-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود به شرفت عارف جان
خدا قسمت کنه بیاییم با هم کنتاکی بزنیم بازم ، مهردادو سوراخ کنیم خخخخخخ
- - - Updated - - -
عارف چان اشتباهی م.ص رفت سمت نپسندیدن ، میدونی که میخامت نمیشه ظاهرا برگشت از این موضوع
سیامک عزیز می دونی که جات تو قلب منه
بیا که این مهرداد رو هم بکشیم بیاری مبازی کنه. مگه با بازی بتونیم گیرش بندازیم!!
فدا سرت!! منم یه بار همین مشکل برام پیش اومد یکی از پست های آرش سزار رو اشتباهی نپسندیدن زدم راهی نداره برای برگشت.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
viero
با تشكر از عارف عزيز
منم با نظر شما كاملاً موافقم
مورد ديگه اي هم كه هست اينه كه توي سرور هاي اينجا پلير حرفه اي كم پيدا مي شه ولي توي آي آر پلير حرفه اي خيلي بيشتر بود و سر ٦٠ تا ظرفيت اتحاد كلي بحث مي شد كه كي باشه و كي نباشه ...
شخصاً هم توي .آي آر (سرور٧) و هم اينجا توي سرور ها ج.غ مي زدم (البته الان به علت كمبود وقت فقط ١٠٠٠ مي زنم) و همر ها هم به خاطر زياد بودن فارم سنگين تر از اينجا بود ولي الان همه به زور نيرو مي كشن و نيروهاشون براشون غنيمته! نمي شه به راحتي كوبيد به ناتار!
درود بر شما
قضیه نبود بازیکن حرفه ای به میزان کاقی خیلی خیلی مهمتر از اون چیزی هست که به نظر میاد. من نمیدونم اینجا کسی هست که تو این سرورها، سرور نرمالی رو تا آخر بازی کرده باشه که بتونه از تجربیاتش در این سرورها به ما اطلاعات بده؟
دقیقا نکته ای که اشاره کردی خیلی قابل بحث هست! واقعا زمانی بود که اکانت ها برای اومدن به اتحادها سر و دست میشکوندن! هر کسی رو نمیاوردیم داخل اتحادها. چرا؟ چون بازیکن خوب زیاد بود. اما اینجا نیست.
به نظر من کلا اینجا رو نمیشه با سرورهای دژکوب قیاس کرد از هیچ لحاظی، فقط ظاهر بازی شباهت داره. ولی جریانش بسیار متفاوت هست
میشه اینجوری گفت: این دژکوب هست، اونا دژکوب
الان من لیدر ساید هستم، ولی همینجا دارم میگم واقعا دلم نمیاد به هیچ وجه تروپ بچه ها رو بخوام برای واندر بفرستم. چون دارم میبینم چجوری دارن زحمت میکشن و گلد خرج میکنن و وقت میزارن که توی این بی فارمی بتونن یه تروپی بدن بیرون که شاید بشه بهش گفت نیمچه همر!!! خیلی بعید میدونم همر ببینیم تو این سرور! اگه دیدیم باید مغز و دست اون بازیکنایی که همر ساختن رو بوسید واقعا!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Hawk
سلام
همشو این یارو صاحب کارخونه میخره دیگه تو ساید شما
حالا اسمشو نمیگم کسی خبر نداره کارخونه داره
کارخونه دار که زیاد داریم اینجا!! کدومش رو میگی؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
عارف عزیزم تو اراده کن من همرو میزم به واندر :دی البته همون نیمچه همر بگیم بهتره =)
ویرایش توسط WondeR : 12-16-2014 در ساعت 07:06 AM
دلیل: !!! Be To Che
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-

نوشته اصلی توسط
gomba gomba
کارخونه دار که زیاد داریم اینجا!! کدومش رو میگی؟

سلام چطوری عارف
همون یارو تپله چهار تیکه گوشته:d
ویرایش توسط Hawk : 12-16-2014 در ساعت 06:41 PM