نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
والا سیامک جان کو گوش شنوا ؟تاپیک زدن در مورد افزایش گلد صحبت کنن اکثرآ مخالفن بازم حرف خودشونو میزنن و هنوز ملتو قانع نکردن تاپیکو میبندن :دی
یه عده دلیل الکی هم اوردن که واسه پلیر پولدار فرق نداره واسه کسی هم که خرج نمیکنه بهتره اینم الکیه :دی مثلآ عارف اختلاسگر شاندیز میگه گرون شه میره .com منم که خرج نمیکنم دیگه پلی نمیدم
دروود
دقیقا احسان جان میخواستم تو تاپیکی که گفتی پست بگذارم در این مورد.چندباری اومدم دلایل افزایش قیمت رو خوندم احساس کردم هر پستی تو این زمینه بگذارم مهر تاییدی میشه به توهین مدیرای این سایت به شعور من و شما. ولی چون ظاهرا تصمیم دوستان برای رفتن از سرور جدیه دیگه نمیشد چیزی نگفت و رفت:
همون جور که همتون میدونین اصلا مقایسه بین سرورهای .com و اینجا از پایه منتفیه چون:
1.کلا گیم ماله اون شرکته کاری که اینجا داره انجام میشه کلا دزدیه و از اینجا که تو مملکت چیزی به نام قانون کپی رایت وجود نداره قابل پیگیری نیست از طرف اون بدبختایی که اسکریپتو نوشتن و هر روزم دارن رو افزایش جذابیت بازی کار میکنن.اشتباه نکنید اصلا اینجوری نیست که تیم برنامه نویسی اینجا دارن زحمت این آپدیت هارو میکشن.زحمت شبانه روزی تیم اینجا کلا هماهنگ سازی کدهای جدید رو اسکریپته که البته 1000 جور باگ و مشکل این وسط پیش میاد که خوب قابل درکه و قابل تحمل از طرف ما.اما اینکه بخوان سایتشونو با کام مقایسه کنند از پایه اشکال داره چون کلا این گیم ماله اون شرکته نه سایت ترااوییان
2-اومدن گفتن به خاطر متناسب کردن اوضاع حراجی قیمت گلد رو کشیدیم بالا که شاهد بریزوبپاش نباشیم رو اکانتها و اکانتها با خرج زیاد فقط نیان بالا.دقیقا مثل این میمونه که بگیم خوب توبازار مملکت اینقدر قدرت خرید قشر مرفه جامعه بالاست که قشر ضعیفتر فاصله سطح زندگیشون با قشر مرفه روز به روز بیشتر میشه پس بیایم گوجه رو از کیلویی 1500 تومن بکنیم کیلویی 7500 که قدرت خرید قشر پولدارو کم کنیم...که مشخصه نتیجش چی میشه.اونی که تو پارکینگ خونش مازراتی پارکه که اصلا نمیدونه گوجه کیلویی چنده فقط قشر ضعیف جامعه له میشه زیر این فشار...
3-اینکه گفتید قیمت گلد تو سرور ها ی ما ارزونه اشتباه هست 100%.اصلا قیمتی که همین الان هم داریم میدیم زیاده.اگه تو IR قیمتها اونجوری بود دلیلش این بود که اشکان نمایندگی دژکوب رو داشت یعنی اکثر اون پولی که منو شما میدادیم میرفت تو جیب شرکت تو آلمان.که سر همون قضیه داستان پنل های نقره فروشی رو خود افشین و اشکان راه انداختند تا اون پولهای شیرین بره جیبه خودشون چرا آلمان بخوره؟اصلا کوفت بخورن :دی.اما اینجا که دیگه از این داستانا نیست کل این پول صاف میره تو جیب صاحبای سایت.بعد بحث تعمیر و نگهداری سایت و تبلیغات رو میکشند وسط و هزینه های بالاشو.آخه یه نفر یه تبلیغات تو سایتهای پربازدید مجاز ایران به من نشون بده تا من قبول کنم...
پ.ن1:اختمالا این پست حذف میشه زیاد مهم نیست برام فقط این برام مهم بود که این حرفارو بزنم بعد برم
پ.ن2:از روز اولش به عشق دوستان اومدیم تو این سرور.سطح پایین سرور و باگها و مشکلاتش بدجوری زد تو ذوقمون ولی بازم نشستیم بازیمونو کردیم.نه ادعایی داشتیم نه چیزی مشتاق بودیم که تو عمل بتونیم یه سری تفاوتها رو نشون بعضی از دوستان بدیم.ایکاش روزی که تصمیم به ترک سرور گرفتین به منم یه ندا میدادید که بیشتر از این اینجا وقت تلف نکنیم(بله با شما هستم هم سایدیه عزیز که اولش که اومدیم...)
پ.ن3:اگه یه سرور میرفتید تو تورنومنت جلوی روسها بازی میکردین اصلا حرفی از اثبات گیم پلی ایرانی جماعت تو سرورهای مطرح نمیزدید.شاید رو بازی انفرادی رو اکانتهامون 5 لول بالاتر از اونها باشیم ولی تو تیمورک 100 لول ازشون پایین تریم.مگه اینکه بریم سرورهای معمولیه کام اونجا شایستگی هامونو نشونشون بدیم :دی