-

نوشته اصلی توسط
matrix iii
حق با شماست
من از اول هم با کثیف بازی مخالف بودم و هیچوقت از این کار دفاع نکردم همیشه هم میدونستم شمال غرب کثیف بازی میکنه و بازها بهشون گفته بودم نکنید. اما اونقدر براشون مهم بود بازی که هیچ چیز براشون مهم نبود جز 100 کزدن. پس بهترین کار بستن سرور هست.
حتی بعد کتیبه ها هم بارها با اکانتهای ما این کار رو کرده بودن . عقده 100 کردن اخع تا چه حد. خوبه حالا اون جایزه نقدی رو برداشتن وگرنه فکر کنم واندرهای همدیگرو هم میزدن که جایزه رو خودشون بگیرن
جالب اینه که دف یکی از اکانتا که روی اکانت آیرون من بود بک نشده چون تقریبا مال خودشون حساب میشه اکانت اما دف واندر یک شده بعد میگن کار ما نبوده
امیر الون بوی بعدا شخصا باهات میحرفم
سلام
فکر نمیکردم این حرفها رو بزنین مجتبی جان
ما بد بازی میکنیم
اصلا ما کثیف شما تمیز حال شما خوبه
حیف که اول سرور کمکتون کردیم الان همین هایی که صد تا حرف بهتون میزدن داری میگی درست میگن بنابراین حرفهای اول سرور که توی فروم هم بود درسته دیگه زیر پرچم و ....
دیشب به علی گفتم من اس دبلیو رو نمیزنم اما به خاطر این حرفهایی که گفتین همر رو لانچ کردم روی واندرتون
حالا برین هرچقدر میتونین دف جمع کنین
از هر سه تا ساید کمک بگیرین از همین هایی که دارن الان به حرفهای دروغتون رو تصدیق میکنن شما نبودی توی گرانا از ما کمک میخواستی باشه هرچی میگی درسته
برو دف جمع کن واندرتون صفر نشه از هرجا تونستین بگیر از سرورهای دیگه هم مجازین دف بگیرین
واندر نیش رو هم میزنیم امشب مشهدی های سرور میزنن :d
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن