نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
هم سجاد عزیز و هم آقا مصطفی ، یه بار دیگه پست رو بخونن !
آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن
استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .

سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟

و در آخر باید خدمتتون عرض کنم که مسعود جان لطف کردن و یه حرکت دیگه هم زدن

اینم نمونه کار

خخخخخ.jpg

بقیه ریپورت ها رو هم ببینین

http://dejkoob.ir/ir/report/17866206...a9,17869d07606

دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .
مسعود است دیگر ، نمیزاره با خیال راحت غارت کنین

پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .

شاد باشید و موفق
افشین جان نخواستم بهت توهین کنم. بازی با کلمات و فریب افکار عمومی کاری نداره. پس وقتی خودت میدونی واقعیت چیه سعی نکن با نوشتن دروغ بقیه رو گمراه کنی.
به هر حال اگه ناراحت شدی معذرت.
در ضمن شما که ادعای بازی پاک داری و به ما اتهام داشتن اکانت مولتی تو اتحاد شما رو میزنی،چرا باید از من لینک داشته باشی.
گرچه میدونم که روی کدوم اکانت لاگین دارین چون مسعود بهم گفته بود و البته گفت که دیگه روش لاگین نخواهد شد. منم به احترام حرف توتال سایدتون اون اکانت رو کاریش ندارم.
سخنی با مسعود: عزیز دلم قبلا هم تو چند مورد بهت گفتم که سعی کن تو صحبت هات ادب رو حفظ کنی. این لحن نامه نگاریهات با اکانت حنظله زیبنده شما رو نمیدونم ولی زیبنده توتال یه ساید نیست. وگرنه بی احترامی و مسخره کردن که کاری نداره.

- - - Updated - - -

افشین جان شماره منو اگه خواستی از مسعود بگیر