نامردی تو کار تو نیست؟ سر صبحی نخندون ما رو تو خدا...))
در بالا هم اشاره کردم رفاقت قدیم! در مورد داستان کام! خوبه نامه های مولتی رو بهت دادم! همون روز من 600 تا گلد خریدم دیوانه نیستم بیام همچین کاری کنم! وقتی خودت نخوای باور کنی من دیگه نمیتونم برات کاری کنم! اون 600 تا گلد رو هم بعد مدتی دادم به کریم میتونی از خودش هم بپرسی
تبریک میگم به دوستانی که در سرور های فیک بالاخره تونستن خودشون رو کمی بزرگ جلوه بدن :d
نامردی تو کار تو نیست؟ سر صبحی نخندون ما رو تو خدا...))
در بالا هم اشاره کردم رفاقت قدیم! در مورد داستان کام! خوبه نامه های مولتی رو بهت دادم! همون روز من 600 تا گلد خریدم دیوانه نیستم بیام همچین کاری کنم! وقتی خودت نخوای باور کنی من دیگه نمیتونم برات کاری کنم! اون 600 تا گلد رو هم بعد مدتی دادم به کریم میتونی از خودش هم بپرسی
تبریک میگم به دوستانی که در سرور های فیک بالاخره تونستن خودشون رو کمی بزرگ جلوه بدن :d
باشد که رستگار شوید... ))
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
قصد از ارسال پست اینکه برای من معنی فیک رو مشخص کنید !
آیا این فیک سرور ها توهین به مدیریت سرور های دژکوب نیست؟
اگر فیک هستن و از نظر شما بی ارزش چرا بازی میکنید؟
خیلی از بازیکنان خوب دژکوب قدیم اینجا دارن بازی میکنن ولی از دهنشون یه بار نشنیدم که بگن سرور فیک ! لطفا" رعایت کنید ...
الان از اول واست توضیح می دم داستان از چه قراره !!!!
دیشب مثله روزهای قبل شما داشتی تاپ تن رو رفرش می کردی که ببینی غارتت کی 1 میلیاردو رد می کنه که خبر رسید بهتون که پسورد اکانت fox رو پیدا کردیم .....شما هم با خوشحالی هرچه تمام تر به فکر این افتادی که چطوره تو این سرورهای فیک اسم و رسمی واسه خودم درست کنم ... این شد که شب آماده شدی واسه اجرای پلن زیبا و در خور شان و اندازه ی خودت
نصف شب فرا رسید ... اومدی دیدی ااااااااا اکانت fox جانشینه اکانت the heroes هست که , چرا کسی به من نگفته بود؟ :|
به به ببین اکانت the heroes تو کدوم اتحاده .... آقا ببیان حال این اتحادم بگیریم ... این ss panzer امونه nw رو بریده باید از رفیقامون سو استفاده کنیم که حالشو بگیریم .... یه مدت گذشت و شما بعد از اینکه مظمعن شدی همه چراغا سبز شده شروع کردی با خیال راحت اتک هارو لانچ کردی
فاصله بین اتک ها گواه این ماجرا هست
اولین پلنی که داشتی چیف yasuo بود که دیروز ظهر ساعت 6 عصر برنامه ریزی کرده بودی :
که متاسفانه سطح بازیت اجازه ی موفق شدن این پلن رو بهت نداد
بعد از اون برنامت رو واسه شب آماده کردی که تایم کافب واسه تقویت روحیه خودت و غلبه بر ترست داشته باشی که با تمرکز بهتری پلن رو اجرا کنی !
که خدارو شکر تو این پلن تلفات مهاجم بیشتر از مدافع بود ( دلیلش هم دیوار رومن و قدرت دفاعی همر رومن هست )
بعد از اینکه از نان کپ پارتیزان رد شدی اول دهکدرو ناقص کردی ...بعد که دیدین بلد نیستی ده صفر کنی ! چیفش کردی
تو این بین 400کی گندمخور هم رو پارتیزان دیوار شد
پلن چهارم : اکانت looli هم چراغش سبزه اونم کراپ لاکش کنیم لینکاشو خودت بزار حال ندارم دیگه
پلن ششم : اکانت د هیروز که دسته خودمونه .... کپشو بکوبیم به خودمون مدال بگیریم نان کپاشم چیف کنیم واسه اسم و رسم !!!!
لینکاشو روت میشه بزار .... فقط یه جمله : اونقدری خیالت راحت بوده که بین اتکا 2-3 ساعت فاصله بندازی
جمله ی آخر : تبریک می گم به تیم خودمون ...... اونقدری خوب کار کرد که متای غرب رو وادار به بازی کثیف بکنه
برد واسه شما , باخت واسه ما
برو به اعمالت فکر کن
پ.ن : مخاطب اصلی این پست شخصی هست که این کار رو انجام داده نه صرفا شخصی که مخاطبش قرار دادم
پ.ن 2 : امیر جان شرمنده که مخاطبت کردم
موفق باشید
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
پس از میل یک لیوان آب سرد جای این حرفها بیاید توضیح بدید تو تایم بن چجوری همرهای یک نفرو صفر کنیم؟ )
و کاری کنیم پلیرهای اون اکانت از سرور برن خب ما خارج از تایم بن و بعد از 3هفته فیک یه ریل زدیم چیف شد حجم نیروهم در حدی بود که اگه دیوار شدیم هیچی ازمون کم نشه باز خوبه صبح تا شب دارم میزنمتون رنک 1هجوم سرورم خیر سرم
شماهم میتونی بشینی مثل لیدرات دف بسازی انقدر هم نیای جو بدی عکسارو خودم گذاشتم صفحه قبل
پس از میل یک لیوان آب سرد جای این حرفها بیاید توضیح بدید تو تایم بن چجوری همرهای یک نفرو صفر کنیم؟ )
و کاری کنیم پلیرهای اون اکانت از سرور برن خب ما خارج از تایم بن و بعد از 3هفته فیک یه ریل زدیم چیف شد حجم نیروهم در حدی بود که اگه دیوار شدیم هیچی ازمون کم نشه باز خوبه صبح تا شب دارم میزنمتون رنک 1هجوم سرورم خیر سرم
شماهم میتونی بشینی مثل لیدرات دف بسازی انقدر هم نیای جو بدی عکسارو خودم گذاشتم صفحه قبل
باشد تا رستگار شوید
امیر بزرگ شو..چند سالته؟؟ 15؟17؟19؟
واقعا روت شد اومدی فروم پست بزاری؟؟؟ 2تا اکانت و کلا زدین نیروهاشو تو در و دیوار باز داری شادی می کنی؟؟؟ آفرین به شما که پلیری...مام سعی میکنیم از این به بعد از شما بازی یاد بگیریم
ممد اگزمنم اینجوری زدین دیگه تو سرور نیومد...