-
کی گفته ماهان از دست ما حذف کرد؟ این حرفو زده؟ جعفر جان لطف کن درباره مسائلی که نمیدونی نظر نده لطفا
ممد اگزمن کاری نکرد گلم میخ و این حرفا هم واسه جنوب شرق کارساز نبوده
هی من میخوام آیرو ریزی نکنم اما نمیشه/ جعفر جان شما روی اکانت نکبت لاگین داشتید. بچه های اکانت شما اومدن همرشو زدن به جنوب غرب اگر نیاز بود برات عکس میزارم اینجا که ببینی کار خودتون بوده پس هی از ساکت بودن ما سواستفاده نکن اجازه بده من همینجوری ساکت بمونم وگرنه خیلی چیزا رو میشه و آبروی خیلی کسا میره. وقتی تو متا یا نپ کتیبه ای میزنن باید بک کنن پس این گدایی نیست جعفر خان. حد صحبت کردن خودتو بدون لطفا
جعفر جان اگر بنا به خراب کردن باشه میخوای چیزی بزارم که کلا خودتون با اکانتتون خراب بشید که چطور کثیف بازی کردید؟ خجالت بکش این بچه بازیارو. کم میارید نیاید این کارارو کنید. پیمان خان سنی ازش گذشته پس یاد بگیر احترام بزاری به دیگران. ممد هم بگو بیاد اینجا تا خودم جوابشو بدم. بچه بازی راه انداختید الان؟ کم که میارید چرا میخواید دیگران رو تخریب کنید؟ بیاید بگید خودتون چیکار کردید
به شما هیچ ربطی نداره جعفر جان که کی قراره اتحاد اصلی شکل بگیره مگه شما کلانتر سرور هستی که میخوای از همه چیز سر در بیاری؟
در ضمن اینم لینک دیوار شدن رستم
http://www.dejkoob.ir/ir/report/107169031e3
ویرایش توسط MATRIX III : 12-17-2014 در ساعت 06:58 AM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن