نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Khan نمایش پست ها
عارف جان من هم به شما هم به دوستان خودم هم گفتم که ادمه ندن و از شما هم بابت گذاشتن این لینکا عذر می خوام .
به بازیتون تو k1 برسین و از بازی لدت ببرین.

در مورد دوستمونم من باید بگم شما هم بهتره ادمه ندی من از v4 در se حضور داشتم اونم به دلایلی که موندگار شدیم خوشبختانه ( خدا نیما رو بیامرزتش چقدر آیدینو اذیت کرد: )

من با سبهر رو اک JINGOOLAK بودم تا جاییم که یادمه شما رو اک HAWK دوال بودی اومده بودی بزنی در رفتی صفر شدی . لینک نگه نمیدارم متاسفانه .

در کل من نمیدونم شما کی هستی و چی میگی ولی شاد باش مهر افزون

=)))دمت گرم مو جون )) خب دلیل نمیشه وقتی یکی رو نمیشناسی بیای دری وری بارش کنی ، سرور 14 سر تمام جریاناتی که از سرور 8 راند 1 و سرور 2 راند 3 بود ، بر خلاف کل جهت رودخونه بازی ، من با مملی وگنوس رفتیم NW ممل اسم خودش VagnueSS و من هم به خاطر اینکه با فرشید بحثم شده بود سر یه پلیر ( که اون سرور اتفاقا با همون خانوم هم بازی کرد ) به اسم فرشید زدم D.K FOR EVER منتها چون اسم اصلی فرشید D.K forever بود ، ما یه اکانت ساختیم به همین اسم ، جاش بد بود ، بعدی رو یه فاصله انداختم عزیزم ، لازم نیس من در مورد خودم توضیح بدم ، شما از همون آقا سپهر بپرسی کامل خدمتت عرض میکنن ، کلا هم 3تا ورژن 4 قبل اینجا بازی کردم ، یکیش که همین 14 بود که اصن هیچ شباهتی به بازی نداش ، یکیشم که سرور 10 بود که همه میدونن تنها سروری بود که ج.غ با اون سرعت اون همه پلیر رو زد و 3تا سایدم زد و آخرم 100 کرد ، یه سرور دیگه هم بود

در ضمن ، از معرفی که کردی میشه نتیجه گرفت که ، شما پلیر بودی واسه یه اکانت نه بنده ، شما همین الان یه نفر رو بیار که بگه من رفتم رو اکانتش ، همین الان نامردم اگه همه زندگیمو در اختیارت نذارم ، در ضمن ، ما تو ریدکالو یاهو و گارنا ، همیشه همین Arash : D بودیم ، اونم فقط به خاطر اینکه دنبال لقب و داستان نبودیم ، یه بار هم جلو اسممون اسم اکانتی رو نذاشتیم ، و اونایی که پلیر بودن قدیم خیلی مردونه تر فروم بازی میکردن ، با اینکه 4 تا ساید رقیب بودیم ، آخر شبا میرفتیم روم عرفان مافیا بازی ، الان چی !؟ یه بات با 40تا مولتی ، بعدم جیغ و داد و زیادتر دیدن بازی از یه بازی

دیگه الان که اشتباه گرفتی بازم قرار نیس عذر خواهی کنی !؟ سپهر سرور 2 راند 3 کدوم ساید بود راستی

مصطفی تنها چیزیت که ناراحتم کرد انگ این بازی کثیفی بود که بهم زدی

دوست انالیزور ، من دارم از عارف بازی یاد میگیرم و درس پس میدم ، شما کجای کاری که تیکه میندازی !؟ اسم اکانت لطفا