نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
حتما شما درست می فرمائید. قطعا همینطور که برای ورژن 3 راهنمای تسخیر ww هست برای ورژن 4 هم وجود داره. عرایض بنده در رد حرف شما نیست. قبلا هم نوشتم اما خوانده نشد. بهتره تغییرات با رفرنس و مرجع باشه تا خاطرات.
همین مشکل هم به خاطر اعتماد به خاطرات هست. و خیلی مشکلات دیگر که از اعتماد به خاطرات نشئت گرفته.
متاسفانه تعداد کمی از پلیرها (غیر از شما عزیزان) با توجه به نیازشون در بازی خاطرات خاصی از آی آر یا کام به یاد می آورند و به مدیریت منتقل می کنند و جالب تر زمانی میشه که تغییرات اعمال میشه و عده دیگر که این تغییرات به ضررشون میشه خاطراتی دیگر در رد این اصلاحات به یاد اورده و بازگو می کنند!
از این رو بهتره همون اول به خاطرات اعتنا نشه و تغییرات با توجه به رفرنس و منابع موجود انجام بشه.
سلام دوست من
خب بهتره یه اسم از شما داشته باشیم ، بهتر از اینه که توربو ! صداتون بزنیم
خب اما
من خیلی مفصل نتونستم کلمه کلمه بحث آرش و شما رو بخونم ولی خب ! با اجازه شما و آرش عزیز میگم که هر دوی شما تا حدودی دارید درست میفرمایید ، نکته قابل دفاع تر حرف آرش عزیز اینه که میزان نیروی مدافع ناتار در دهکده عمارت دانش در ورژن 4 ای که این دهکده ها از اول بازی مشخص هستند و در طول تقریبا 4 سال تجربه ورژن 4 در دنیا و اینکه استراتژی به خصوصی طراحی شده و سبک های بازی شکل گرفته پیچش یییهویی اینجوری بازی برای لیدری که از روز 50 سرور اینو میفهمم نوعی چالش ناعادلانه است .
حالا نظر شما هم اونجا متینه که توجیهی ( قاعدتا مطالعه شده ) از فیدبک پلیرها رو برای برنامه ریزیتون دارید .
به نظر من البته تو سرور متعادل از نظر قدرت های متقابل این تغییر شما نه تنها به زیبا شدن بازی کمک نمیکنه یه جورایی جدیده و باید برگردیم به استراتژی های تکراری تر ورژن 3 ولی اگه سرور نامتوازن باشه شاید حرف شما درست باشه و این داستان بازی رو کمی زیباتر کنه

پ.ن : اگه کلا اشتباه وارد بحث شدن منو ببخشید

احسان