نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
به شما نامه دادم ؟
اکانت روباه و ریزور واندر رو زدن مال شمال شرق بودن ؟ )
شما مگه wich king نبودی ؟
واسه خاطر یک پلیر و زیر آبی هاش میخواستم برم . توتال هم من نبودم . تا حالا توتال که هیچی لیدر هیچ سایدی نبودم
توتال علیرضا ایران بود اونم از زمان کتیبه ها به بعد . قبلش هیچ کاره بودیم کلا هر 2 تامون
یک پلیر بودم نه بیشتر . جنوب غرب هم اکانت داشت اما پلیر نداشت . هیچ سایدی نداشت . کلا 20 نفر نبودن .
شما اکانتت صفر نشد ؟ هرکول نشد ؟ نان کپ احسان نپرید ؟
ریزور چرا فروخت ؟
تو 48 ساعت همه اکانتا خورد . فرهاد هم ترجیح داد بفروشه . اونم که به ما نفروخت به امیر پرشین فروخت !

بازم میگم . کل کل در مورد سروری که تموم شده اشتباهه آقا عرفان !
عموما هم یه چیز در مورد یک سرور تموم شده مهمه . اونم اینه که کدوم واندر و ساید 100 کرد .
شما اولش هم ساید خوبی داشتین . قوی هم بودین . خیلی هم خوب بودین . چرا نموندین تا تهش . سرور نرمال بازی کردن خیلی حوصله میخواد . یه پلن رفتن رو کنتو و دیوار شدن . کل ساید ول کرد و رفت . تقصیر منه که همه از دیوار متنفرن ؟
مثل همینجا که ما با این آقا سجاد خیلی هم خوب بودیم . 300 کی دیوار شد و تو فروم گزاشتیم کلا برخوردش عوض شد !

بازم میگم i1 شمال شرق 100 کرد . شمال شرق در حالتی 100 کرد که اکانت منتال توتال بود بقول خودتون
این که مارو از خودی ها زدن یا نزدن . ما 100 کردیم یا یکی دیگه مهم نیست . مهم اینه شمال شرق 100 کرد )
اینجا هم فروم کی1 هستش . اگه اکانت داری اینجا که هیچی . والا بهتره اسپم نکنی عزیزم .
من دفسازم . شما هم قوی ترین پلیر شاخ ایران . من مشکلی ندارم باهاش ادعایی هم ندارم . بقول سجاد مشک آن است که خود ببوید . برو افتخارات ایمیلم نیگا کن مدال مدافع رو

شاد باشید
چرا حرف الکی میزنه ؟
یجا دیگه داره میزنه تو پرو بالت اسم منو میاری ؟
دروغاتو جمع کن خواهشا

بعدشم مگه من گفتم این پلن مضحک و بزنن ؟ حتی مصطفی هم خبر نداشت :|
مگه من زدم که دیوار بشم ؟ مگه از ساید من بوده ؟ اراجیف گویی اضافه شد به باقیه کارات ؟!

بیخیال .
تورو کلا نا دیده میگیرم از این به بعد :|
تازه بلف شخم زدن بر داشته بودی صاحبش پیداش شد حالا بحثو عوض میکنه !!

سجاد