صفحه 83 از 142 نخستنخست ... 3373818283848593133 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 , از مجموع 1416

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hawk نمایش پست ها
    سلام احسان

تو فعلا برو کچل کن کم کم داره وقت میرسه اکانتم بده به من سگ سیبیلو بزنم از اونجا نزدیکتره

والا روی حموم دارم کار میکنم برنامه نویسیش مونده چندتا باگ داره تشخیص باتش اینا ای ار که باگ اشکالی نداره و دات کام زشته باگ داشته باشه
    سگ سیبیلو خدا زده حالا توام میخوای بزنی اوکی اکانتو میدم بزن :دی
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

2. تشکر Hawk تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wonder نمایش پست ها
    سگ سیبیلو خدا زده حالا توام میخوای بزنی اوکی اکانتو میدم بزن :دی
    خدا زده بنده ام بزنه بهتره میشه :d

واقعا سخته رفته آخر دنیا

دژکوب واقعیلطفا ثبت نام کنید.
    Hawk TC2 r3
    Green empire s6 r2
    LiLipood s8 r1
    PiPatalHa ts14 r1
    فقط چندتاشهلطفا ثبت نام کنید.

4. تشکر WondeR تشکر نمود
    پسندیدن WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خدا زده بنده ام بزنه بهتره میشه :d

واقعا سخته رفته آخر دنیا

رفتیم اونجا دست بچه سوسول ها بهمون نرسه )

6. تشکر WondeR, Hawk تشکر نمود
    پسندیدن WondeR, Hawk پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xman نمایش پست ها
    رفتیم اونجا دست بچه سوسول ها بهمون نرسه )

اوه اوه صاحبش اومد

چه خبرا راه گم کردی احسان میخان ترو بزنه مدارکم هست

داشتم ازش حرف میکشیدم

دژکوب واقعیلطفا ثبت نام کنید.
    Hawk TC2 r3
    Green empire s6 r2
    LiLipood s8 r1
    PiPatalHa ts14 r1
    فقط چندتاشهلطفا ثبت نام کنید.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درود به همه دوستان

راستش امروز میشه حدود 3هفته یا یه ذره کمتر که دارم این سرور بازی میکنم و به واسطه دوستی هایی که توی این چند سال ایجاد شده تقریبا میشه گفت که توی هر 4تا ساید رفتم روی اکانتهای بچه ها شمال شرق 2تا اتحاد رفتم، شمال غرب یه اتحادشون رو دیدم ، جنوب غرب فکر کنم 3تا اتحاد و ساید خودمون هم همه اتحاد ها جانشین بودم دیدم حدودی البته.

یه ایراد بزرگ (با عرض پوزش از همه دوستان) میخوام بگیرم از کادر لیدری هر 4ساید .

اون هم اینه که تمام این اتحاد ها در یه سکوت محض دارن بازی میکنن ، یعنی چی؟ یعنی این که نه برنامه ای ؛ نه ام امی؛ نه فروم داخلی؛ انگار خاک مرده پاشیدن توی اتحاد ها، فقط توی این مدت 4تا ام ام در مجموع من دیدم که دوتاش تهدید بود که اگه فلان کار رو نکنین کتیبه خبری نیست، 1دونش تودیع و معارفه لیدری بود؛ یه دونش هم ساعت 9 صبح به یه بنده خدایی اتک خورده بود لیدر بیچاره ساعت 11 صبح ام ام داده بود همه قهرمان بفرستن به این ده تا قبل از 9صبح ! نمیگم این ام ام ها برای کدوم ساید بوده ولی بوده به قول یه بابایی مدارکش موجوده، عکس گرفتم ازشون دارم.

توی هر ساید چند نفر باتجربه هستند که واسه خودشون دارن بازی میکنن هر کدوم هم 4تا 5 تا اکانت دارند و خرج میکنن روشون و خوشحالن؛ کاری هم به کار پلیرهای دیگه ندارن بعدش هم میگن کسی بازی نمیکنه دژکوب جدید رو.

یه خاطره بگم از خودم ، سرور 4راند1 من برای اولین بار اومدم دژکوب یه ذره برا خودم بازی کردم بعدش فارم شدم چون اصلا نمیدونستم قصه چیه، نامه دادم به اونی که من رو میزد گفتم واسه چی میزنی منو. گفت قانون بازیه، گفتم این که نمیشه من بلد نیستم، گفت اگه واقعا میخوای بازی کنی میارمت توی اتحاد خودم هم یادت میدم و قبول کردم و الان من اینجا در خدمت شما دارم بازی میکنم اگه اونروز اون آدم بهم بازی یاد نمیداد و غارت رو ادامه میداد شک نکن حذف میکردم میرفتم دیگه هم بازی نمیکردم.

اینجا هم همینه وقتی یه نفر همینجوری بلد نیست میاد هیچ نامه ای از لیدرش دریافت نمیکنه هیچ آموزش نمیبینه فقط ام ام میاد گاهی دفاع بدین فلانی اونم میگه به من چه.

یه ذره وقت بذارید آموزش بدیدکه 4تا پلیر اضافه بشه به منطقه.

اصلی ترین ضعف این دژکوب جدید اینه که کسی به پلیر صفر بازی یاد نمیده، همه دنبال همر ساختن و خرج کردن و دف ساختن توی مولتیاشون هستن با این وضعیت هیچ وقت شاهد پیشرفت و بالا رفتن سطح سرور ها نیستیم.

سربلند، پیـروز ودنباله دار باشیـد.

پی نوشت : عارف این گلد رایگان من چی شد؟

پی نوشت2: این عکس خودمه و اون سیبیل عظیم هم مال خودمه اینقدر نپرسین
    ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 01-26-2015 در ساعت 12:50 PM دلیل: پی نوشت 2 :دی
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

9. تشکر Hawk, WondeR, Bismarck, MOD S^À^W, moderator تشکر نمود
    پسندیدن MOD S^À^W پسندید
    نپسندیدن Hawk, WondeR نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اوه اوه صاحبش اومد

داشتم ازش حرف میکشیدم
    علی اتفاقآ باهاش صحبت کردم قراره شب کتیبه ها بیایم سراغت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود به همه دوستان

راستش امروز میشه حدود 3هفته یا یه ذره کمتر که دارم این سرور بازی میکنم و به واسطه دوستی هایی که توی این چند سال ایجاد شده تقریبا میشه گفت که توی هر 4تا ساید رفتم روی اکانتهای بچه ها شمال شرق 2تا اتحاد رفتم، شمال غرب یه اتحادشون رو دیدم ، جنوب غرب فکر کنم 3تا اتحاد و ساید خودمون هم همه اتحاد ها جانشین بودم دیدم حدودی البته.

اون هم اینه که تمام این اتحاد ها در یه سکوت محض دارن بازی میکنن ، یعنی چی؟ یعنی این که نه برنامه ای ؛ نه ام امی؛ نه فروم داخلی؛ انگار خاک مرده پاشیدن توی اتحاد ها، فقط توی این مدت 4تا ام ام در مجموع من دیدم که دوتاش تهدید بود که اگه فلان کار رو نکنین کتیبه خبری نیست، 1دونش تودیع و معارفه لیدری بود؛ یه دونش هم ساعت 9 صبح به یه بنده خدایی اتک خورده بود لیدر بیچاره ساعت 11 صبح ام ام داده بود همه قهرمان بفرستن به این ده تا قبل از 9صبح ! نمیگم این ام ام ها برای کدوم ساید بوده ولی بوده به قول یه بابایی مدارکش موجوده، عکس گرفتم ازشون دارم.

توی هر ساید چند نفر باتجربه هستند که واسه خودشون دارن بازی میکنن هر کدوم هم 4تا 5 تا اکانت دارند و خرج میکنن روشون و خوشحالن؛ کاری هم به کار پلیرهای دیگه ندارن بعدش هم میگن کسی بازی نمیکنه دژکوب جدید رو.

یه خاطره بگم از خودم ، سرور 4راند1 من برای اولین بار اومدم دژکوب یه ذره برا خودم بازی کردم بعدش فارم شدم چون اصلا نمیدونستم قصه چیه، نامه دادم به اونی که من رو میزد گفتم واسه چی میزنی منو. گفت قانون بازیه، گفتم این که نمیشه من بلد نیستم، گفت اگه واقعا میخوای بازی کنی میارمت توی اتحاد خودم هم یادت میدم و قبول کردم و الان من اینجا در خدمت شما دارم بازی میکنم اگه اونروز اون آدم بهم بازی یاد نمیداد و غارت رو ادامه میداد شک نکن حذف میکردم میرفتم دیگه هم بازی نمیکردم.

اینجا هم همینه وقتی یه نفر همینجوری بلد نیست میاد هیچ نامه ای از لیدرش دریافت نمیکنه هیچ آموزش نمیبینه فقط ام ام میاد گاهی دفاع بدین فلانی اونم میگه به من چه.

اصلی ترین ضعف این دژکوب جدید اینه که کسی به پلیر صفر بازی یاد نمیده، همه دنبال همر ساختن و خرج کردن و دف ساختن توی مولتیاشون هستن با این وضعیت هیچ وقت شاهد پیشرفت و بالا رفتن سطح سرور ها نیستیم.

درود شایان جان
    در مورد سایدای دیگه بنه اطلاعی ندارم!ولی در مورد sw اتفاقآ یه اتحاد جدا داریم واسه اموزش که تقریبآ همشون تازه کار هستن و زحمت اموزششونم اقا ایمان کویر به عهده گرفتن.
    موفق پیروز و بدون دنباله باشید :دی
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

اوه اوه صاحبش اومد

داشتم ازش حرف میکشیدم
    علی خواستی نیرو بفرستین سمت من، بگو همگی تن تاک پاشون کنن ) راحت تر میرسن، بالاخره 3 شبانه روز راهه الکی که نیست

مگه تو مفتشی؟ اسمتو عوض کن دیگه، علی بازپرس
    AreF

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    سلام عارف عزیز
    اون قسمت پی نوشت خطاب به شما نبود.اون اوایل که که اومدم اونقدری که با وجود مشکلات سایت تو جلسات عمومی و خصوصی از مدیرای سایت حمایت میکردی گفتم شاید تو هم این وسط ذینفعی از این مشدی جماعتم که بعید نیست ( حالا هی برا هم پپسی باز کنین :دی) ولی بعدش دیدم نه برنامت چیز دیگه ای بوده
    ما هم هدفمون همون دور همیش بود که تا حدودیم بهش رسیدیم تازه داشت بازی شروع میشد که ... نشد که بشه.ولی شما چیزی برای شرمندگی نداری عزیزم.
    پ.ن1:اگه تو این مدت حرفامون کسیو ناراحت کرده و احساس بدی داده بهشون همینجا عذرخواهی میکنم اگه تو حراجیها تو اعصابتون بودیم بازم عذزخواهی می کنم.دژکوب همیشه برای من یه بازی بوده نه بیشتر ببخشید اگه تو غالب بازی مزاحمتی ایجاد کردیم
    پ.ن2:اکانت رو حذف نمیکنیم خوشبختانه با یه سری بچه ها تو این سرور آشنا شدیم که هم بچه های گلین هم برا اکانت زحمت کشیدن از وقتی که اومدن.اکانت رو میسپریم دست اون دوستانمون که برای اکانت تصمیم گیری کنند
    پ.ن3:در مورد .com اصلا سمت من نیا عارف که دیگه دژکوب و نمیشه تو برنامه زندگی جا داد.تا الانشم چون اومدیم از خیلی چیزا عقب موندیم.یادش به خیر 7 سال دانشجویی زندگیمون کلا دژکوب بود :دی ولی دیگه راه نداره مشتی.نه بدن جواب میده نه مشغله های زندگی میگذاره
    من تازه لپ تاپم رو اورده بودم محل کارم بتونم بازی کنم
    زاوش من 2در نکردماااا
    من با کلی انگیزه نت گوشی رو فعال کردم با لپ تاپم بیام که پست ها رو الان خوندم :|
    دوستان سرور خوبی داشته باشید
    سعید خسروی

13. تشکر WondeR تشکر نمود
    پسندیدن WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود به همه دوستان

درود و سلام بی نهایت بر استاد عزیز شایان

والا کاملا با نظرت موافقم. ضعف آموزش همیشه گریبانگیر دژکوب بوده. منتهاش یه جورایی بحث رقابت بازی های دیگه با این بازی در این 2 سال اخیر، دامن زده به این قضیه آموزش. من خودم تو این سرور بازیکنای 11 تا اکانت رو تحت آموزش گرفتم. حتی طلا هم خریدم براشون که اکانت هاشون رشد کنه. خوب هم رشد کردن. ولی از اون 11 تا فقط 2 تاشون موندن! یک عده دارن clash of clans بازی میکنن یه عده هم رفتن clash of lords، و بازی های دیگه.
    مثلا میگفتم اینو بزار آپ بشه و اونو بزار، میدید خیلی طول میکشه حوصله اش سر میرفت طرف که منتظر باشه. میرفت اونجا بازی میکرد در کنار دژکوب. خوب حقیقتی که هست اون بازی ها جذاب تر هستن از لحاظ نگاه اولیه. بازیکن رو جذب میکنن.

حالا این بازی های دیگه یه طرف قضیه است. طرف دیگه کاملا کم کاری کادر فنی-لیدری سایدهاست. کاملا موافقم.
    الان ما تو ساید خودمون 1 اتحاد داریم که کل اکانت هایی که نیاز به آموزش پایه و خیلی اساسی داشتن رو جمع کردیم اونجا، چندتا از دوستان مثل نیما لینچ و ایمان کویر قبول مسولیت کردن و اون اتحاد رو دست گرفتن. خیلی هم خوب دارن کار میکنن. خیلی راضی ام. ولی مثلا خودم خیلی کم کاری کرم در زمینه آموزش به بازیکنایی که بازیشون خوبه ولی جا داره خیلی بهتر بشن. میتونسته خیلی بیشتر بهشون آموزش داده بشه. این حقیقتی هست که انکارش نمیکنم. بقیه سایدها هم همینطور هستن البته با توجه به اطلاعاتی که دارم در سایدهای دیگه، شدیدا معتقدم جنوب غرب از سایر ربع های دیگه تو این زمینه بهتر کار کرده. حالا کتیبه ها بیان یکم ملت از هم کتیبه دزدی کنن، بازار بازی داغتر میشه

پ.ن 1 : والا پیشنهاد دادم ولی کو گوش شنوا؟!! :|
    پ.ن 2 : بله این عکس از زمانی که یادمه پروفایل فرومت بود

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hercull نمایش پست ها
    من تازه لپ تاپم رو اورده بودم محل کارم بتونم بازی کنم
    زاوش من 2در نکردماااا
    من با کلی انگیزه نت گوشی رو فعال کردم با لپ تاپم بیام که پست ها رو الان خوندم :|
    دوستان سرور خوبی داشته باشید
    سعید خسروی
    به به به به!! چطوری سعید جان؟ بالاخره برگشتی؟!
    خیلی وقته منتظریم بیای خوش اومدی
    AreF

15. تشکر WondeR تشکر نمود
    پسندیدن WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

درود
    علی جان میشه این اتک ها رو لینک کنی و مدافع رو مخفی کنی جای این عکس های خط خطی ! من هر چی نگاه کردم نفهمیدم کی ، کیو زده

ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

17. تشکر Hawk تشکر نمود
    پسندیدن Hawk پسندید
صفحه 83 از 142 نخستنخست ... 3373818283848593133 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع