نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود
سمعا و طاعتا جناب سیامک؛ فارسیش میشه شنیدم و اطاعت کردم و خدمت رسیدم.

آقا انگیزه رو خودمون برای خودمون ایجاد کنیم ؛ الان مثلا من برنامه و هدف گذاشتم برای اکانت خودمون وهر هفته که به اون اهداف میرسیم کلی ذوق میکنیم

الان هم کلی با ذوق و شوق اومدیمم توی تاپ

حالا شما دم از بی وفایی میزنید؟ این همه هزینه وقتی و مالی که گذاشتید چی میشه؟

انگیزه هم من میگم چه کنید که برگرده ببینید 2ماه دیگه واندر ها رو میشه کشید بالا 26روز هم نرمالش اگه کسی نزنه طول میکشه 100 بشه میشه 3ماه الان هم که ساید ها با هم توی صلح هستند پس 3ماه وقت داریم و طبق این پست هر سایدی میتونه دست کم 8میلیون دفاع بسازه و دست کم اند گیم زیبایی داریم و کپ صفر کردن ها و همر توی راه صفر کردن ها رو میذاریم واسه اند گیم پس سرور هنوز از بین نرفته هر سایدی 15تا20تا بازیکن داشته باشه که روی اکانت های ساید لاگ این کنن میشه اند گیم زیبایی داشت.

به هر حال من که تا ته سرور هستم میخوام یه چیزی رو تست کنم و نشون بدم ، دارم یه همر میکشم بدون کتیبه میخوام ببینم اون هدفی که دارم میرسم یا نه.

پس بمونید و انرژی بذارید برا بازی آخر بازی قشنگ میشه اگر همین ها که هستیم بمونیم و با برنامه بازی کنیم.

سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.

پی نوشت : آقای زاوش خان وآقا احسان شما که جدی بازی نمیکنید چرا روی اثر هنری رو دست من میزنید ؟ پولدار ، گلد دار ؛ مایه دار، بذارید ما فقیر فقرا هم اثر هنری بخریم

پی نوشت 2: همه دوستان قدیمی رو ارجاع میدم به امضام و میگم ما شیرهای سابقیم که ورژن 3.6 بازی میکردیم پس به رخوت و کسالت میدگیم عادت داریم؛پس چرا دم از رفتن میزنید آخه؟ میخواین اجازه داستان سرایی به ... ها بدید؟
درود بر شایان عزیز
والا شایان جان چی بگم که دلم خووونه :دی
میدونی که بچه های جنوب غرب گوشت همدیگرو بخورن استخوناشو دور نمیریزند,فروم هم اصلا جاش نیست بخوایم بحث های درون سایدیو باز کنیم ,ولی از اول سرور تا الان خیلی چیزارو تحمل کردم سعی کردم انگیزه های جدید ایجاد کنم چه برای خودم چه برای سایدم ولی نشد,خودتم میدونی که تاپ تن برای ما و شما انگیزه نمیشه :دی دقیقا این بحث دفی که تو تاپیکتون کامل توضیحشو دادی سعی کردم راه اندازی کنم که متاسفانه تو اونم به جایی نرسیدم چون همتی از طرف دوستانم ندیدم توش,گفتند بریم یه پلن بزنیم دیگه ساید متامونم داره مسخرمون میکنه گفتیم لیست بدید عارف خان هم حکم جهاد رو صادر کردند ولی ...
اصلا بحث رخوت میدگیم نیست دیگه سرور یه طرفه تر از سرور 10 که نیست تو همون سرور هم انگیزمون این بود واندر یه ضرب 100 کنیم کلا 4 نفر آدم رو 250 تا اکانت(بله 250 تا!!) لوگ میکردیم دف میساختیم,منابع میدادیم خمره گندم میریختیم رو واندر تا واندر 100 شد,ولی اینجا شایان جان بعید میدونم همون 4 نفرشم باشند آخر بازی رو واندر ج.غ
متاسفانه ریتم بازی تو این سرور به هم ریخته از اول سرور تا الان,دلم لک زده برا سروری که مثلا شمال غربش 3dot باشه جنوب شرقش vals شمال شرقش veteran ما هم بشینیم جنوب غرب ترقه بازی کنیم خخخخخ
با همه این احوال ما هستیم و ادامه میدیم ولی نه مثل هفته 5 که تازه اومدیم تو سرور(اکانت ما روز 32 بازی ثبت شد) و کل پست قبلی به خاطر این بود که بچه های ساید دیگه از ما انتظاری نداشته باشند,برای ساید بازی میکنیم همچنان ولی دیگه در مورد ساید و دیپلماسی و دفاع و حمله و واندر هیچ مسیولیتی رو دوش ما نیست(کما اینکه از اولم نبوده نمیدونم چرا همه به جون ما غر میزدن :دی)
پ.ن:احسان متاسفانه 2 ماهی میشه دیگه نمیاد رو اکانت اون اثر هنریم من نزدم بچه ها رو هم میسپرم بهشون نزنند رو دست شما
پ.ن:با همه این تفاسیر پرچم حنوب غرب همچنان بالاست !
پ.ن:شایان پست های تاپیک آموزشیت بوی آیدین رو میده,تو پروفایلتم که نوشتی آیدین اومده همون آیدین والس منظوره عایا؟!
پ.ن:قرار بود پست آخر باشه مثلا :دی