- 

سلام و درود 

آقای تو پک عزیز ددیگه چجور بگن دف رو اس ای فرستاده ؟؟؟ اگر شما مشکل با جنوبشرق داری بگو بگم سرور بعد سه تا دیگه ساید اختصاصی برا شما ردیف کنن هر جا رو بگی برات بذارن  .  یا اینکه مشکل با ما داری ؟؟؟ یا خودت مشکل داری ؟؟؟  اگر بدنبال صخبت و آنالیز بازی هستید بسمه الله حرفتو تا آخر بزن ، مگر اینکه چی ؟؟؟؟ هر کسی .... رو با فکر خودش پر میکنه من با فکر خودم اینه : مگر اینکه رقیبی نباشه جلو اس ای باشه .
 شما فکرت رو بگو لایق بحث باشه در موردش مباحثه میکنیم .
 (اگر تند جواب دادم عذر میخوام چو هر توهینی به خودم رو میپذیزم وتلاش میکنم خودم رو مبرا ازش نشون بدم اما ساید رو نه نمیتونم کوتاه بیام )

من از دوست خوبم جناب ماتریکس یک سوال فنی دارم و یه سری توضیحاتنیست .  در ی رابطه ای میدم بعد شما منطقی پاسخ بده اگر منطقی بود من گردنم از مو باریکتر و حرف و نظر شما رو به دیده منت میپذیرم .

اول توضیحاتم رو میدم .

من تا الان نزدیک به ده تا سرور نرمال بازی کردم و هرگز هرگز هرگز سایدی جز اس ای پلی ندادم . پس با توجه به سبقه ای که تو ساید اس ای دارم میتونم ادعا کنم که باید سکان هدایت رو بگیرم دستم اینکه اس ای بپذیره و من خودم رو اثبات کنم یه چیزه دیگه هستش . من فقط شرایط اولیه اولیه رو دارم . اینکه بنده رفاقت دارم با بچه هایه ساید دیگه و رقیب آره رفاقت دارم من با کل پلیر های ساید رقیبم رفاقتم دارم اما تو بازی تا اونجا که زورم برسه گردنشون رو میشکنم .حالا فرض کن سرور هفتم هشتم یا نهمم یا دهمم تو ساید شمالغرب پلی میدادم الان نمیتونم ادعا کنم و سکان هدایت شمالغرب رو بخوام چون شرایط اولیه که عبارتست از نشان دادن وفاداری به خاکم رو نشون ندادم یا در مذان شک هستم . حالا شما فرض کن همون سرور یا سرور بعدش بیایی اس ای سایدی که چندین سال پلی دادی باز هم شرایط اولیه رو دارا نیستی چون سرور قبلت به این خاک پشت کردی یا حداقلش شمشیر نکشیدی براشون اما مهم اینه که  در کنارشون هم نبودی .
 الان دوست من سخن شما هم درست باشه و مبنی بر اینکه اومدی خدمت کنی به ساید قدیمت شرایط هدایت و سکانداری ساید قدیمت رو نداری .
 فرض رو من بر این میذارم که داری اما شواهد اینجور نشون نمیده . شما متاثر هستی از ساید قبلیت و تاثیر پذیرفتی و خواسته یا نا خواسته تمایل به سایدی که به زعم دوستان من از اونجا ترانسفر شدی داری. در اولین پست هات اس ای که ساید متایه جنوب غرب (یا نپ یا حداقل کسانی که بهتون اتک نمیدادن یا هر چی شما بگی )بود رو متهم کردی و افاضات فرمودید :که داریم براشون ،که خودم پستت رو ریپلی کردم و گفتم ترجیح میدم جواب ندم و... ، در اقدام بعدی عملا خودت رو از اس ای جدا کردی و کانال زدید به شمالغرب که شمالغرب هم بصورت علنی 3 به یک شدن بازی رو اعلام میکنه پس با شما در ارتباطه ، نمیدونم چه هیزم تری بهت اس ای فروخته بود مرتاضت رو تک هیرو برده بود ؟؟؟ اتک داده بود بهت ؟؟؟ اول سرور که اس دبلیو دشمنه خونی ان ای بود  و پلن رفتناشون رو همه به یاد داریم ، شما بجای اینکه در صدد انتقام بر بیایی یا در صدد بازگرداندنه مرتاضت بری با ما عناد ورزیدی دقیقا همه این اتفاقات هم بعد از ظهور شما در جنوبغرب اتفاق افتاده و چه تقارن جالبی ،و در آخرین حرکت انتحاری و بعد از کلیه اتفاقاتی که برایه جنوبغرب بسیار بد رخ داده بود و بعد از امضای قرداد های ترکمانچای و گلستان که به ترتیب با ان ای و اندبلیو بستی افتادی به جون اس دبلیو و داری تیرهای خلاص رو به پیکره اس دبلیو  میزنی . اگر گزاف نگفته باشم شما فتحعلی و ناصر الدین شاه زمان هستی در خاک اس دبلیو .
 و به جای اینکه چنگ و دندان به ساید هایه فوق الذکر نشون بدی و حداقل جبران مافات نه برای خودت و شمالغرب بلکه برایه آبرویه رفته و احترام به بچه هایی که قبل از تو پا تو اون خاک نهاده بودند  رو ادامه میدادی مثلا مثلا یه ری اکشنی نسبت به مرتاضتون می داشتی که نداشتی ؟؟؟ دوستان قبل از شما نتونسته بودن و پلن هاشون شکست خورده بود در مصاف با ان ای ، آبرو داریه رفقایه قبلی رو میکردی . اما جاش چنگ و دندون به همسایدیت نشون میدی .
 خود زنی میکنی . فرض بر اینکه این اکانت ماله ماست که نیست و خودش پلیر داره . جایه استثمار توسط شمالی ها حواست رو جمع میکردی به خاکی که براش خیلی خیلی تلاش کردی و عرق ریختی  (که نکردی و نریختی) . پلیرش گفت اتکه . و کور از خدا چه میخواهد ؟؟؟ دو تا چشم بینا .
 که شما هدیه کردی بما وقتی اتک میدی حواست باشه که ممکنه دف بریزه . یا ساید رقیبت بهش دف بده . اس ای هم بهترین بهره برداری رو کرد بدون هیچ گونه لاستی بدون هیچ گونه آسیبی رقیبش رو تضعیف کرد تو خاک خودش رو تارگتی که اگر شما سیاست داشتید میتونست به جای مدافع در برابر اس دبلیو مهاجم به اس ای باشه . این سیاست رو میتونی برای اربابان شمالی تعریف کنی و به اونی که میگفت تو میدان سیاست ضعیفیم یاد آور شی کلاس هایه تقویتی برگزار میکنیم .

کاملا واضح و مبرهن و با استنباط در ری اکشن هایه چند ماهه اخیر شما این پست رو گذاشتم و به دور از اینکه من رقیبتون هستم اگر در اس دبلیوهم پلی میدادم همین حرف رو ممکنه تو فروم نمیگفتم اما بخودت مطمئن باش میگفتم و هرگز هرگز بحرفی که میزدی گوش نمیدادم حتی اگر به قیمت حذفم تموم میشد .
 اگر آزاد نیستی ،آزاده باش.

یا حق

ناصر

SILENC IS FOR STATUS

من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !

- 

محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن