهنگ عمومی اگه می خوای خودت رو نقد مکنی باید از زبون دشمنت حرف حساب بشنوی درد ناکه ولی همینی که هست حتی باورش هم درد ناکه
همه از دروغ و لفاظی خسته شدن اونی که که نبض نسل خودشو داشته باشه می تونه رک و پوسکنده حرفشو بزنه اینجا فرومه هر کی با هر سن و سالی و هر طدز فکری بواسطه یک فعل مشترک ممکنه بیاد اینجا و از نوشتار ما بر داشت درست و غلط کنه من واقعا نمی دونم مخاطب چیزی که دارم می نویسم مربوط به چه رده سنی خواهد بود با این حال حرف بدی نزدی گفتی رک باش خیلی هم حرف خوبیه رک بودم ولی شاید کافی نبوده یا اصلا ممکنه من اشتباه نوشته باشم یا شما اشتباه کرده باشی کسی عقل (کل) نیست ممکنه بواسطه تجربه سالها لیدر کل بشیم ولی هر گز عقل کل نمیشیم ولی من به شدت به عقل ناقص اعتقاد دارم و همچنین با خوندن یه مطلب از یکی اصلا در موردش قضاوت نمی کنم چون اصلا جذبی فکر نمی کنم ممکنه طرف در مورد فلان مطلب صاحب نظر باشه ازش استفاده می کنم ولی در مورد مطلب دیگه حرف ارزون قیمت بزنه که خریدار نداره !
یه عقل ناقص اعتقاد داشته باش و اجازه بدیم همه حرف بزنن نریزیم سر یکی تا صداشو خفه کنیم برای این که از مجموعه عقل های ناقصه که عقل کامل بدست میاد.
برای اینکه اخوان می گه
نا شکشته می نماید در شکسته آینه تصویر
crow
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-13-2015 11:42 AM
مرسی از اتک های Same Second بکس Nw که مشه از لای اتک ها قطار رد کرد چه برسه به دف
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم