- 

سلام
بهتره امتیاز غارت هم دخیل باشه تو امتیاز کل
اگر قراره کل امتیاز هجومی باشه مثلا نفر اول 200 تا کشته و 100000 تا غارت کرده
حالا امتیاز ایشو نجای اینکه بشه 200 بیاد با 1/1000 غارتش هم جمع بشه در ای نصورت امتیاز کلشون بدون در نظر گرفتن دفاع و امتیاز هم اتحادی ها بشه 300 !
این جوری غارت هم در امتیاز گرفتن نقشی خواهد داشت و غارت هم جزو بازی حساب میشه d:
چون الان غارت اصلا در امتیاز پیروزی هیچ گونه تاثیری نداره
هرچه زود تر این امتیاز هم دخیل بشه به نظر من بهتره این جوری فقط کسانی که داخل مهاجمین هستن نفرات 1-10 پیروزی نمیشن و غارت هم امتیاز ها رو تغییر میده
تشکر از پیگیریتون

اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...

- 

محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن

- 

نوشته اصلی توسط 
WondeR

سلام
بهتره امتیاز غارت هم دخیل باشه تو امتیاز کل
اگر قراره کل امتیاز هجومی باشه مثلا نفر اول 200 تا کشته و 100000 تا غارت کرده
حالا امتیاز ایشو نجای اینکه بشه 200 بیاد با 1/1000 غارتش هم جمع بشه در ای نصورت امتیاز کلشون بدون در نظر گرفتن دفاع و امتیاز هم اتحادی ها بشه 300 !
این جوری غارت هم در امتیاز گرفتن نقشی خواهد داشت و غارت هم جزو بازی حساب میشه d:
چون الان غارت اصلا در امتیاز پیروزی هیچ گونه تاثیری نداره
هرچه زود تر این امتیاز هم دخیل بشه به نظر من بهتره این جوری فقط کسانی که داخل مهاجمین هستن نفرات 1-10 پیروزی نمیشن و غارت هم امتیاز ها رو تغییر میده
تشکر از پیگیریتون

نه اتفاقا نشه :دی اینجوری پوشرا میان بالا :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط 
HIPPO

بردیا جان اول از شما معضرت خواهی میکنم چون فک میکنم که نحوه بیان موضوع از طرف من خوب نبود
ولی منظور من از پلن برای اکانت نبود پلن تیمی رو میگم 
واقعا خود من الان گیج شدم یه مقدار که تکلیف کارای تیمی که انجام میدادیم الان چیه 
یه کارایی که عملا دیگه اصلا باید بیخیال بشیم و بجاش یه کارای دیگه باید جایگزین بشه چون کلا سبک بازی عوض شده
این که میگم عملا داریم یه بازی جدید رو بازی میکنیم به مرور متوجه میشید 
الان ما تو  بازی با این شرایط عملا مثل کسایی هستیم که فقط با ایتم های بازی کاملا اشنا هستیم ولی اینکه باید در ادامه چکار کنیم ...

درسته اما خوب مثلا .com که سرور ancient europ رو اورد مگه بقیه بلد بودن؟ :| بلاخره ادم تغییرات سرور رو تو فروم جویا میشه و یه روشی پیدا می کنه.