دوستان عزیز بهتره جای کل کل به موضوع اصلی فروم بپردازید
دقت کنین اینجا برای اعلام حضور واسه سرور M1 هستش .
حالا هستین که بیاین بگین هستین . نیستین نیازی نیست اعلام کنین . بارها گفتم اینجا کلاس درس نیست که پاشی بگی آقا ما خودکار نداریم مشق نمینویسیم![]()
البته مساله خودکار هم حل شدست توسط میلاد عزیز![]()
ساید دیگه هم میخوایی بازی کنی مشکلی نیست . بیا خودکار بدیم بهت برو ساید دیگه بازی کن . اما جون هرکی دوست داری اگه نمیخوایی بازی کنی یا میخوایی چادر به سر بازی کنی نیا اینجا چیز میز ننویس . اسپمر تر از خودم ندیدم شماها میخواین جای منو بگیرین توی اسپم ؟ :|)
در مورد فشار و اسم تیم فشار هم باید عرض کنم از اونجایی که من هم توی نرمال و هم توی سرور اسپید بازی میکنم و چیزی که دیدم فشار و تیم فشار مال ماهان و تیمشون هست و نه مال ساید . همونطور که فینال پارسال تیم فشار شامل شمال شرق و جنوب غرب با هم میشد . خواهشا اگه میتونین شما هم کاری کنین که توی نرمال یه اسم موندگار ایجاد کنین
در مورد ساید هم باید بگم شخصا تا بحال بغیر از شمال شرق بازی نکردم . الان همه میگن به به چقدر آدم متعصب و وفادار به سایدی هست افشین))
اما دلیل اینکه ساید شمال شرق بازی میکردم فقط واسه اینه که توی بازار و اردوگاه و کلا هرجا که بخواییم مختصات بدیم نیازی به زدن - قبل اعداد نداشت والا خبری از تعصب به ساید نیست
این سرور هم میلاذ قراره با teamviewer بیاد رو سیستمم و مختصات واسم بزنه)
این سرور هم میشه مثل l1 که اولش خیلیا اومدن گفتن ما گندیم و شما ریزین و نهایتش خبری ازشون نشد و حتی کسی توی امضاش نزد کدوم اکانته از ترس تارگت شدن
اونایی که بازی نمیکنین که هیچی ، برین یه فروم دیگه واسه خودتون ادا شاخا رو در بیارین (البته بعضی از دوستان واقعا شاخن به دل نگیرن )
اونایی هم که میخوان مردانه بازی کنن و چادر سر نمیکنن بیان و اسم اکانت رو توی امضا بنویسن . تا ما نوب ها بدونیم کی از کدوم ساید چی میگه![]()
پ ن : میلاد از اون خودکارا واسم نیاری مشهد بازی رو بهت نمیدم)
شاد باشید و پیروز و همیشه شاخ
- - - Updated - - -
اوه راستی یادم رفت بگم . اسم اکانت من BDSM هستش و اهل دلاش میدونن چی میگم)
- - - Updated - - -
اینم لینک فروم برای دوستان شاخ . بی خودکاران . از بازی خداحافظی کنندگان
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=2219