-
سلام
نمی دونم چرا نمی تونم یکی داره در مورد اس ای حرف میزنه ساکت بمونم .
بازم نمی دونم چرا بعد از آخرین پستم یا بهتره بگم بعد از متا توی پستای بچه های ان ای چیزی غیر از سوزش نمیبینم .
از چی میسوزین ؟ شما که خودتون 3 تا سایدین ... شما که همر مثه نقل و نقل و ریخته تو سایدتون ... شما که 6 روزه همر میسازی دیگه چرا میسوزی؟ ما که همر ساز نیستیم ولی خدایی 20 ک تبری لاست دادن سوز داره ؟ بشین آهنگریا رو ببر بالا دف بساز ...
از شوخی گذشته درسته متا ضربدری یکم سخته ولی مهم نیته :دی
موفق باشین
درسته ان ای اغلب سرورها بی نیازبوده ولی چون ترا بازی دسته جمعی
ما و اس دبلیو هم یه فکری به حال خودمون میکنیم دیگه
سخت واس شماست ... واس ما چیزی به نام سخت وجود نداره ... وقتی براتون سخت شد میفهمی سختیارو قراره شما بکشین ...
چون ان ای معمولا چیزی برای از دست دادن نداره از همه چی بی نیازه ...
میبینم که از همین الان دارین یه فکری به حال خودتون می کنین ... دنبال شوزای اس دبلیو میگردین ... خخخخخ
پیشنهاد من و دوستانم به شما : شما که سابقه متا بستن با ناتار هارو کم ندارین ... بیاین این سرورم یه متا باهاشون ببندین دیگه ...
بغیر ازون. ان دبلیو از ترس بلعیده شدنش توسط ان ای رفته قبل کتیبه ها با اس ای این متای مسخره ضردبدری رو بسته که زیر حملات در بیاد. البته من که بکس اس ای رو میشناسم شاید الان متای سوری بکنین
اما اخرش تو بغل خودمونین وگرنه ما تو بغل شما ایم.
چه معنی داره 3 ایکس باشه و متای غرب و شرق نباشه.
گرچه ما با اس دبلیو هم همیشه ابمون تو جوب رفته و دوسشون داریم اما خو قوائد سه ایکس به هم میخوره. مگه نه امیر جون
از اول این سرور نمی دونم یا من فارسیم ضعیفه و برای فهمیدن پست های این دوستمون نیاز به مترجم دارم یا این دوستمون فارسی نمی تایپه ... بابا فعل و فاعلا رو درست بزن بتونیم هم کلام شیم ...
آخه قربونت برم دلیل اینکه مسخره می دونی متا رو می تونم بدونم ؟ می خوای بعد واندرا متا ببندیم که ناراحت نشین؟ من باز نمی فهمم ما تو بغل شماییم ؟ یا شما می خواین ما تو بغل شما باشیم یا شایدم شما با اس دبلیو چیک تو چیکین
ماشالله بچه های اس ای و ان دبلیو اکثرا قدیمیای اسپیدن و خوب همدیگه رو میشناسن ... اما متاسفانه از بچه های ان ای کسی رو نمیشناسم ... ( غیر از بچه های اکانت شهریار که توی یه سرورای نرمال دیگه افتخار آشنایی باهاشون رو داشتیم ) .
صحبت آخر اینکه دم ممد گرم که دستشون با شما تو یه کاسه نرفت ... هرکاری هم کرد من که به شخصه حال کردم ...
پ.ن : نبینم ناتار تنها بمونه ... متا یادتون نره
پ.ن: این مهدی مولچه کوجاست ؟
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 2 نپسندیدن