نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Totan Khan نمایش پست ها
    عارف جان اول از همه باید خدمتت عرض کنم متشنج شدن جو به ما ربط نداره و اگه 2-3 تا صفحه برگردی عقب بخونی بیای جلو میبینی کی داره جو رو متشنج میکنه!
    و در ضمن ساید ما با هیچکس مشکل نداره! و امیدوارم که هیچ وقت هم مشکل پیدا نکنه
    ولی باید بگم یه سری چیزا از همینجا شروع میشه...
    مطمئنا نه بنده نه سعید و نه هیچ کدوم از بچه های سایدمون بعد از خوندن این پست ها و دیدن توهینی که به لیدر های ساید و همینطور پلیرهامون داره میشه چه در سرور قبل چه در اینجا و چه خارج بازی نمیتونیم در جواب فقط نگاه کنیم!

و با توجه به صحبت های شما در باره عملکرد لیدر های ما در c1 ما تنها برداشتی که از صحبت اون دوستمون که میگه لیدرهای اینجا هم مثل سرور قبل همر دستشون نمیدن میتوینم بکنیم اینکه یه جاییشون سوخته!

من دیگه حرفی ندارم مگه اینکه بازم صحبت هایی بشه که نیاز به حرف زدن باشه...

و من الله توفیق
    والا تا جایی که ما یادمونه SW سرور C1 ضعیف ترین ساید بازی بود و کمترین پلیر ها رو داشت بین 4 تا ساید ولی باز با این حال متا 3 به 1 بسته شد و SW مقابل 3تا ساید که تو هر کدومش حداقل 8 یا 9 تا همر بود قرار گرفت.

باز با این حال بیگ همر سرور تو ساید SW اومد بیرون و برای دف کردن این همر 3تا ساید دف جمع کردن و ...

آرش و عارف بعد اون جریان فقط مونده بودن که جنس های قهرمان رو سیلور کنن

ولی باز با این حال شما همر ها SE رو خالی کردین رو D.K ForeveR واسه 0 کردن کپش که با این که از چنتا اکانت لانچ شده بود به لطف لانچرتون که انقدر قشنگ زده بود پاپ کپ رو 500 موند و کاتا هاتون اینسرت شد

والا من ادعایی ندارم یکن فکر کنید میبینید که کل این اتفاقات افتاده
    ویرایش توسط Insomnia : 11-27-2014 در ساعت 01:05 PM

کلمات کلیدی این موضوع