نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
سلام عارف عزیز
اون قسمت پی نوشت خطاب به شما نبود.اون اوایل که که اومدم اونقدری که با وجود مشکلات سایت تو جلسات عمومی و خصوصی از مدیرای سایت حمایت میکردی گفتم شاید تو هم این وسط ذینفعی از این مشدی جماعتم که بعید نیست ( حالا هی برا هم پپسی باز کنین :دی) ولی بعدش دیدم نه برنامت چیز دیگه ای بوده
ما هم هدفمون همون دور همیش بود که تا حدودیم بهش رسیدیم تازه داشت بازی شروع میشد که ... نشد که بشه.ولی شما چیزی برای شرمندگی نداری عزیزم.
پ.ن1:اگه تو این مدت حرفامون کسیو ناراحت کرده و احساس بدی داده بهشون همینجا عذرخواهی میکنم اگه تو حراجیها تو اعصابتون بودیم بازم عذزخواهی می کنم.دژکوب همیشه برای من یه بازی بوده نه بیشتر ببخشید اگه تو غالب بازی مزاحمتی ایجاد کردیم
پ.ن2:اکانت رو حذف نمیکنیم خوشبختانه با یه سری بچه ها تو این سرور آشنا شدیم که هم بچه های گلین هم برا اکانت زحمت کشیدن از وقتی که اومدن.اکانت رو میسپریم دست اون دوستانمون که برای اکانت تصمیم گیری کنند
پ.ن3:در مورد .com اصلا سمت من نیا عارف که دیگه دژکوب و نمیشه تو برنامه زندگی جا داد.تا الانشم چون اومدیم از خیلی چیزا عقب موندیم.یادش به خیر 7 سال دانشجویی زندگیمون کلا دژکوب بود :دی ولی دیگه راه نداره مشتی.نه بدن جواب میده نه مشغله های زندگی میگذاره
من تازه لپ تاپم رو اورده بودم محل کارم بتونم بازی کنم
زاوش من 2در نکردماااا
من با کلی انگیزه نت گوشی رو فعال کردم با لپ تاپم بیام که پست ها رو الان خوندم :|
دوستان سرور خوبی داشته باشید
سعید خسروی