-
باز هم سلام و درود بیکران بر عزیزان محترم
دیروز یه حرکت استثنایی دیده شد و یک پلن استثنایی که واقعا من لذت بردم از اینهمه هوش و ذکاوت پلنر و حیفم اومد به شما سروران نگم .
چند صد نکته آموزشی تو این پلن بود که من نتونستم حلاجی کنم . یاللعجب عقل بشر به کجا ها که نمیرسه.
طرف چسب کپ ما دهکده زد و عمارت قهرمان ده کرده تا اینحاشو که خیلی هامون بلد نیستیم جایی که مطمینم بلد نیستیم اینه که واحه های ما رو گرفت . و طی یه حرکت انتحاری کلی آسیب زده شد بما .
ازتون خواهش میکنم خواهش میکنم تمنا میکنم استدعا دارم که تموم کنید این بازی مسخره و مضحک رو این دیگه چه وضعه پلی دادنه .
هر روز یه شیرین کاری ، نهایتش اینه که که یه عمارت اگه نداشته باشم 20 میکنم و واحه ام رو پس میگیرم ، جان عزیزتون این بازی رو مسخره تر از اینی که هست نکنید . از سران سه تا ساید دیگه تمنا دارم نذارید بازی به سمت جنگولک بازی بره بجای اینکه بیایم بار فنی پلیر ها رو بیشتر کنیم و هر روز هر روز بیایم اینجا نیش و کنایه و طعنه بهم بزنیم بیایم یادمون نره اصل داستان رو و اینکه هر لیدری چه رسالتی داره.
. بیایم یه پلن درست بریم و نشون بدیم که میشه و شدنی هست .
واقعا چیزی ندارم دیگه بگم تو این زمینه .
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن