نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AXEMAN نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما !
    عزیز دل من چرا باید جلو زن از اس ای بزارم بره؟!
    چه رابطه ای بین ما و شما هست؟! متاییم؟! دوستیم؟! جریانمون چیه؟!:دی! حالا بیام و جلو زنم بزارم واست!!! عجب! ساید به این بزرگی داری یعنی اینقدر بی ارزشی که کسی جلو زنت نمیشه؟!
    اما در مورد این پستت!
    من تا الان تو مجموعه اتحاد های اس ای 3 بار ام ام دادم که بدون هماهنگی به هیچ سایدی اتک داده نشه! وگرنه از اتحاد اخراج و فارم !!!
    بلک تیم بدون هماهنگی رو بلک رین حمله گذاشت ! منم عکس حمله هایی که بود رو دادم به پیمان بلک رین که راحت دفاع کنه و از اونور هم یه مقدار دفاعی از اس ای واسشون فرستادیم! به پلیرم هم گفتم 24ساعت تایم میدم حذف کنی در غیر اینصورت خودم حذفت میکنم که حذف کردن! این واسه روشن شدن جریان بلک رین!
    اما خفت 20 کیلو گرزی از اسی که مطرحش کردی!
    دوست عزیز یادتونه اون شب که از اکانت الد من روتون حمله بود به چه وضعی افتاده بودی؟! کم مونده بود بشی مثل ابر بهاری! پی ام ها هم موجوده ها! البته ما از اوناش نیستیم که بیایم اینجا رو عکس بارون کنیم!
    یه مرور میکنم تجدید خاطره بشه براتون! شما گفتی اتک روته! منم دقیقا طبق همون ام ام که داده بودم رفتار کردم رفتم رو اکانت طرف اومدم بهتون گفتم فیک! معذرت خواهی هم کردم اکانت الد من تو جواب به من گفت با شما رفیقه اومده شوخی کنه که خب ما هم اینجا کم سرش دادو بیداد نکردیم!
    اون شبی که اکانت 50 50 رو بچه های ما اتک گذاشت بنده بهتون پی ام دادم که جریان چیه؟! حرف خودتون( پی ام ها موجوده) این طرف .....شده با ما هم بحثش شده از اتحاد ها رفته بیرون میخواد حذف کنه منم گفتم خب ما که صنمی باهم نداریم من نمیتونم بخوام 0 کنین یا هر چیز دیگه ای دیگه چیزی نگفتم اما فرداش دوان دوان به سمت فروم اومدی و تشکر ویژه کردی از اکانت 50 50!!! این رفاقته ؟! تو پی ام به من یه چیز میگی اینجا یه چیز دیگه؟! حد اقل خوبه آدم یکم مردونگی تو وجودش باشه !
    در مورد این بازیکن من هم یه نکته رو اضافه کنم بازیکن من زنگ زد بهم که آقای لیدر فلانی از ان ای گفته بیام بشم جلو زنش! منم گفتم اوکی اما چند تا سوال دارم ازت!
    رو چه حسابی باید بشی جلو زن؟! رابطمون با ساید ان ای چیه؟! آیا متایی برقرار شده؟! آیا اونا به ما کمکی در هر موردی کردن که شما بخوای کمک کنی؟! آیا ام ام بنده رو نخوندی که گفتم به هبچ ساید دیگه اتک ندید؟! آیا الان که بخوای به ان دبلیو حمله کنید فردا روز از همین ان دبلیو روتون حمله ای بیاد ان ای دفتونو میده؟! آیا تو ساید ان ای جلو زن نیس که تو بخوای جلو زن بشی؟! آیا غیر از اینه که این آقا فشار زیادی اومده بهش وقتی من تو جلسه متا با ان دبلیو هستم میخواد این متا رو خراب کنه؟! در آخر هم به این دوستمون گفتم عزیز دل شما رفیق بنده ! دوست بنده ! عزیز بنده! و.... منتها من که لیدرم سایدم برام از رفاقت و این حرفا مهم تره پس اگر حمله ای انجام دادین متعاقبا از اتحاد ها اخراج و خودم اولین نفری هستم که متاسفانه ....! و به اندازه همرتون هم نیروی دفاعی برای ان دبلیو ارسال میشه+ هیرو!
    با توجه به این تفاسیر این دوستمون گفت نمیزنم ! شما راست میگی!
    اما بحث شیرین سرور قبلی! عزیزم شما از سرور قبلی حرف نزن! بله بله خریدم! منتها من پسش ندادم آقا سهیل زحمت پس دادنشو کشید! ما هر چیزی که دوسش داشته باشیم به دستش میاریم آقای زرنگ حالا هر چیزی و هر جایی که میخواد باشه ! نه اینکه بشینیم و نگاش کنیم!
    با توجه به تمامی این صحبت ها یه نکته رو میخوام بگم و اونم این که خوشگلکم ! عزیزکم ! یا پست نزار! یا میزاری حقیقت ماجرا رو بگو ! بحث به دروغ گویی باشه مطمئن باش من از شما هم دروغای بهتری بلدم بگم و هم ذهن خلاق تری دارم !
    خدا وکیلی خیلی رو میخواد بری یه ساید دیگه گدایی کنی واسه جلو زن اونم سایدی که هیچ صنمی باهاش نداری! و از همه اینا گذشته روی خیلی بیشتری میخواد بیای این مساله رو علنی کنی!

پ.ن: من نه اسکریپت دارم نه گلد free!!!!
    عجب رویی داری تو!!!
    کیوان اومد پیش ما گفت همر میدم برام بزن همر خودتم 3چیفر داره بزن!!!ممد اگزه من از پلن خبر نداشتی خودم بت گفتم داش ممد همر یارورو دارم میزنم!!
    رفتی به طرف گفتی نزن ))
    طرف رمز change dad!!
    حالا اینجارو ببین که آقای به اصطلاح محترم!اون شب اومدم گفتم ممد فردا میای میگی متا!!!!دف میریزم جلوش!ببین فیک یا reall!ک گفتی فیک!فردای اون شب نوید زد و تبریک بازم داره!دیگه نشست دف کشیدن!!!
    مسیله بعدی دادا با خودت چند چندی؟پلیر سایدت اومده میگه پلن برام برو الان میگی جلو زن از ساید دیگه میخوای؟)ماهم بلدیم عکس بزاریم داداشی!!!!نزاشتی نمیزارم مثه اون بعضیا نیسیم!!!و عادت ندارم بزارم)
    سایدت چقدر مشکل داره که پلنر ندارید؟!!!!زشته واقعا!!!بعد پلن دقیق برا پلیرت میرم پلن رو لو میده و بعد میکشه کنار!!!دمه شما ها گرم با!!!پلیرت بت نگفته بود داره لانچ میکنه من بت گفتم ک باورت نمیشد میگفتی این 24ساعته با من در ارتباطه این نیس)
    ممد اگزه من یه سرور نشستی با من ترفندای پیچوندنتو گفتی!حالا منو میخوای بپیچونی؟)
    ممد تو رحم به رفیق 6 خودتم نمیکنی با هرکس جلوش خوبی!!!!
    سرور پیش چیو نگاه کردم؟همر نزدم کتیبه بک دادم؟دفتو نمیدادم؟شبا میخوابیدی حواسم به اکانتت نبود؟)
    بابا تو دیگه کی هسی؟
    پلیرتو جمع کن که در حد خودش حرف بزنه و نیاد بگه برام پلن برید!یکیو بزنیم!پیامای بالارم با دقت میخوندی لازم نبود پست بزاری!!!

پ.ن:نمیریم التماس کسی کنیم بیاد تو فروم برامون پست بزاره طرفداریمونو کنه!
    پ.ن2:نصف قیمت یه چیزی گفتم ازت بخرم نخواستی!!یه شبم گفتم ممد 150تا گلد داری برای فلان اکانت میخوام کارتم خالیه اکانت خودم انتقال دادم روش نمیشه بدم روش صبح میدم بت!خو خودتو عرب کردی)
    هرکس ندونه بچه ها میدونن بالاترین گلد neرو ما زدیم!الانم 10k گلدش مونده با اون قیمتا که خودت عکس داری اثر و قفس میخریدم!!!ببین چقد خورده!!!!
    ویرایش توسط AlIrEzA.IRAN : 02-07-2015 در ساعت 08:01 PM دلیل: جا موند کمی!!!

2. تشکر M3nTaL, AraSH_SoLLo, ** NAZI ** تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, AraSH_SoLLo, ** NAZI ** پسندید

کلمات کلیدی این موضوع