نقل قول نوشته اصلی توسط St0rm نمایش پست ها
باز هم سلام و درود بیکران بر عزیزان محترم

دیروز یه حرکت استثنایی دیده شد و یک پلن استثنایی که واقعا من لذت بردم از اینهمه هوش و ذکاوت پلنر و حیفم اومد به شما سروران نگم .

چند صد نکته آموزشی تو این پلن بود که من نتونستم حلاجی کنم . یاللعجب عقل بشر به کجا ها که نمیرسه.

طرف چسب کپ ما دهکده زد و عمارت قهرمان ده کرده تا اینحاشو که خیلی هامون بلد نیستیم جایی که مطمینم بلد نیستیم اینه که واحه های ما رو گرفت . و طی یه حرکت انتحاری کلی آسیب زده شد بما .

ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم تمنا میکنم استدعا دارم که تموم کنید این بازی مسخره و مضحک رو این دیگه چه وضعه پلی دادنه .
هر روز یه شیرین کاری ، نهایتش اینه که که یه عمارت اگه نداشته باشم 20 میکنم و واحه ام رو پس میگیرم ، جان عزیزتون این بازی رو مسخره تر از اینی که هست نکنید . از سران سه تا ساید دیگه تمنا دارم نذارید بازی به سمت جنگولک بازی بره بجای اینکه بیایم بار فنی پلیر ها رو بیشتر کنیم و هر روز هر روز بیایم اینجا نیش و کنایه و طعنه بهم بزنیم بیایم یادمون نره اصل داستان رو و اینکه هر لیدری چه رسالتی داره.
. بیایم یه پلن درست بریم و نشون بدیم که میشه و شدنی هست .

واقعا چیزی ندارم دیگه بگم تو این زمینه .

یا حق
سلام دوست عزیز
این حرفی که شما میزنید اصلا منطقی نیست!
این کاری که میگین تمرکز شما ازتون میگیره باید تخریب ساختمون کنید بعد امارت بسازید بعد تخریب بعد ساخت!(خدایی من خودم حالشو ندارم تو این تایم سرور)
کاری که انجام شده شبیه کاری ما کردیم و داخل یکی از فارما دف ریختیم 30/40 ک شوالیه از اکانت فلوید گرفتیم
کاری که انجام شده کار بیخودی نبوده

دوستان تو تاپ مهاجمین لطفا لینک بزارن مام حال کنیم!

نوید جون دوستم تو هم لینک بده دیگه منو تو که شوخی داریم با هم!!!!!!