-
و شما دوست عزیز که تو ان ای کسی رو نمیشناسی میبخشی کم سعادتی ما بوده سعی میکنیم ایندفه بشناسی. اما ما خوب شما رو میشناسیم از بسکه خوش نام هستین و مهمتر اینکه فتح و فتوحات مختلفه که داشتین تو اسپید مگه میشه از یادمون برین خدایی ناکرده
بر منکرش لعنت که اگه کسی فک کنه نداشتم ... هر سرور جدا از اینکه یا 100 کردیم یا تو متا برنده بودیم ... ( حداقل متا با ناتار نبوده :دی ) یه همری هم داشتیم ( حالا بازم نمیگم رکورد همر گول رو میزدیم گه ریا نشه ) . من موندم ان ای غیر از سرور اول اسپید و اینکه یه سرور هم با ناتار متا بسته بود افتخارش چیه؟ نه جان من چیه؟ ... بگو دیگه ... غیر اینه هر سرور میزدین تو سرو کله خودتون ؟... شاهد بیارم واس حرفام ؟ شما که نبودی ببینی ... بودی؟ آره بودی ؟ بودی آیا؟ یا اگه هم بودی بازی حالیت نبود که ... بود ؟ نه بود؟ بود آیا ؟
نکنه چون اس ای میسوزه فک میکنه ما هم داریم میسوزیم!!! ( کافر همه را به کیش خود پندارد )
ما میسوزیم یا تو که یه صفحه سخنرانی کردی؟ وقتی حتی تو بحث نبودی؟
به اعصابت مسلط باش!!
متاسفانه بنده تو فروم فاقد اعصاب و روح و روان و هرچیزی که آرامش توش باشه هستم ... به جاش یا شما باهاش کنار میای ... یا پشت ما راه میای ...
اس ای چیزی برای سوزش نمیبینه فعلا ... اما مثل اینکه این متا خیلی براتون سنگین بوده ... عیب نداره بابا ... ناتار که نمرده ... مدیونین اگه فک کنین ناتار دلش نمی خواد با شما متا ببنده ...
در ضمن بنده کاری به بحث و اینا ندارم ... من وکیل و وصی اس ای هستم ... هرجا هم صحبت از اس ای بشه ( ویرایش توسط MOD AdMirAl)
ویرایش توسط MOD AdMirAl : 02-08-2015 در ساعت 10:29 AM
دلیل: استفاده از واژگان منشوری
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن