درود به همه دوستان

من خیلی وارد بحث هزینه های بازی نشدم، چون هنوز خیلی جذبم نکرده بازی، اصلا ناتارهای سرور رو درک نمیکنم من 8شب تا 9 صبح نیستم روی اکانت و قاعدتا گندمم منفیه ، صبح میام میبینم انبار غذا سرریزه :دی

چند نفر از بچه های قدیمی هم اومدن رو اکانتم غارت رو که دیدن متواری شدن . به خاطر همین موندن نموندنم معلوم نیست هرچند که گلد هم خریدم ، (من اعصابم نمیکشه آپ شدن 1به2 رو هم نگاه کنم ) برا همین کاری به قیمت ندارم، هرچند خیلی بحث منطقی میشه کرد که آیا خوبه یا بده ولی بحث خیلی از بازیکن ها رو خوندم،
فقط این 2 نکته خوب بود توی کل حر فها.
1=
نقل قول نوشته اصلی توسط gomba gomba نمایش پست ها
افزایش هزینه باید با افزایش کیفیت همراه باشه.
گــــلــــــــــد مجــــــــــــــــــانـی دوس دارم

2=
نقل قول نوشته اصلی توسط gomba gomba
آقای ادمین! امیدخان! درسته شما تلاشت رو داری میکنی. من خودم دستم میچربه به این مسائل، میدونم دارین کار میکنین رو بازی و اسکریپت و تشکیلات ولی باید صبر کنی که نتیجه هم بده!! صبر کنی که 4 تا بازیکن اومدن ول نکنن برن! این همه بازیکن خوب و قدیمی تو این سرور جمع شدن!!! سرور خلوت شه خوب این دوستان عزیز همه میرن! دیگه هم نمیان! این کسایی که اومدن هر کدوم برای خودشون معادل یک ساید قدر و بزرگ هستن. به راحتی نباید از دست بدی! شده به اینا طلا مجانی بدی باید نگهشون داری،
عارف جان درود

آقا میشه این گلد مجانی رو صحبت کنی به من هم بدن

سربلـند،پیـروز و دنبالـه دار باشیـد.

پی نوشت: ما ایرانی جماعت همیشه جو گیــریم ، الان هم سر پول گلد جو داریم، خیلی ها هم با بازی حال نمیکنن توی رودر واسی موندن ، دنبال بهانه هستن که برن و چه بهانه ای بهتر از این.