نقل قول نوشته اصلی توسط MOD AdMirAl نمایش پست ها
درود
دوست عزیز هر مدیر یه اکانت مدیریتی داره و یک اکانت کاربری معمولی که پست غیر مدیریتیش رو با اون میده . توی آی آر و کام و روسیه و هرجای دیگه هم همینه.

پستهایی هم که ویرایش میشه خلاف قوانین هست . به عنوان مثال پستی که توی فینال پاک شد و این همه داستان ایجاد کرد پستی بود که توی عکسی که گذاشته بودن فحش " کش دار " بود. طبق قوانین فروم مدیران موظف بودن نه تنها پست رو پاک کنن بلکه کاربری که این پست رو گذاشته بود هم باید به خاطر فحاشی رکیک 3روز توقیف میشد، اما مدیر فروم تشخیص داد که این کار ناخواسته بوده و عمدی در کار نبوده و فقط پست حاوی فحش "کش دار" رو پاک کرد.

اینجا از همه سنی و هم خانم و هم آقا میاد ، شما دوست داری همچین الفاظی کف فروم باشه خواهر یا برادرکوچیکت بیان ببینن این چیزها رو؟

ساایر پست ها هم به همین صورت ، مثلا کاربر میاد یه فحش رو حرف اولش رو مینویسه بقیش رو 3تا نقطه میذاره، آیا این پست نباید پاک باشه؟

یا کاربر دیگه میاد به جای نقد فنی ، شخصیت رقیبش رو زیر سوال میبره یا به سخره میگیره.

کاربر دیگه میاد بدون ادله و مدرک میگه مولتی هانتر داره خودش بازی میکنه بعد میگیم مدرک ،میگه شک دارم.

نکته جالبتری که من تازه امروز در مورد سرور فینال متوجه شدم اینه که مدیریت فروم متهم به جانبداری از کاربرانی شده که توی سرور در ساید جنوب شرق بازی میکنن و گفته میشه که چون مدیران اونجا بازی میکنن حمایت میکنن، صرفا جهت اطلاع عرض میکنم 3تا از مدیران ما بازی میکنن که شمال و جنوب غرب بازی میکنن و هیچ مدیری توی این سرور اصلا جنوب شرق نیست.

لطف هم بکنید مولتی اکانت مدیران رو اگه میدونید کدوم اکانت های انجمن هستند معرفی بفرمایید، ببینیم هر مدیر چند تا اکانت داره.

به عنوان نمونه اکانت کاربری معمولی خود بنده رو بفرمایید برای من کفایت میکنه.

AXE-MAN
این ارسال توسط MOD AdMirAl حذف شده است.
دلیل
بی ارتباط با موضوع تاپیک، استفاده ار واژگان نامناسب، صحبت از سرورهای دیگه

متن پست حذف شده AXE MAN
داداش تو همونی که میگفتی تو هزارم ثاینه اینسرت میکنی ؟
اینم برا یاد آوردی میزارم
دست ماهان درد نکنه که صفرت کرد

میشه برای من توضیح بدی استفاده ار واژگان نامناسب تو این پست کجاش بوده ؟؟

همه ی جذابیت بازی به کل کل های فروم ( بدون بی احترامی کردن به کسی ) هست
همه سرور ها ار سابقه و اتفاق های گدشته بقیه سرور ها صحبت میشه

این چندمین مورد هست که Mod Admiral الکی یه پست رو پاک میکنی و 90% اعضای فروم از نحوه ی عملکرد شما راضی نیستن و دخالت ها بی مورد شما جو فروم رو خراب کرده اگر وضعیت اینجوری هست بگین ما تکلیفمون بدونیم

مولتی شما که مدام عوض میشه اسمش اما برای نمونه این همکارتون هست

MOD S^-A-^W
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ