-

نوشته اصلی توسط
BariSH_N
سلام
خوب شما از چه لحاظ میگید رویائی؟
تیکه انداختن رو مونده چی تعریف کنیم ؟!
من دیروز اکثر پست های که حذف شده بودند یا تذکر و اخطار دریافت کرده بوده اند را بررسی میکردم به موارد جالبی برخورد میکردم که واقعا جا میخوردم که چرا مدیر ها به ایشون فقط تذکر داده اند !
بیاین کمی واقعه بین باشیم کل کل های که میکنید دور از اصول انسانی و مذبی و دینی ما ایرانی ها می باشد - کل کل باید در چارچوب خودش باشه ما که مخالف کل کل نیستیم , چون کل کل باعث می شه انجمن جون بگیره و رونق پیدا کنه اما کل کل های که انجام میدین واقعا خوب نیستن !
حرف از انجمن آی آر زدین , بله خیلی ها اونجا بوده اند و کل کل کرده اند - اونجا پست ها پاک نمیشد چون واقعا همه حرفه ای پست میزاشتن - یادمه پست های که ارسال میشد به قول خودمون انقدر به طرف مقابل فشار وارد میکرد که طرف مقابل میومد تو انجمن فحش میداد ! اما اینجا چی؟ تیکه های بد و بعضی مواقع فحش مینویسیم و انتظار داریم مدیریت کاری نکنه !
من نمیگم حق با ماست شما دوستان هم حق دارید ولی مدرکی ارائه نمیدین که این پست هیچی نداره و پاک شده ! وقتی هم ما مدرک میدیم که به این دلیل پست حذف شده بهونه میارید که دارین جانب داری میکنید !
در مورد خرید و فروش هم باید عرض کنم که در قوانین انجمن و بازی نوشته شده است که هر گونه بحث در مورد خرید و فروش ممنوع می باشد و ما باید طبق قوانین عمل کنیم.
کاملا مخالفم با شما چون اتفاقا من یه پستی که از خودم پاک شده بود*و* به امید جان دادم لینکشم دادم خود امید جواب داده من هیچ مشکلی* تو پست شما نمی*بینم که براش اخطار هم در یافت کردین
۸۰درصد پستایی که پاک میشن وضعیتی مثله پست منو دارن اما آره یه ۲۰درصدم مناسب نیست من کاری به اون ۲۰درصد ندارم به اکثریت پستا کار دارم اونقدر به این حرفی* که میزنم مطمئن هستم که همه جوره پاش وایسم
اتفاقا کلّ کلّ*های اینجا خیلی* از محترم تره چون بچه هایی که اینجا هستن اکثراً باهم دوست هستن اما کسایی که اونجا بودن خیلی* وقتا غریبه بودن
بعد قوانین اگه همیشه بخوان اجرا بشن سنگ رو سنگ بند نمی*شه تو زندگی* خودتون هم نگاه کنید چند درصد قوانین به طور صد درصد اجرا میشن ؟خیلی* وقتا نحوه اجرای قانون از خود قانون مهم تره اینم فقط به تجربه مجری قانون بر میگرده
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن