هم سجاد عزیز و هم آقا مصطفی ، یه بار دیگه پست رو بخونن !
آقا چرا ناراحت میشین . اون آپدیت واسه آنتی اسپم بود و اصل پست اون بالاشه . آقا مصطفی شما درست میگین . همرتون رو هم خیلی خوب استفاده کردین . دمتون هم گرم . همه هم میدونن اون ده همر نداشت دیگه . ماشاالله آمارش رو بچه های سرور های دیگه هم داشتن اینقدر ازش لینک دیدن

استفاده از مغز و این چیزا هم توهینیه عزیزم خوب نیست به هرکسی دم دستت بود توهین کنی . من تا الان نکردم هیچ وقت هم نمیکنم
در مورد کم شدن غارتت هم خواستی شمارت رو بده تو تلگرام بهت با لینک و مدرک ثابت کنم چرا کم شده

و البته واسه روشن شدن موضوع باس بگم که زمانی تاپ ریست شد و شما توی تاپ بودی ، همر ده 01 رو خوابونده بودی که مسعود رو بزنی و بقول خودتون دیوار بوسیدین .
سجاد داداش از شما انتظار نداشتما ! با همه سر جنگ داری مشکلی نست . با من چرا عزیزم ؟
و در آخر باید خدمتتون عرض کنم که مسعود جان لطف کردن و یه حرکت دیگه هم زدن
اینم نمونه کار
خخخخخ.jpg
بقیه ریپورت ها رو هم ببینین
http://dejkoob.ir/ir/report/17866206...a9,17869d07606
دوستان عزیز قدیما رسم بود یکی رو از یه ساید دیگه میخواستن بزنن ، حداقل 2 بار جاسوسی میزدن . بعدش هم طرف رو با 4 تا ده تو فارم لیست نیمزارن که . 1 بار با کلی نیرو میزنن و میگن خداروشکر . طمع نمیکنن .
مسعود است دیگر ، نمیزاره با خیال راحت غارت کنین
پ ن : هرچی اینجا میگییم و مینویسیم فقط و فقط واسه بازیه عزیزان . همه ماها بیرون از این دنیای مجازی شخصیت واقعی داریم . خواهش میکنم به همدیگه توهین نکنین . آخر و اول این سرور با همه کل کل هاش تموم میشه و یه ساید 100 میکنه .
شاد باشید و موفق