-

نوشته اصلی توسط
s_ali.amatorha
دوست عزیز یه حساب کتاب کن
در اصطبل سطح 1 نرمال در هر 24 ساعت میزان اتک پوینت شوالیه سزاری که ساخته میشه 266302 و مجموع قدرت دفاع 273365
اما در همین سطح و شرایط مشابه 1757 شوالیه ساخته میشه که اتک پوینت 263415 و جمع قدرت دفاع 217756
و اما شما بحث روی گرزدار داشتید که من موافق نیستم
اول اینکه از نظر اتک پوینت فقط 30000 اضافه میشه
اما از لحاظ دفاعی خیلی افتضاحه
فکر میکنم با یه حساب کتاب کوچک به این حرف میرسید
همونطور که قبلا گفتم شما تو این بازی باید از دارائی هاتون بتونید محافظت کنید
با این محاسبات خفت کردن همر توتن خیلی راحته و خفت کردن رومن یعنی باید از دیوار رد بشی
اگر نیاز به توضیحات بیشتر داره بگید تا توضیح بدم
دوست عزیز من بیشتر با توتن بازی کردم تا با رومن
اما با اینکه چندین سرور هست که رومن بازی نکردم همچنان مطمئنم که این نژاد برتره
البته به شرطی که بازی کردن با رومن رو بلد باشید
و اما در مورد دفاعی که فرمودید تنهایی دفاع نمیشه
باید بگم که شما همیشه نمیتونید به اتحاد اکتفا کنید
شاید 50 درصد یا حتی اصلا بگیم 20 درصد این احتمال رو بدید که اتحاد همکاری نکنه و یا اصلا زمانی که شما رو میزنن و میان برای همرتون شما رو اکانت نباشید یا کسی تو اتحاد انلاین نباشه
نباید به اندازه کافی دفاع داشته باشید که کسی جرات اتک نداشته باشه یا حداقل به اندازه کافی از مهاجم تلفات بگیرید ؟
و یه چیز دیگه
بهتره حرفتون رو پس بگیرید در مورد اینکه گفتید هیچ پلیری وجود نداره که بتونه یک تنه دفاع کنه
چون همچین اکانتی وجود داشته
اگر اسپید 3x قدیم بازی میکردید بگید تا ادرس بدم بهتون
موفق و پیروز باشید
من برای آخرین بار به این بحث جواب میدم و بحثو میبندمش (واسه خودم نه دیگران)
هرکسی میتونه خودش تحقیق کنه و به نتیجه برسه
ببینید دوست خوبم من واستون با برنامه شبیه ساز تو سرور نرمال و در زمان 6 ماه با آخرین سطح سربازخونه و اسطبل و سربازخونه بزرگ و اسطبل بزرگ و آبشخور میزان تولید بهترین نیروهای رومن رو میزارم
تولید با کلاهخود جنگجو و سواره نظام
اگر لینک باز نشد خودتون مقادیری که من گفتم یا مقادیری که خودتون دوست دارید بزارید
حالا تولید توتن دقیقا با همون شرایط (توتن آبشخور نداره)
تولید با کلاهخود جنگجو و سواره نظام
خوب حالا شبیه ساز نبرد همون تعداد نیروی ساخته شده رومن در برابر دفاع یه گول (فکر کن اومده کتیبه ببره)
حمله رومن
و شبیه سازی حمله توتنی که همون زمان رومن رو واسه ساخت نیرو داشته
حمله توتن
دقت کنید که دفاع کاهن رو واسه توتن 20000 تا بیشتر گذاشتم
نتیجه اینکه توتن کتیبه رو میبره ولی رومن نمیتونه ببره ، این در مورد اتک پوینت.
اما در مورد دفاع اگر پلیری بوده که یتنه دفاع کرده من حرفم رو پس میگیرم چون وقتی ینفر اشتباه کنه خوبه که قبول کنه هر چند که من نمیدونم در برابر چه کسانی دفاع کرده
ولی فکر میکنم هیچکی با همرش دفاع نمیکنه و اکانتهای حرفه ای و تو چشم همیشه تو دهکده همرشون آماده دفاع هستن و منظور من هم از بازی تیمی رو یه اکانت و مراقبت از اون همین چیزاست و گرنه توتن بر نمیداشتن و طبق گفته قبلی خود من رومن و یا گول انتخاب بهتری میشد.
من خودم طرفدار گول هستم ولی خوبه که در مورد حقیقت بی انصافی نکنیم
حمله یعنی توتن
دفاع یعنی گول
مابین ایندو یعنی رومن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن