-

نوشته اصلی توسط
Shahansha
با سلام خدمت تمامی دوستان
شایان داداش به همونی که پلن رفته بگو بیاد شاهکارشو ب نمایش بزاره
در مورد زدن اکانت های ان دبلیو هم ما نمیدونستیم چکمه میگیریو هم سایدی هاتو شبانه میزنی و واسه دفاع هم از دف واندر استفاده میکنی وگرنه 3 ماه پیش نسختو میپیچیدیم
درود
دوست عزیز من زمانی شمال غرب رو زدم که اکانت نوبادی شروع کرده به خفت کردن دوست من اکانت دلو و همینطور جاسوسی های پیاپی از کپ من + پلن های فیک منظمی که هر شب روی من اجرا کردند و چون توی 4 ساعتی من بودن و با کمک جنوب غرب پلن فیک که حتی لای فیک ها هیرو هم میزدند و باعث میشدند من هر شب بیدار بشینم و اینسرت کنم شروع کردم چون من نمیتونستم هر شب تا صبح بشینم اینسرت کنم در نتیجه تا شعاع 8 ساعتی کپم همه رو صفر کردم که شب ها راحت بخوابم.
هر عملی عکس العملی داره دوست عزیز شما توقع نداری که هر شب منو بزنین و من بشینم نگاتون کنم بزرگوار
این اولین جاسوسیه دوستمون از من هست
به تاریخ توجه کنید اگه قبل از این تاریخ یه فیک یا یه جاسوسی از اکانت من روی شمال غرب هست بدید.
بزرگوار من چکمه گرفتم و شروع کردم به زدن جنوب غرب که واندر شمال غرب یعنی واندر سایدی که من و شما توش هستیم رو صفر کرده بودند. شما چه کردید؟ کسی رو که داشت جنوب غرب رو بیابون میکرد و رو تحت فشار گذاشتید نتیجش شد صفر شدن بیش از 6تا همر از شمال غرب + در نهایت دیوار شدن همر من و دلو البته دلو رو خودتون خفت کرده بودید نصفش رو
به هر حال بازی همینه من تا وقتی از ساید خودم روم اتک نیومد کسی رو نزدم حتی فیک هم ندادم ولی وقتی خودی منو میزنه توقع بیکار نشستن نداشته باشید.
سربلنــد،پیـروز ودنباله دار باشید
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 1 نپسندیدن