صفحه 108 از 142 نخستنخست ... 85898106107108109110118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,071 تا 1,080 , از مجموع 1416

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    بالا غیرتا" حذف نکنید!!! کلی پلن داشتیم ما!!!! این سرور نباید این جور تمام شه دوستان!! انشالاه که حذف نمیکنید و مارو خوشحال میکنید
    مهدی جان کاری که قرار بود یکم دیر تر انجام بشه یا شاید مثلا ما با sw متا می کردیم شما رو میزدیم و در اخر neو sw می زدن سرو کله هم یکم زود تر و بدون تلفات کم تر اتفاق افتاده که نوش جون sw باشه راحت تر کارش رو انجام می ده متای جنوب در هر صورت پایدار نمی موند امدیم و شما کل سرور رو زدید جدی فک کردی می شه با هم برای یه واندر کار کرد اصلا نمی گنجه حاجی برای شما شاید ولی پلانی که من دیدم توش نمی جنگید کسی که قرار واندر این سرور رو 100 کنه از ساید دیگه ای کمک بگیره
    با شرایط پیش امده متا رو به هم بزنید و سرور رو مهیجش کنید عزیزان تا دوستانی که این همه وقت و هزینه کردن لذتی ببرن یا اگه دوست ندارید اقا مهدی نمی دم می خواید گل و بل بل همین جوری همر بکشید اخر سرور هم یه عکس یادگاری بندازید از همرهای ترشی شدتون

محمد مگ شما که اونجایی براشون تعریف کن جریان کل کل ها و ترشی هایی که تو اخرین 3x دات کامی که بازی کردیم افتاد
    باشد که پشیمان شوندD

- - - Updated - - -

امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود

با تشکر
    محمدرضا
    SpaRtaN[/QUOTE]

احتمال زیاد هم توافقی صورت خواهد گرفت چون بعضی از اساتید امدن و این بار رو به دوش خودشون گرفتن همونایی که قرار بود با se متا کنن و فقط در صورتی می رفتن برای صحبت که توتال ساید بزارمشون
    خب تبریک می گم به ارزوتون رسیدید
    اخه نمی دونم رو چه حسابی با رای چه کسانی من 24 ساعت نیست از اتحاد رفتم بیرون چجور اینقدر زود بین پلیر های باقی مونده رای گیری انجام شده؟؟؟
    چجوری اخه یارو از اینجا به اینجا رسیده به تصاویر مشخص شده دقت کنید
    بدون شرح

09.jpg

2. تشکر lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

ممد من به خودتم گفتم نظرمو راجع به این اک ماریبورو!!!! کی هست اصلا"؟؟؟؟؟ دوس دارم بمونی یه ماهم نپ میبندیم. اونجوری همه ریکاوری میکنن خوبه؟؟ فقط نرید بابا

4. تشکر mamad.nervermore تشکر نمود
    پسندیدن mamad.nervermore پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ممد من به خودتم گفتم نظرمو راجع به این اک ماریبورو!!!! کی هست اصلا"؟؟؟؟؟ دوس دارم بمونی یه ماهم نپ میبندیم. اونجوری همه ریکاوری میکنن خوبه؟؟ فقط نرید بابا

مهدی داداش شما ثابت شده هستی واقعا بنده شرمنده از روی شما و عارف هستم از نظر ما شما ne رو جمع کنید توافقی کتیبه ها رو بردارید به صلاح دید یا اصلا هر کی هر کتیبه ای رو زودتر زد :d که بدون تلفات کتیبه ها جمع می شه وبعدا می مونه ساید nw که تو این مدت که رو ne همراتون در حال رفت و امد هست یه فرصتی دارن هر چی می خوان زور بزنن و اینجا یکم کار مهیج می شه با زدن nw و پلان های مشترک زیبا بعدا دو ساید مهاجم کمی ریکاوری می کنن و خودشون رو اماده می کنن برای واندر که اینجا متا بر هم زده میشه و هر سایدی بیشتر کشاورزی کرده باشه نتیجه بهتر می گیره:d
    مهدی زودتر این کتیبه ها جمع کن بچه هاتون کمبود کتیبه دارن بابا هی همه می گن کتیبه کتیبه:d

6. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن lucifer پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

والا ممد شما واستین حذف نکنیم قول میدم هر کیو تو ne بخوای برات 0کنیم تا راحت به بازیت برسی!!! شما که کاری نکردید حذف کنید!!! دوستان یه کاری کردن فدا سر شما!!! شماها برید بازی لوس میشه!!!! والا میگم شما برید ne اگه جنوب بخواد تو کمتر از یه هفته جمع میشه! این که نشد بازی!!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود
    ما برای هیجان بازی از شما خواهش میکنیم بمونی,نیازی به حذف نیست برادران

بازی رو برای خودتون تموم و برای ما سیمس نکنین
    ۴ماهه وقت گذاشتیم هزینه کردیم,برنامه ریختیم,پلن کشیدیم روکاغذ,مجوز از شهرداری گرفتیم,استانداری رفتیم,فضای بالای خونه رو خریدیم خخخخخ
    نرین عزیزم,به قول مهدی جان ۱ ماه به گربه های محله ی شمال هم نگاه نمیکنیم ,چه برسه به واحه,ناتار, بازیکن,کتیبه,هیچ,اصلا به پروفایلاتونم نگاه نمیکنیم
    ما ینی جنوب باید از این ماجرا ناراحت باشیم که گذشتیم,شمام که دخالتی توی این موضوع نداشتین,پس موضوع حله
    برگردین به بازی

عارف جان دوست دارم,از خاننده ها تقاضا دارم اگه قصد رفتن از سرور رو دارین حذف رو کنسل کنین
    باور کنین برای گرفتن جواب بله از همسرم اینقد خواهش نکردم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

والا ممد شما واستین حذف نکنیم قول میدم هر کیو تو ne بخوای برات 0کنیم تا راحت به بازیت برسی!!! شما که کاری نکردید حذف کنید!!! دوستان یه کاری کردن فدا سر شما!!! شماها برید بازی لوس میشه!!!! والا میگم شما برید ne اگه جنوب بخواد تو کمتر از یه هفته جمع میشه! این که نشد بازی!!
    مهدی جان تو ne مشکلی نیست علی گرین عضو ساده ساید بود از ما درخواست کرد و از اصلاحات حامد بود که اوردش تو شورا بعدا وقتی حامد به دلیل مشکلات فراوان خانوادگی که در جریانش هستی قرار گرفت گفت ممد بشو توتال گفتم حاجی می شه مثل جریان حضرت علی و معاویه و اساتید میان می گن رو چه حسابی و اینا خلافت رو موروسی کردن و از این حرفا که می دونی کدوم اک :d بنده گفتم تنها گزینه ای که تو شورا می مونه علی گرین هست بزارش بالا هماهنگی ها و کارا رو خودمون انجام می دیم بعدا وقتی حامد گفت من نمی رسم دیگه و اکانت رو واگزار کرد من دلسرد شدم و دیگه پلن ساید رو پیگیری نکردم چون داشتم بالای ne به تنهایی به 5 تا اکانت شهرک تاسیس می کردم و می خواستم مسکن مهر بدم به کسانی که کتیبه مرتاض یونیک و چکمه بزرگ رو بردن لب مرز که باید این هفته تحویل داده می شد کلید ها من نیومدم و پرژه تکمیل نشد :d
    و تو این فرصت توتال عزیز ساید به نظرش رسید که فرصت رو غنیمت بشماره و یه جووی ایجاد کنه :d
    در هر صورت بازم ممنون من تصمیمم رو گرفتم
    نبووووووووووووووووود کمتر از 48 ساعت تا ازادی:d

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
    درود
    ما برای هیجان بازی از شما خواهش میکنیم بمونی,نیازی به حذف نیست برادران

بازی رو برای خودتون تموم و برای ما سیمس نکنین
    ۴ماهه وقت گذاشتیم هزینه کردیم,برنامه ریختیم,پلن کشیدیم روکاغذ,مجوز از شهرداری گرفتیم,استانداری رفتیم,فضای بالای خونه رو خریدیم خخخخخ
    نرین عزیزم,به قول مهدی جان ۱ ماه به گربه های محله ی شمال هم نگاه نمیکنیم ,چه برسه به واحه,ناتار, بازیکن,کتیبه,هیچ,اصلا به پروفایلاتونم نگاه نمیکنیم
    ما ینی جنوب باید از این ماجرا ناراحت باشیم که گذشتیم,شمام که دخالتی توی این موضوع نداشتین,پس موضوع حله
    برگردین به بازی

عارف جان دوست دارم,از خاننده ها تقاضا دارم اگه قصد رفتن از سرور رو دارین حذف رو کنسل کنین
    باور کنین برای گرفتن جواب بله از همسرم اینقد خواهش نکردم
    شما هم بخاطر هیجان بازی خواهشا از ما خواهش نکن بزار حذف بشه منت رو سر بنده نزار عزیزم
    روتم بزار جای دیگه بزن لازمت می شه

10. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن lucifer پسندید
    نپسندیدن MaHaN SaMuRaI, Aref نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

واقعا یکی از عوامل فروپاشی شمال شرق رو دیشب شناختیم

12.jpg

اسمش یادم رفت
    ببین چی نوشته بعد میگه من 38 سالمه و ....
    دوست عزیز، آقاd محترم، دلبندd که از سال 75 onlain بازی میکنی ولی تا حالا اسپل کلمه انگلیسی Online رو یاد نگرفتی، من با کسی پدر کشتگی ندارم که. اومدم بازی کنم. شما هم اومدی بازی کنی. بازی کن! نمیدونم از این حرفایی که میزنی و همه چیز رو بهم مربوط میکنی و همه رو مقصر میکنی که خودت و دوستانت رو بی گناه نشون بدی، چه قصدی داری! ولی قصدت هر هست بهش نمیرسی

ساید شما کثافت کاری کرده، حالا طلب کار هم هستی! خیلی جالبه که کم هم نمیارین و سفت هم میزنی

عزیز دل سال 75 که شما آنلاین بازی میکردی تکنولوژی دنبا در چه سطح بود؟! بازی آنلاین کجا بود؟!!
    میتونم ازت سوال بپرسم راجع بهش؟ ببینیم راست میگی یا نه؟ اصلا شما بگو اون زمان با چه مرورگری نت گردی میکردی؟ چه بازی آنلاینی رو بازی میکردی؟ اسمش رو بزار تا بریم بخونیم و اطلاعاتمون زیاد بشه به شرطی که اسپل انگلیسیش رو درست بنویسی که بتونیم پیداش کنیم.

من و شما 1 فرق اساسی داریم. من سیاست دارم و لیدری بلدم، شما سیاست نداری و در حد همون بازیکن موندی. اونم به دلیل نبود بازیکنای درست اومدی بالا. یه فردی مثل شما تو ساید من بود خودم همون اول میزدمش بره جای دیگه onlain بازی کنه که هم سطح بازیش باشه از حرف زدنت معلومه چیکاره ای.

طرف تو گارنا اومده میگه من 200 کیلو دف دارم اگه مردین تک به تک بیاین ببینیم کی از دف من رد میشه
    خوب همین جمله بالا نشون میده از سال 75 که داری onlain بازی میکنی، متوجه نشدی دژکوب بازی گروهیه نه تک نفره.
    تشریف ببر جاهایی که بازی های تک نفره انجام میدن، کل کل کن برو onlain باهاشون بازی کن و بزن بترکونشون اگه میتونی.
    هر وقت یاد گرفتی دژکوب بازی تیمی هستش بیا صحبت کنیم

ضمنا sebil هم اشتباهه، برو ببین چیه بعدش بنویس. دیگه زحمت 3 تا کلیک کردن که به خودت بده پدر جان

بعدی:
    طرف میگه بازی کثیف انجام دادیم ولی حاضر نمیشه کتیبه رو پس بده! میگه اینجوری پس بدم ناجوره!
    والا تکلیفت رو با خودت معلوم کن داداشی، یا می دونستی داری چیکار میکنی یا نمیدونستی! ما میگیم راست میگی و نمیدونستی
    الان میدونی دیگه! چرا خالی نمیکنی کتیبه امون رو ببریم؟ شما که ادعای رفاقت میکنی با ما، اینجوری نباید رفتار کنی دیگه.
    ببین یاشار جان تحت تاثیر حرفای افرادی مثل همین آقای onlain باز قرار نگیر. کلاه ات رو قاضی کن. ببین چی میگه وجدانت.
    من نه کتیبه برام مهمه نه مسائل دیگه

حالا یه چیزی بگم کل شمال شرق بسوزه؟؟

کتیبه رو عمدا گذاشتم رو اکانت wonder بمونه

یادتونه قبلا گفتم بخوام میتونم کاری کنم همتون با هم برین رو حذف؟ حالا رفتین

باشد که رستگار شویم همه با هم

پیروز و دنباله دار باشید

پ.ن : شایان عزیز دلی. 1 دونه ای
    ویرایش توسط Aref : 02-16-2015 در ساعت 02:43 PM
    AreF

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها
    مهدی جان تو ne مشکلی نیست علی گرین عضو ساده ساید بود از ما درخواست کرد و از اصلاحات حامد بود که اوردش تو شورا بعدا وقتی حامد به دلیل مشکلات فراوان خانوادگی که در جریانش هستی قرار گرفت گفت ممد بشو توتال گفتم حاجی می شه مثل جریان حضرت علی و معاویه و اساتید میان می گن رو چه حسابی و اینا خلافت رو موروسی کردن و از این حرفا که می دونی کدوم اک :d بنده گفتم تنها گزینه ای که تو شورا می مونه علی گرین هست بزارش بالا هماهنگی ها و کارا رو خودمون انجام می دیم بعدا وقتی حامد گفت من نمی رسم دیگه و اکانت رو واگزار کرد من دلسرد شدم و دیگه پلن ساید رو پیگیری نکردم چون داشتم بالای ne به تنهایی به 5 تا اکانت شهرک تاسیس می کردم و می خواستم مسکن مهر بدم به کسانی که کتیبه مرتاض یونیک و چکمه بزرگ رو بردن لب مرز که باید این هفته تحویل داده می شد کلید ها من نیومدم و پرژه تکمیل نشد :d
    و تو این فرصت توتال عزیز ساید به نظرش رسید که فرصت رو غنیمت بشماره و یه جووی ایجاد کنه :d
    در هر صورت بازم ممنون من تصمیمم رو گرفتم
    نبووووووووووووووووود کمتر از 48 ساعت تا ازادی:d

- - - Updated - - -

شما هم بخاطر هیجان بازی خواهشا از ما خواهش نکن بزار حذف بشه منت رو سر بنده نزار عزیزم
    روتم بزار جای دیگه بزن لازمت می شه
    سلام . ببین حاجی آدمی میزاره رو حذف که تا الان هیچ کاری نکرده باشه برای اینکه آبروش نره میزاره میره.
    شما هم کم تقصیر نداری . از لاگین کردن روی اکانت های جنوب غرب و غیره . حالا هم هیچ کس ازت نمیخواد بمونی .
    خواستی بمون بزنیم صفرت کنیم بخندیم نخواستیم راه باز جاده دراز .
    از اول شما دنبال بهونه بودی بری. الانم میتونی بری .

پ.ن : وقتی یه چیزی مینویسید اول ببینید طرف مقابلتون چه منظوری داره .
    پ.ن : اون کی بود که توی پروفایلش نوشته بود شیر زن سرور ؟؟؟ :دی حالا داره حذف میکنه آبروش نره :دی آره ما هم باور کردیم شما دست نداشتی .
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

13. تشکر FaTeB, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها

اسمش یادم رفت
    دوست عزیز، آقا محترم، دلبند که از سال 75 onlain بازی میکنی ولی تا حالا اسپل کلمه انگلیسی Online رو یاد نگرفتی، من با کسی پدر کشتگی ندارم که. اومدم بازی کنم. شما هم اومدی بازی کنی. بازی کن! نمیدونم از این حرفایی که میزنی و همه چیز رو بهم مربوط میکنی و همه رو مقصر میکنی که خودت و دوستانت رو بی گناه نشون بدی، چه قصدی داری! ولی هر چی هست بهش نمیرسی چون من و شما 1 فرق اساسی داریم. من سیاست دارم و لیدری بلدم، شما سیاست نداری و در حد همون بازیکن موندی. از حرف زدنت معلومه.

طرف تو گارنا اومده میگه من 200 کیلو دف دارم اگه مردین تک به تک بیاین ببینیم کی از دف من رد میشه
    خوب همین جمله بالا نشون میده از سال 75 که داری onlain بازی میکنی، متوجه نشدی دژکوب بازی گروهیه نه تک نفره.
    تشریف ببر جاهایی که بازی های تک نفره انجام میدن، کل کل کن برو onlain باهاشون بازی کن و بزن بترکونشون اگه میتونی.

ضمنا sebil هم اشتباهه، برو ببین چیه بعدش بنویس. دیگه زحمت 3 تا کلیک کردن که به خودت بده پدر جان

طرف میگه بازی کثیف انجام دادیم ولی حاضر نمیشه کتیبه رو پس بده! میگه اینجوری پس بدم ناجوره!
    والا تکلیفت رو با خودت معلوم کن داداشی، یا می دونستی داری چیکار میکنی یا نمیدونستی! ما میگیم راست میگی و نمیدونستی

حالا الان میدونی دیگه! چرا خالی نمیکنی کتیبه امون رو ببریم؟ شما که ادعای رفاقت میکنی با ما، اینجوری نباید رفتار کنی دیگه.
    ببین یاشار جان تحت تاثیر حرفای افرادی مثل همین آقای onlain باز قرار نگیر. کلاه ات رو قاضی کن. ببین چی میگه وجدانت.
    با سلام به عارف گل!
    این سرور بیشتر تماشاچی بودم
    اما یه چیزی برام جالبه
    دوستان شمال شرق اومدن یکی از بهترین اکانت های جنوب رو هک کردن! چکمه رو هم با تک هیرو بردن!
    الان هم کتیبه رو پس نمیدن
    بعد الان دو قرت و نیمشونم باقیه:|
    حالا من کار ندارم کار یه دختر بچه 15 16 ساله بوده...
    ولی این پروفایل نویسی و این چیزا دیگه برای چیه:|
    اقا پول داریم خرج میکنیم همون جریان گربه و گوشته...
    یعنی شما پول داشتی خرج نمیکردی؟

پ.ن اقا چرا هر سرور میریم همه حذف میکنن؟:|
    پ.ن کسی از ارش خبر داره؟
    پ.ن مگه سرورا افغانستان بد بود که اومدن اینجا؟ |:

15. تشکر SajjaD MaRiLyN, Aref, lucifer, akhilius تشکر نمود
    پسندیدن SajjaD MaRiLyN, Aref, akhilius پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها

12.jpg

اسمش یادم رفت
    دوست عزیز، آقاd محترم، دلبندd که از سال 75 onlain بازی میکنی ولی تا حالا اسپل کلمه انگلیسی Online رو یاد نگرفتی، من با کسی پدر کشتگی ندارم که. اومدم بازی کنم. شما هم اومدی بازی کنی. بازی کن! نمیدونم از این حرفایی که میزنی و همه چیز رو بهم مربوط میکنی و همه رو مقصر میکنی که خودت و دوستانت رو بی گناه نشون بدی، چه قصدی داری! ولی قصدت هر هست بهش نمیرسی

ساید شما کثافت کاری کرده، حالا طلب کار هم هستی! خیلی جالبه که کم هم نمیارین و سفت هم میزنی

عزیز دل سال 75 که شما آنلاین بازی میکردی تکنولوژی دنبا در چه سطح بود؟! بازی آنلاین کجا بود؟!!
    میتونم ازت سوال بپرسم راجع بهش؟ ببینیم راست میگی یا نه؟ اصلا شما بگو اون زمان با چه مرورگری نت گردی میکردی؟ چه بازی آنلاینی رو بازی میکردی؟ اسمش رو بزار تا بریم بخونیم و اطلاعاتمون زیاد بشه به شرطی که اسپل انگلیسیش رو درست بنویسی که بتونیم پیداش کنیم.

من و شما 1 فرق اساسی داریم. من سیاست دارم و لیدری بلدم، شما سیاست نداری و در حد همون بازیکن موندی. اونم به دلیل نبود بازیکنای درست اومدی بالا. یه فردی مثل شما تو ساید من بود خودم همون اول میزدمش بره جای دیگه onlain بازی کنه که هم سطح بازیش باشه از حرف زدنت معلومه چیکاره ای.

بعدی:
    الان میدونی دیگه! چرا خالی نمیکنی کتیبه امون رو ببریم؟ شما که ادعای رفاقت میکنی با ما، اینجوری نباید رفتار کنی دیگه.
    من نه کتیبه برام مهمه نه مسائل دیگه

حالا یه چیزی بگم کل شمال شرق بسوزه؟؟

کتیبه رو عمدا گذاشتم رو اکانت wonder بمونه

یادتونه قبلا گفتم بخوام میتونم کاری کنم همتون با هم برین رو حذف؟ حالا رفتین

باشد که رستگار شویم همه با هم

پیروز و دنباله دار باشید

پ.ن : شایان عزیز دلی. 1 دونه ای
    سلام بر عارف عزیز :
    عارف جان این آقا از اول سرور توی شمال شرق قصد تفرقه انداختن داشت .
    کمی از سرور که گذشته بود همونجور که دوستان مشاهده کرده بودن اتحاد جداگانه زد و با عده ای از دوستان مثل KATANIA eelliissaa و... جمع شدن.
    با کمی پرسوجو از دوستان شمال شرق اینجوری جواب دادن . این آقا عشق لیدری داشته . دیگه شما خودت تا تهشوو بخون.
    از بعضی افراد توی اتحاد جدیدش هم سوال میکردم میگفت اونقد بهمون گیر داد تا اومدیم توی اتحادش .
    تمام این مکالمات توی پی وی های گارنا مدرک هست .

پ.ن : میگن آدم از آفتابه آب بخوره ولی جلو بقیه اینجور ضایع نشه :دی
    پ.ن : بچه خوشگل جنوب غرب کیه ؟ :دی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali نمایش پست ها
    با سلام به عارف گل!
    این سرور بیشتر تماشاچی بودم
    اما یه چیزی برام جالبه
    دوستان شمال شرق اومدن یکی از بهترین اکانت های جنوب رو هک کردن! چکمه رو هم با تک هیرو بردن!
    الان هم کتیبه رو پس نمیدن
    بعد الان دو قرت و نیمشونم باقیه:|
    حالا من کار ندارم کار یه دختر بچه 15 16 ساله بوده...
    ولی این پروفایل نویسی و این چیزا دیگه برای چیه:|
    اقا پول داریم خرج میکنیم همون جریان گربه و گوشته...
    یعنی شما پول داشتی خرج نمیکردی؟

پ.ن اقا چرا هر سرور میریم همه حذف میکنن؟:|
    پ.ن کسی از ارش خبر داره؟
    پ.ن مگه سرورا افغانستان بد بود که اومدن اینجا؟ |:
    آقا علی این سرورای افغانستان به شما هم سرایت کرده :دی
    والا سرور بدی نبوده .
    پ:ن طرف اومده اینجا که بگه :
    الکی مثلا من ایرانیم .
    ولی نمیدونه افغانیه که :دی
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere