-
سلام
بعد از سالها پلیر و هولدر شمالغرب بودن منو از اتحاد بیرون گذاشتن به جرم خیانت به شمالغرب که توسط اکانت من چراغ اکانتها چک میشده.
بارها و بارها از شروع سرور به من اتهام زدن که از جنوب غرب رو اکانت تو لوگین میکنن و من گفتم :
پسوورد به هیچکس ندادم و نمیدم ولی همچنان به این حرفشون ادامه دادن تا امروز که منو از اتحاد بیرون گذاشتن
اینجا جا داره از فرشید پاستیل توتال لیدر سابق شمالغرب یاد کنم که 3 سال پیش زمانی که پلیرهای شمالغرب تانک بازی میکردن میگفت :
به جای گندم دادن و دفاع ساختن نشستین تانک بازی میکنید و هیچوقت از ساید دیگه کسی رو اجازه ممبری نمیداد
حالا این سرور کلاس آقایون بالا رفته دوتا بازی میکنن و هر کسی رو ممبر میکنن ، دیگه بهتر این آمار شمالغرب در بیاد؟
که حالا منو زیر سوال ببرن؟ واقعا شرم آوره
1-دوتا بازی میکنید 2- یکماه بیشتر با جنوب غرب متا بودین و رفت و آمد جنوب غرب در سرور گارنا شمالغرب
آقایی که برگشتی شل مغز خطاب کردی جنوب غرب را ، مگه شل مغز تر از شما هم جایی هست ؟
یه بچه هم ساعت 12 تا 5 صبح بیاد گارنا شمالغرب میفهمه که شماها این تایم چکار میکنید دیگه چه نیازی به چک کردن چراغ اکانتها هست ؟ دیگه چه نیازی به فیک دادن هست؟
اگر به من شک داشتین مگه من خودم چندین بار سر تهمت هاتون از اتحاد بیرون نرفتم؟ و مجددا تاکید میکنم مجددا شما خودتون دعوتنامه دادین که برگردم . مگه دست اخر که از تهمت زدن دست بر نداشتین نگفتم این ایمیل اکانت و اینم پسوورد ، پس چرا قبول نکردین؟
قضاوت رو میذارم به عهده دیگران
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن