نقل قول نوشته اصلی توسط pOtEntAtE نمایش پست ها
علی داداش بحث زیر پرچم رفتن و این حرفارو بیخیال.
من نمیخواستم پست بذارم اما دیگه بذار چندتا نکته بگم بعضی ها روشن بشن.
1:ج ش متای خیلی خوبی کرد کارشون کاملا منطقی و درست بود.مجبور هم بودن چون با توجه به تعداد اکانت های هجومی که دارن اشتباه بود اگه نمیخواستن متحدی پیدا کنن و تنهایی درگیر بشن برای اند گیم به مشکل میخوردن کم میاوردن از نظر نیروی هجومی.کلا خیلی منطقی و خوب بود سیاست اند گیمشون.
2:اونهایی که میگن زیر پرچم و فلان .میدونستید همین ش ش تو موقعی که میخواست با ما نپ ببنده ما صدای جلسشون کامل شنیده بودیم؟علی هیروز نشون به اون نشون که میگفتی الان اوضاع خوب نیست بذارید خوب بکشیم بالا بعد خواستیم با هر کی درگیر بشیم.اینو گفتم بدونی ما کلا اوضاع اون تایم شما میدونستیم اما گفتیم یه رفاقتی این وسط هست و باقی چیزا مهم نیست.فقط خواستم ببینم دنبال رکب زدن بودید و خودتونو برای بازی خراب میکنید که البته اون تایم نکردید ولی فردای نپ بستن با ش غ برای بار دوم فرداش رفتید سراغ ج ش و متا شدید.
خیلی حرف هست ادم بخواد بگه اما مخاطبی که ارزش داشته باشه براش وقت بذاره ادم نمیبینم.(بلا نسبت بعضی ها که کلا تو ... بازی و این جور تو کف 100 کردن ها نیستن)
سلام بر داش مهدی خودم

یه نکته می گم ... اگه ما با سایدی متا بستیم و یا نپ به خاطر ساید خودمون هم بوده .. که هر لیدر و مسئولی تو یه ساید حتما به خاطر سایدش از همه لحاظ کل انتخاب هایی که رو میز داره رو بر انداز میکنه و تصمیم می گیره ! .....

یه نکته جالب بهت بگم در مورد اکانت Eshbil که 1 هفته پیش یه سری از فیدر هاش خوردن و همرشم رفت تو دیوار !!! مگه ما با هم نپ نبودیم ؟! گفتیم اکانت bomb .. رو تو ش.غ بزنید و گفتید ماله ابولفظل و میگه که هر کی حامد دراگ رو بزنه ما هم می زنیم .... و یه سری بحث های دیگه ....
فقط خواستم بگم که اگه ما نامرد باشیم مطمئن باش شما هم از ما کم نمیارید .... جلسه ش.ش تو ش.غ پخش میشه لووووول

داش اینایی که گفتم رو جدی نگیر ...گفتم که چیزی واس بعد نمونه .... این یه سرور فیکه و ارزش خاصی هم برامون نداره .... چه 100 کنیم و چه نکنیم ....
فردا نمی گن تو سرور فیک ش.ش اینطوری کرد و ش.غ فلان ....
اومدیم دور هم جمع شدیم یکم بگیم و بخندیم و یکم هم سرگرم بشیم ....

پ.ن : شدیم پوشر سرور هر کی منابع می خواد به ما نامه میزنه (((

پ.ن : امیر واریو ... من هم بیام واس کشت ؟

پ.ن : تبریک بابته خفت دوستان .....

علی
Mulche