نقل قول نوشته اصلی توسط Totan Khan نمایش پست ها
عارف جان اول از همه باید خدمتت عرض کنم متشنج شدن جو به ما ربط نداره و اگه 2-3 تا صفحه برگردی عقب بخونی بیای جلو میبینی کی داره جو رو متشنج میکنه!
و در ضمن ساید ما با هیچکس مشکل نداره! و امیدوارم که هیچ وقت هم مشکل پیدا نکنه
ولی باید بگم یه سری چیزا از همینجا شروع میشه...
مطمئنا نه بنده نه سعید و نه هیچ کدوم از بچه های سایدمون بعد از خوندن این پست ها و دیدن توهینی که به لیدر های ساید و همینطور پلیرهامون داره میشه چه در سرور قبل چه در اینجا و چه خارج بازی نمیتونیم در جواب فقط نگاه کنیم!

و با توجه به صحبت های شما در باره عملکرد لیدر های ما در c1 ما تنها برداشتی که از صحبت اون دوستمون که میگه لیدرهای اینجا هم مثل سرور قبل همر دستشون نمیدن میتوینم بکنیم اینکه یه جاییشون سوخته!

من دیگه حرفی ندارم مگه اینکه بازم صحبت هایی بشه که نیاز به حرف زدن باشه...

و من الله توفیق

میودنم جو از جای دیگه نا مناسب هست ولی وقتی شما میای و مینویسی کسی ور نزنه و اینجور الفاظ به کاری میبری، بقیه هم اجازه میدن بنویسن اینجور کلمات رو و یهو همه چی قاطی میشه. البته بازم تاکید میکنم که میدونم شروعش از خیلی قبل تر بود، ولی روی صحبتم با کلیه بچه ها بود.

ساید ما هم مشکلی نداره با هیچ سایدی و بنده شخصا یه اخلاقی دارم که میگم هر سروری که تموم شد، دیگه تموم شده و فقط خاظره شده و اصلا ملاک عملکرد کنونی نیست. ممکنه فلان سرور یکی خیلی خوب و وقی بوده ولی این سرور نتونسته باشه به خوبی بیاد بالا، لذا نه منکر خوبی های اون سرورش باید شد نه خرده گرفت از ایراد های این سرورش، بالاخره هر سروری یه شرایطی داره و به شکلی رقم میخوره. اینجا تقریبا همه بازیکن هستن و بلدن چجوری بازی کنن و تقریبا همه دوستان یه سابقه ای دارن از قدیم و خیلی کارهای خوبی رو هم انجام دادن، ولی باید دید اینجا چطور هستن و عملکردشون چطور هست. و در پایان شما اگه یادت باشه صرفا جهت اشاره میگم که سرور قبلی هر کس هر چی خواست به ما گقت، هر تهمتی خواستن زدن و هر خرابکاری بود رو انداختن گردن ما، اما ما هیچ حرفی نزدیم. چشم پوشی کردیم. شما هم اگه حرفی زده میشه که میبینی به شما مرتبط نیست، من پیشنهاد میکنم خیلی راحت چشم پوشی کنی و از کنارش بگذری. شما که لیداری یه ساید هستین نباید خودتون رو درگیر این حرفا کنید، البته خودت بهتر میدونی این حرفا رو.

ارادت
عارف