-
سلام Ara3h
راستش اینکه چه نژادی از همه بهتره دقیقا برمی گرده به نحوه بازی هرکس . اونایی که دوست دارن برن تو لاک خودشون و دفاع کنند یا دف ساز باشن معمولا گول بر می دارن . اما بیشتر پلیر های حرفه ای بین توتن و رومن یکی رو انتخاب می کنند . کسانی هم که دوست دارن مدام توی جنگ و غارت باشند نژاد توتن خیلی براشون مناسب هست .
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Saman
سلام Ara3h
راستش اینکه چه نژادی از همه بهتره دقیقا برمی گرده به نحوه بازی هرکس . اونایی که دوست دارن برن تو لاک خودشون و دفاع کنند یا دف ساز باشن معمولا گول بر می دارن . اما بیشتر پلیر های حرفه ای بین توتن و رومن یکی رو انتخاب می کنند . کسانی هم که دوست دارن مدام توی جنگ و غارت باشند نژاد توتن خیلی براشون مناسب هست .
مرسی سامان جان دقیقا همینه ولی دوست دارم این سوال رو با این احتمال که یه نفر تازه وارد برای بار اول میخواد بیاد جدی و یه سرور رو کامل بازی کنه هم جواب بدی . جواب قبلی کاملا درسته .
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ara3h
مرسی سامان جان دقیقا همینه ولی دوست دارم این سوال رو با این احتمال که یه نفر تازه وارد برای بار اول میخواد بیاد جدی و یه سرور رو کامل بازی کنه هم جواب بدی . جواب قبلی کاملا درسته .
معمولا کسی که برای بار اول دژکوب بازی می کنه نژاد گول خیلی براش مناسبه ، بیشتر سرباز های این نژاد دفاعی هستند و ساختمان تله سازی داره ، چون اکثر تازه وارد ها تجربه حمله و غارت ندارن و با دفاع خیلی سریع می توانند رشد کنند .
-
-

نوشته اصلی توسط
Ara3h
ارش جان اگه کسی واقعا بخواد بازی کنه وسرور اولش هم باشه بهترین گزینه واسش گوله اما به شرطی که واقعا بخواد وقت بزاره حداقل روزی 6ساعت البته بسته به زمان سرور اوایل خیلی بیشتر وقت میخواد اما اگ کسی عشقی بخواد بازی کنه اگه هر3نژاد همه بهش ترکیبی بدن باز فارم میشه
-
هر نژادی که آرش باهاش بازی کنه از همه بهتر و سرتره
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
A.Black
مرسی احمد جان شکسته بندی میکنی ولی جدا ما میخوایم به یه نتیجه برسیم که کاربران عزیز با این تجارب بچه ها بتوننن یه بازی خوب ارائه بدن.
-
-
-
-
آقـــــا ۱جا درست کنین تو پروفیل بازیشون که وقتی بن میشن متوجه بشیم
-

نوشته اصلی توسط
A.Black
به به احمد چرا شما اینقدر خوب پاچه خواری میکنی من خودم با توتن ارش رو 2 بار صفر کردم برو حالشو ببر از خودشم بپرس