-
سلام
بعد از سالها پلیر و هولدر شمالغرب بودن منو از اتحاد بیرون گذاشتن به جرم خیانت به شمالغرب که توسط اکانت من چراغ اکانتها چک میشده.
بارها و بارها از شروع سرور به من اتهام زدن که از جنوب غرب رو اکانت تو لوگین میکنن و من گفتم :
پسوورد به هیچکس ندادم و نمیدم ولی همچنان به این حرفشون ادامه دادن تا امروز که منو از اتحاد بیرون گذاشتن
اینجا جا داره از فرشید پاستیل توتال لیدر سابق شمالغرب یاد کنم که 3 سال پیش زمانی که پلیرهای شمالغرب تانک بازی میکردن میگفت :
به جای گندم دادن و دفاع ساختن نشستین تانک بازی میکنید و هیچوقت از ساید دیگه کسی رو اجازه ممبری نمیداد
حالا این سرور کلاس آقایون بالا رفته دوتا بازی میکنن و هر کسی رو ممبر میکنن ، دیگه بهتر این آمار شمالغرب در بیاد؟
که حالا منو زیر سوال ببرن؟ واقعا شرم آوره
1-دوتا بازی میکنید 2- یکماه بیشتر با جنوب غرب متا بودین و رفت و آمد جنوب غرب در سرور گارنا شمالغرب
آقایی که برگشتی شل مغز خطاب کردی جنوب غرب را ، مگه شل مغز تر از شما هم جایی هست ؟
یه بچه هم ساعت 12 تا 5 صبح بیاد گارنا شمالغرب میفهمه که شماها این تایم چکار میکنید دیگه چه نیازی به چک کردن چراغ اکانتها هست ؟ دیگه چه نیازی به فیک دادن هست؟
اگر به من شک داشتین مگه من خودم چندین بار سر تهمت هاتون از اتحاد بیرون نرفتم؟ و مجددا تاکید میکنم مجددا شما خودتون دعوتنامه دادین که برگردم . مگه دست اخر که از تهمت زدن دست بر نداشتین نگفتم این ایمیل اکانت و اینم پسوورد ، پس چرا قبول نکردین؟
قضاوت رو میذارم به عهده دیگران
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Cherry
سلام
بعد از سالها پلیر و هولدر شمالغرب بودن منو از اتحاد بیرون گذاشتن به جرم خیانت به شمالغرب که توسط اکانت من چراغ اکانتها چک میشده.
قضاوت رو میذارم به عهده دیگران
سلام سحر خانوم
ببین اگه من یه لحظه به شما شک داشتم هیچ موقع کتیبه رو به شما نمیدادیم
http://upload7.ir/uploads//750eaa936...ae788eb2d0.jpg
اون موقعی که شما از اتحاد اومدی دو نفر دیگه هم اخراج شدن حتی اکانت من هم میخواست بیاد از اتحاد بیرون علتش اصلا برای جاسوسی و این حرفها نبود
ما شما رو خیلی بیشتر از این حرفها قبول داریم
درضمن من دو تا بازی نمیکنم بقیه شاید بازی میکنن
امیداورم که همیشه موفق باشی
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست